SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE DEL 2

Hei kjære dere!

I dag har jeg bare ligget inne på hotellrommet, og vært skikkelig dårlig. Jeg var ute i går, og det skjedde noe veldig ekkelt. Jeg kommer gjerne til å blogge om det senere. Alt går fint nå, men jeg mistenker at jeg  fikk noe i drinken min. Jeg og vennen min ble også forsøkt ranet. Litt dramatisk kveld med andre ord!

 

 

Her kommer svar på spørsmålsrunden del 2!

Hvordan er forholdet mellom deg og Sofie utenfor hotellet?

Forholdet mellom meg og Sofie blir bare bedre og bedre. Jeg har snakket litt med henne i det siste, og jeg føler at vi nesten blir kjent på nytt. Inne på hotellet var vi nok begge veldig fokusert på spillet, og det er deilig å bare kunne snakke om andre ting på utsiden. Vi har snakket om nettop dette, og vi synes begge to at vi har fått ett annet inntrykk av hverandre på utsiden.

Hvordan var det å bli filmet 24/7? Var det ubehagelig?

Det var slitsomt til tider! Jeg tenkte spesielt over dette når jeg sto i dusjen og gikk på do.  Jeg er også veldig glad i å synge, men følte meg ikke helt komfortabel med å gjøre det foran kamera! Det tok litt tid å venne seg til kameraene, men til slutt ble jeg vant til det.

Har du og Tea kontakt?

Vi har snakket sammen etter PH, men nå i det siste har vi ikke hatt kontakt. Dette er mitt valg, og det er ingen ting spesielt som har skjedd. Vi har bare litt forskjellig syn på ting, og alle går ikke like godt i sammen dessverre. Jeg tror at vi kommer til å snakke sammen igjen, og forhåpentlig vis få ett bedre forhold på sikt. Jeg ble veldig glad i Tea Kristine før vi sjekket inn på hotellet og hun har absolutt mange fine kvaliteter.

Hvem ble du mest glad i på PH?

Det er mange! Kan med hånden på hjertet si at jeg har blitt glad i hver og en. Jeg snakker ikke like med alle, men jeg vet at vi er der for hverandre. Hadde hvem som helst fra PH trengt meg, hadde jeg stilt opp. Jeg er ikke den som snapper mest på gruppechatter og ringer mest, men jeg håper at alle vet at jeg er der for de. Det som har skjedd inne på hotellet, har jeg lagt bak meg.

Syns du det var vanskelig å være inne på hotellet når du ble holdt utenfor?

Jeg er ganske vant til å bli holdt utenfor, så jeg følte ikke det var så ille egentlig! Jeg har jo tidligere blogget om at jeg ble utestengt på VGS. Jeg merket det litt til tider, men det gikk bra. Det skal også sies at mye av grunnen til at jeg ikke var så inkludert i “gruppa” var min egen feil. Jeg kunne valgt å gjøre en større innsats for å bli bedre kjent med de andre. Jeg brukte mye av tiden på å sove mens de andre solte seg osv, fordi jeg ennå er trøtt pga at jeg hadde kyssesyken i sommer. Kan skrive ett eget innlegg om kyssesyken om dere vil! Jeg var en stund sykemeldt pga dette, og sliter ennå med at jeg er sliten og trøtt.

Hvilke programfag hadde du på VGS?

Jeg hadde internasjonal engelsk, markedsføring & ledelse, og fransk.

Hvilke mennesker interesserer deg?

Jeg elsker mennesker som brenner for noe, og som tør å tenke utenfor boksen. Jeg liker også mennesker som utfordrer meg, og som har en spennende/inspirerende historie i ryggsekken. Det spiller ingen rolle for meg hvilken bakgrunn noen har, hvilken religion de tilhører, alder, kjønn osv. Det som betyr noe for meg er at personen er ekte, og seg selv.

Kan du forklare hvordan du oppfattet mobil episoden med Sofie?

Jeg skal forklare dette en gang for alle, for jeg har fått mye spørsmål angående dette.

