JEG GRÅT HELE KVELDEN

Hei dere!
For en kveld det var i går. Kvelden begynte med at jeg ble møtt av kjendistegneren utenfor festlokalet. Der satt han og ventet på meg! Jeg klarte ikke holde inne tårene når jeg fikk tegningen! Ble så rørt at han satt utenfor der og ventet på meg med den nydelige tegningen.

Gjett om dette skal rammes inn!

 

Da jeg kom inn, møtte jeg mange av produksjonsmedarbeiderene som jobbet tett oppi meg under oppholdet mitt i Mexico. Det var skikkelig rørende. Det er en av damene i produksjonen som kom meg veldig nær! Da jeg så henne klarte jeg ikke å holde igjen tårene. Hun så meg når jeg hadde der vondt, og jeg åpnet meg mer til henne enn jeg har gjort med noen andre før! For ei rå dame! Hun får meg alltid til å føle meg så bra.
Jeg er glad i absolutt alle i produksjonen, og jeg har ikke ett eneste vondt ord å si om noen av de. Jeg ser på dem som englene mine! De har tross alt sett meg i alle situasjoner, og nesten vært som foreldre for meg i de 2 mnd. Det er sikkert vanskelig for mange av dere å skjønne, men når man er i en sånn presset situasjon er det veldig viktig med menneskene som er rundt. Elsker dem alle!

Det skal også sies at det tok veldig på med konflikten som sto på i går. Jamilla er en av mine beste venninner og Tix er en person jeg bryr meg veldig mye om. Det er ikke lett å være i midten. Jeg valgte å støtte Jamilla ved å ikke komme på pressemøtet da hun er en av mine nærmeste. Det hadde ingen ting med innholdet i innlegget å gjøre bare sånn at det er sagt.

Til sammen gråt jeg nok 80% av kvelden, men alkoholen er jo ikke akkurat med på å holde følelsene inne heller.
Alt i alt var kvelden ok, men den kunne vært bedre.

Til slutt vil jeg gjerne få gratulere Adrian og Marthe med seieren! Jeg unner dem seieren, og synes at begge to er fantastiske mennesker som ikke har noe vondt i seg. To av de godeste menneskene på Paradise etter min mening! Det var kjekt å se dem stå der oppe på scenen med premien! Jeg er ikke bitter lengre for at jeg ikke vant, og har lagt dette i fra meg. Nå er jeg bare veldig glad for at Adrian og Marthe vant!

Daten min i går! verdens beste lillebror <3

Jeg traff også Tea K i går på festen, og hun kom bort og gav meg en klem. Jeg synes at dette var en utrolig raus ting å gjøre, og jeg har sendt henne en melding i dag med ett forslag om å snakke om det som har skjedd og ordne opp. Vi trenger ikke nødvendig vis bli bestevenner, men vi kan ha en god tone. Det er best sånn! Vi er tross alt voksne mennesker, og det sier mye om Tea K at hun kom bort til meg i går til tross for det jeg skrev på bloggen om henne.
Nå skal jeg til lillestrøm og feste med Robin! My man!

Thea <3

IKKE VELKOMMEN

Hei dere <3

Nå er det tid for finale, og Paradise hotell kapittelet har kommet mot slutten. Dette har vært en utrolig reise både positivt og negativt. I dag er det tid for finalefest og møte med pressen. Jamilla er ikke velkommen til pressemøtet før festen pga innlegget hun publiserte før i dag. Jeg velger derfor å bli hjemme med henne. Presse og media betyr ingen ting når jeg ser at min beste