Først og fremst, merket jeg at den andre alliansen ofte var på mobilen og det så ut som at de kommunisere mye på den. Jeg fant telefonen på rommet, og valgte å se igjennom meldingene. Jeg visste at det ikke var noe “privat” på dem, da produksjonen hadde innsyn. Vi ble også gjort oppmerksomme på at alt som ble skrevet på dem kunne komme med i programmet. Jeg anså altså ikke dette som en vanlig telefon, og valgte derfor å titte. Dette var viktig for meg spillemessig, og på PH må man være kreativ for å nå langt. Det var ingen regler mot dette, og  på PH må man være litt utspekulert. Man lyver hverandre opp i ansiktet osv. Vi vet alle at vi har meldt oss på ett program som går ut på å spille, og er man med på leken må man tåle steken. Jeg hadde aldri gjort dette om det ikke var for spillet sin skyld.

Jeg må også få understreke at dette ikke var vanlige mobiler. Dette var telefoner vi kun kunne sende meldinger til hverandre med, og til å ta bilder med.

Liker du å lese bøker? I så fall, hva er din favorittbok?

Jeg liker å lese, og leser for det meste bøker som er basert på ekte hendelser. Jeg elsker å lese om andre verdenskrig osv. Min favorittbok igjennom tidene må bli Saras nøkkel. Den er fin, men utrolig trist.

Er det mye utestenging nå etter PH? Har sett at Bettina har skrevet at hun føler utenfor.

Det er vel mer det at noen ikke kommer over ens, og at det er tosidig at man ikke vil ha kontakt. Jeg har ikke følt på dette selv, så det er vanskelig å uttale seg. Det er opp til hver enkelt å vurdere hva de vil kalle utestenging, og det er trist om noen føler på det. Jeg er veldig opptatt av at ingen skal føle seg utestengt, og velger ofte å støtte de som føler seg alene. Jeg valgte å stå opp for utestenging med å takke nei til å bli med på en ny TV serie, da en person jeg er veldig glad i følte seg ekskludert fra enkelte. Moral foran fame!

Sofie har sagt flere ganger at hun følte seg feil fremstilt inne på PH. Er du enig i det?

Den Sofie jeg ble kjent med inne på hotellet, er i mine øyne akkurat den samme som blir vist på TV skjermen. Den Sofie jeg har blitt kjent med de siste to ukene, er derimot ikke den Sofie jeg ser på TV. Meg og Sofie kom litt skjevt ut på PH, men vi var begge der for å spille og har lagt dette bak oss. Jeg synes at Sofie er god, og jeg hadde aldri sagt dette om jeg ikke mente det. Jeg vil henne kun det beste, og blir oppriktig lei meg når jeg ser alt hatet hun får. Jeg synes det er  helt greit med konstruktiv kritikk, og jeg er enig i mye av det. Bare husk på å være saklige, og at vi alle bare er mennesker! Kommenter gjerne spillet, men ikke dra inn andre sårende ting.

Er det noe du angrer på at du gjorde inne på PH?

En gang ble jeg veldig irritert på Tea Kristine, og jeg etterlignet latteren hennes foran Jamilla. Tea Kristine fikk vite om det da noen hørte det, og jeg tror hun ble litt lei seg. Dette kom ikke med på TV. Det er så lite meg som man får det! Jeg velger like vel å skrive det her, da jeg står for egne feil. Jeg kunne også spart meg for mange av glisene mine når ting gikk min vei. Jeg la ikke merke til dette der og da, men det er noe jeg har sett på TV i ettertid.

Om Robin kommer inn, velger du han foran Adrian da?

Vi får se, men drømmen min var jo å stå i en finale med Robin.

Kan du lage sminkevideo?

Ja! Det har jeg veldig lyst til. Det kommer etter hvert.

Hva er dine beste tips til å komme med på PH?

Mine beste tips er å by masse på seg selv, ha glimt i øyet, og skille seg litt ut i fra alle andre.

Planer om å studere?

Jeg har ingen umiddelbare tanker om dette, men drømmen hadde vært å studere juss.

Dette var de spørsmålene jeg plukket ut for denne gang, men kom gjerne med flere spørsmål i kommentar feltet !

 

Thea <3

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE DEL 1

Hei!

Jeg skrev på instagram før i dag at dere kunne stille meg spørsmål, og jeg har fått inn masse! Jeg har derfor valgt å dele spørsmålsrunden opp i 2 deler slik at jeg får svart på mest mulig spørsmål fra dere!

 

Hva syns du om at PH fremstiller deg som at alle er i mot deg?

Det hadde jeg regnet med, for det stemmer! Alle var faktisk i mot meg, unntatt de fra min lille allianse. Jeg var en fryktet spiller, og sånn er det. jeg er også veldig opptatt av å ikke smiske med folk og “fake” vennskap. Jeg la ingen ting i mellom på hva jeg mente, og var veldig ærlig på hvem jeg spilte med, og hvem jeg spilte i mot. Jeg holdt på å spy av den “gruppa” der alle spilte med hverandre. Bullshit!

Når sto dere opp, og når la dere dere på PH?

Vi sto opp kl 09.00, og la oss i 00.00-02.00 tiden avhengig av om det var fest eller ikke.

Hvor mange kjærester har du hatt i løpet av livet?

Har kun vært i ett forhold, men har holdt på med noen utenom det.

Robin eller Adrian?

Robin, selv om jeg har blitt veldig glad i Adrian!

Hva er det beste med Adrian?

Adrian er en utrolig oppegående og grei person å ha med å gjøre! Han er kjempe snill og rettferdig.

Første du gjorde når du kom hjem til Norge etter Paradise?

Det første jeg gjorde var å ha ett lite room party med noen andre PH deltagere på hotellet i Oslo. Vi landet sent på kvelden, og bodde derfor på hotell til vi skulle hjem dagen etter.

Hvordan har tiden etter Paradise vært?

Takk som spør! Den har vært både fin, og krevende. Det som har vært krevende er at jeg har møtt mange overfladiske folk, og det er det værste jeg vet! Spesielt mange som er litt kjente fra før, kommer smiskende inn på meg og det synes jeg ingen ting om. Jeg merker fort om folk er ekte eller ikke. Jeg liker heller ikke det livet mange deltagere eller andre i det miljøet gir inntrykk av at de har. Legge ut stories av kjente personer hver dag(opptil flere på en kveld) osv når jeg selv vet at dette ikke er realiteten. Jeg spyr av sånt, og holder meg til mine ekte venner som jeg hadde før PH. Jeg blir gjerne kjent med flere, men da vil jeg bli kjent med dem for å skape ett ekte vennskap. Ikke noe overfladisk! Skjønner at mange litt kjente folk lever av å få shout outs fra andre, men vet dere hva? Jeg vil at folk skal følge meg fordi de liker meg! Orker ikke sånn overfladisk shit. Dere aner ikke hvor mye overfladiske mennesker det finnes i miljøet jeg nå omgås i. Skal selvfølgelig ikke dra alle under en kam, for har møtt mange som ikke er sånn også.

Hvordan påvirker negative kommentarer deg?

Det som er ganske kult, er at jeg har oppdaget at jeg har en mye sterkere psyke enn det jeg trodde at jeg hadde! Det påvirker meg veldig lite. Jeg blir mer lei meg og oppgitt av hvor stort behov enkelte mennesker har for å prøve å ødelegge for andre. Konstruktiv kritikk derimot, tas i mot med åpne armer.

Hvem har du dårligst forhold til fra PH?

Tea K at the moment.

Hvorfor fremstår du så mye smartere enn de andre?

Kanskje fordi jeg er det? Haha, men sånn seriøst så føler jeg at jeg var blandt de smarteste inne på hotellet.

Er du og Jamilla ennå så gode venner?

Jeg og Jamilla er bestevenner <3 Elsker henne så høyt, og vi snakker sammen mange ganger til dagen. Jamilla er en av de ekteste personene jeg noen gang har møtt. Jeg liker at hun er direkte, og at hun forteller meg sin ærlige mening, og ikke bare det hun tror jeg vil høre. Jeg føler at vi begge to er så glad i hverandre, at vi bare vil se den andre lykkes. En bedre venn skal man lete lenge etter.

Fuck, Marry, Kill på Sofie, Mario og Henrik?

Marry Sofie, fuck Mario, og kill Henrik. (Nå følte jeg meg veldig slem!)

Hvilket parti stemte du på ved forrige stortingsvalg?

Jeg stemte på Arbeiderpartiet, men vipper mellom dem og Høyre. Er veldig interessert i politikk!

Hva liker du best ved deg selv?

Jeg liker at jeg har en positiv tankegang, og er løsnings orientert. Jeg liker også at jeg har så stor medfølelse og medlidenhet for andre mennesker.

 

Del 2 kommer i morgen! Kom gjerne med spørsmål i kommentarfeltet.

 

Thea <3

10 TING DERE IKKE VISSTE OM ÅRETS SESONG AV PH

God morgen kjære dere!

Jeg vil ta dere med bak kulissene og fortelle dere 10 ting dere ikke visste om årets sesong av Paradise Hotel! Det har skjedd ting som ikke har kommet med på TV, og det vil jeg fortelle dere om i dette innlegget.

 1. I uke 1 når Floyd kasta kula på laget sitt, så knuste ikke kula! Dere kan se på TV at han kasta kula, men ikke når den treffer bakken i ett helt bilde. Produksjonen har klippet inn ett bilde av en kule som knuser, slik at det skal se mer dramatisk ut. Sannheten var at kula traff bakken, og bare trilla rundt. Det var ett ganske kleint øyeblikk!
 2. Den første uka varte for oss i 5 dager. Vi hadde en pressedag der pressen kom inn og intervjuet oss, og denne dagen kommer ikke med på TV. Dette var den 3 dagen vi var der, og de gjør dette hvert år.

  Mange av pressebildene av oss er tatt denne dagen.

 3. Når jeg røk ut første uka, ble jeg kjørt til ett hus ikke så langt fra hotellet. Jeg fikk besøk dagen etter av en sjef i produksjonen. De hadde fortalt meg den kvelden jeg røk ut at jeg ikke skulle inn igjen og jeg trodde hun kom for å gi meg mobil og flytider. Hun kom heller med den hyggelige beskjeden om at jeg skulle få komme inn igjen noen dager etter! Jeg fikk ringe mamma og fortelle dette, og ble flyttet til ett annet hotell de dagene jeg måtte vente.
 4. En ettermiddag, på vei opp til middagen holdt jeg på å tråkke på en skorpion! Jeg hylte, og produksjonen kom løpende. Det finnes mange typer skorpioner, og vi fant senere ut at den skorpionen jeg møtte på var blant de giftigste! Den var hvit og grå. Etter dette turte jeg ikke gå uten sko når jeg skulle ned til bungalowene.
 5. Dagen Jamilla sjekket inn, ble det tekniske problemer, og de måtte utsette filmingen til dagen etter. Det ble tekniske problemer rett etter hun møtte oss, og hun måtte ut av hotellet og komme tilbake neste dag. Når hun blir vist rundt på hotellet er dette altså neste dag. Dagen med tekniske problemer ble vi ikke filmet hadde vi “barnevakt”, og fikk ikke lov til å snakke taktikk eller gå rundt på hotellet alene. Vi så på film, solte oss, og spiste pizza.

  Jamilla, meg og Marthe før parsermoni <3

 6. I døden uken hadde vi minnestund for Marthe og Robin rett før jeg ble hentet av døden. Jeg og Mario holdt tale for Robin, og Tea Kristine holdt tale for Marthe. Dette kom ikke med på TV, og jeg vet ikke hvorfor. Jeg hadde håpet at dette kom med, da jeg sa mye fint om Robin som jeg ville han skulle få se på TV.

  Beste partneren! Tror dere at Robin kommer inn igjen?

 7. Rett før Marthe, Robin, meg og Tix skulle møte dødens hjelper i dødsrike, møttes vi utenfor hotellet. Marthe og Robin, som var de første som ble hentet visste ikke at jeg og Tix hadde blitt hentet også. Vi sminka oss med ansiktsmaling og hadde ingen anelse om hva som kom til å skje.

  Jeg gikk crazy med ansiktsmalingen og fikk beskjed om at jeg måtte ta det av og gjøre det på ny. Jeg skjønner hvorfor!!

 8. Kvelden jeg ble henta av døden, ble jeg kjørt til ett hotell ca 30 min unna. Jeg fikk en nokia mobil som det kun gikk an å ringe med, dersom jeg måtte ha tak i produksjonen. Jeg fikk også litt lommepenger, og for disse kjøpte jeg masse sjokolade. Jeg koste meg med andre ord i dødens rike den ene dagen jeg var der.
 1. Vi ble oppfordret til å ikke snakke taktikk på telefonene våre. Dette var i tilfelle en annen deltager skulle finne den. Mange reagerte på at jeg leste meldingene på Sofies mobil, men dette var lov! Alle hadde bursdagen sin som passord, og jeg visste Sofie var født en dag før meg. Det var derfor enkelt for meg å komme inn på den. Produksjonen ser på oss 24/7, og dersom de ikke syns det var ok at jeg gikk inn på den hadde de kommet inn på rommet eller ringt.Telefonene ble kun brukt til å sende meldinger til hverandre med, og ta bilder. Vi hadde ikke nett, og det vistes på TV at jeg googlet “how to win mr & miss Paradise” men det var bare tull.
 2. Mr and Miss paradise uka, ble filmet på kun 3 dager ettersom vi mistet en dag med filming som skrevet ovenfor. Dette ble altså en hektisk uke for oss, og man kan se på TV at denne uka er litt annerledes klippet.

 

Jeg håper at dere syns det var kjekt å lese litt inside information. Jeg er ennå i London, og nå ligger jeg på hotellrommet. Jeg skal snart stelle meg, og finne på litt sprell.

Vi blogges!

 

Thea <3

 

 

LONDON DAY TWO

Hola amigos!

Det har blitt lite blogging i dag og i går, men det er fordi jeg koser meg så masse her i London! Det har vært godt for meg med litt mindre sosiale medier de siste dagene. Dette har jeg virkelig trengt.

Jeg får veldig mange meldinger fra dere, noe som jeg virkelig setter pris på! Jeg prøver å svare alle, og setter pris på hver og en! Tusen takk for all støtten, og spesielt for torsdagens parseremoni.  Jeg er jo i London, så jeg har ikke en gang fått sett episoden. Gleder meg til å se den når jeg kommer hjem.

I dag har jeg gått litt rundt i butikker, og byttet hotell. Nå bor jeg på Park Plaza London Waterloo! Kjekt med litt forandring.

 

Alltid kjekt med litt ekstra god service!

Vet dere hva jeg har kjøpt i dag?

En bamse! Dagens eneste innkjøp. Jeg har samlet på fine bamser siden jeg var liten, og dette er noe jeg og moren min har interessert oss for siden jeg var ganske liten. En gang dro jeg faktisk til London kun for å gå på en teddybjørn messe. Hvor sykt er ikke det?!

Se hva jeg fant! En bamse i samme rase som hunden min. Måtte bare ta bilde! Haha

 

 

Nå gleder jeg meg masse til i morgen! Jeg skal nemlig på Tottenham-West Ham kamp!

Sov godt kjære dere!

 

Thea <3

FØRSTE DAG I LONDON

Hallo kjære lesere <3

Nå sitter jeg på hotell rommet, og har nettop kost meg med room service! Hotellet jeg bor på ligger i Covent garden, og heter Strand palace! Covent garden er ett koselig område i London som jeg liker veldig godt! Valgte denne gangen å booke hotellet mitt der, og er veldig fornøyd med det!

Dagen begynte med en rolig frokost på hotellet etterfulgt av litt shopping i Oxford street. Etter shoppingen dro vi på løvenes konge musical! Det var så flott å se på!

 

 

Pause i all shoppingen er viktig!

 

I morgen blir det enda mer shopping og gjerne en tur ut!

 

Noen som er gira på å se hva jeg har kjøpt? Skal shoppe enda mer i morgen, så kan sikkert legge ut en slags haul til dere her på bloggen!

 

Natta <3

ALT OM EKSEN MIN

Hei fininger!

Håper at dere har en fin dag så langt. Etter at jeg åpnet meg opp om min fortid med spiseforstyrrelser til VG, (klikk her for å lese) har jeg fått en del spørsmål om eksen min, da han ble omtalt i saken. Eksen min, som heter Andreas, var en utrolig god støttespiller for meg når det kom til å bli helt frisk. Vi er jo ikke sammen den dag i dag, og mange av dere har stusset litt på hvordan vi ennå kan ha ett så tilsynelatende godt forhold. Vi er jo tross alt ekser! Here is our story:

 

Jeg møtte Andreas på ungdomsskolen for første gang, og fikk allerede da ett veldig godt inntrykk av han. Han hadde kjæreste, og jeg hadde hodet fullt av andre tanker enn gutter. Det skjedde med andre ord ingen ting mellom oss på ungdomsskolen, selv om jeg hadde ett lite øye til han.

Vi møttes igjen da jeg var 17 år, og hadde blitt invitert over på en liten fest hos han. Min besteveninne på den tiden var barndomsvenn med Andreas, så jeg fikk bli med henne. Jeg hadde aldri vært skikkelig forelska før, men jeg er sikker på at jeg rakk å bli forelsket i Andreas denne kvelden. Hjertet mitt dunket kjempe fort, og vi hadde en helt syk kjemi.

Vi begynte å date, og jeg var sikker på at dette var min livs kjærlighet. Han tok meg med storm! Etter noen mnd fant Andreas ut at han ikke orket mer pga at vi kranglet litt, pluss at han ikke følte det var helt rett. Jeg ble helt knust, og gikk igjennom en tøff kjærlighetssorg. En mnd etter bruddet, møttes vi litt igjen etter fester og lignende. Jeg vil ikke gå i for mye detaljer rundt akkurat denne perioden, da det er litt for intimt og privat å dele på bloggen.

Etter ca 1 år med kjærlighetssorg, kapret jeg Andreas tilbake! Jeg var overlykkelig. Vi ordnet opp med fortiden vår, og begge to var nå skikkelig forelska. Denne tiden er en drøm å se tilbake på. Ikke nok med at vi var kjærester, men vi var også bestevenner. Vi reiste på ferier til London, Amsterdam, Polen og Sverige! Vi dro også på hytteturer sammen, og bodde sammen. Vi gjorde alt sammen! Vi stolte 125% på hverandre, og var aldri redde for at den andre skulle være utro. Andreas jobbet med eksen sin på den tiden, og jeg bekymret meg ikke litt en gang. Ikke nok med at de jobbet sammen, men de gikk faktisk ut å spiste sammen av og til bare dem to. Dette sier litt om hvor trygge vi var på hverandre.

Andreas var mye av grunnen til at jeg fikk selvtilliten min tilbake, og vi kunne sitte i flere timer å diskutere alt mulig. Jeg vil si at han var min soul mate, og jeg vil faktisk påstå at han ennå er det.

Så… Hvor gikk det galt?

Det er ingen ting spesielt jeg kan sette fingeren min på og si at “det” var grunnen til bruddet. Det var mest meg som manglet følelser, og jeg klarte ikke å være i ett forhold lengre når jeg ikke var sikker på følelsene mine. Det med at jeg manglet følelser, var noe som bygget seg opp over tid. Man kan ikke kontrollere følelsene sine, og dette fikk virkelig jeg og Andreas erfare. Først var det han som manglet følelser, og så var det meg. Jeg hadde det veldig fint med Andreas en god stund, selv om forelskelsen gikk gradvis bort. Det var først da jeg merket at jeg begynte å snu meg to ganger etter en gutt, at jeg skjønte at dette ikke kunne fortsette. Jeg er veldig i mot utroskap, og ser nesten på det å fantasere om en annen enn partneren din som å være utro, om du er i ett forhold. Vi gjorde det derfor slutt, og det var en skikkelig tung tid! Man må være veldig psykisk sterk for å klare å slå opp med noen. Jeg har alltid tenkt at det ikke kunne være så vanskelig når man tross alt velger det selv, men joda!  Det er skikkelig tungt å vite at en person du har delt så mye med, har det vondt. Det er også tungt å se dem gå, selv om det er du som har bedt dem om å gjøre det. Det vil alltid være en liten del av deg som skriker for at personen skal komme tilbake tror jeg. Til tross for at det var en trist tid, kom vi oss igjennom det begge to. Til dere som lurer, var vi sammen i 2 år, og det ble slutt for 2 år siden.

 

Bruddet var veldig ryddig fra begge sin side, og det har gjort at vi har det fine forholdet vi har i dag. Jeg håper at jeg kan ha Andreas i livet mitt for alltid! Han er min beste venn, selv om vi ikke snakker sammen så ofte. Hadde Andreas noen gang blitt alvorlig syk, eller trengt meg så hadde jeg sluppet alt jeg hadde i hendene for å hjelpe. Hele familien min elsker han, og han er som familie for meg.

Dette bildet ble tatt samme kvelden jeg fortalte Andreas om at eg skulle være med på Paradise!

Takk for at du var en fantastisk kjæreste for meg i 2 år, og for all den kjærligheten og lærdommen du har gitt meg.

Sinnsykt glad i deg <3

PS. Andreas har lest igjennom innlegget og godkjent at jeg legger dette ut. Ville aldri utlevert noen på denne måten om det ikke var greit for dem det gjelder.

 

Thea <3

 

Har dere en eller flere ekskjærester? Har dere bra forhold til dem? Fortell meg i kommentarfeltet!

 

 

 

HADE NORGE!

Da var kofferten pakket og klar!

 

I morgen drar jeg nemlig til London! Jeg skal være borte i 6 dager, og jeg kan nesten ikke vente.

Jeg gleder meg masse, for London er enn av mine absolutte favoritt byer! Vi skal på musical, shoppe, dra på konsert og forhåpentlig får vi med oss en fotballkamp også. Jeg skriver “vi” fordi jeg drar med en god venn.

 

Jeg kommer til å holde dere oppdatert hver dag, og blogge masse for dere.

Har dere noen gang vært i London? Noe spesielt jeg burde få med meg, eller er det noe dere vil at jeg skal blogge om mens jeg er der?

 

Fant oyster cardet mitt og noen pund i skuffen som kommer godt med i London!

Vi blogges i morgen!

 

Thea <3

10 TING DERE IKKE VISSTE OM MEG

 

Hei kjære lesere!

Dette er mitt første innlegg på blogg.no, og jeg begynner å blogge på denne plattformen fra i dag.

Det kommer masse spennende innlegg frem over, så det er bare å følge med! Jeg tenkte å starte bloggen her med å dele 10 ting om meg, dere mest sannsynlig ikke vet med mindre dere kjenner meg veldig godt!

 

1. Mitt favoritt tv program er debatten på nrk. Håper jeg kan være med der en gang!

 

2. Jeg hater å ta t-banen i London da jeg er livredd for terror. Jeg droppa også å gå på Justin Bieber konsert når han var i hjembyen min for noen år siden, da jeg var redd for terror.(Dette var rett etter terroren på Ariana Grande konserten.)

 

3. Jeg brenner for å finne ut hvorfor folk blir som de blir, og har unaturlig stor sympati for dem som faller utenfor samfunnet. En av mine drømmer er å bli besøksvenn for noen i fengsel, og en dag vil jeg besøke noen på death row i USA. Har sett utallige dokumentarer fra death row, og krimsaker fra USA. Jeg har til og med skrevet brev til noen på death row. Jeg støtter så klart ikke handlingene dem har gjort, men jeg brenner for å se mennesket bak handlingene.

 

 

4. Jeg elsker USA, og har vært der ca 25 ganger.

Sist jeg var i Usa

5. Jeg gikk fra stryk til 6er i matte på 1 skoleår.(2 klasse på vgs)

 

6. Mitt favoritt dyr er delfin, og jeg begynner nesten å gråte hver gang jeg ser en. Syns de er så utrolig vakre, og de rører noe i hjertet mitt.

 

7. Jeg elsker rundstykker! Jeg spiser det så og si til alle måltid. Føler ikke jeg blir skikkelig mett uten brød. Velger heller rundstykker med pålegg fremfor middag.

 

8. Mitt første ord var “gakko”. Jeg var skikkelig fasinert over traktorer når jeg var liten, og kunne se dem på mils avstand! Jeg klarte ikke å uttale det helt rett, så jeg sa “gakko”. Mamma og pappa skjønte fort at det var ordet traktor jeg mente når jeg ivrig pekte fra baksetet i bilen hver gang vi kjørte forbi en!

 

9. Jeg trenger minst 12 timer søvn i døgnet.

 

10. Jeg elsker å samle på ting! Jeg har samlet på stener, ballonger, vesker, siddiser og glansbilder. Jeg har salmet på vesker hele livet, men nå samler jeg kun på designervesker.

Meg på min 6års dag, super fornøyd med en ny veske i samingen.

 

Nå skal jeg pakke kofferten! Jeg skal nemlig på ferie!

Forteller dere mer senere i dag om hvor jeg skal, og hva jeg har pakket med meg.

Thea <3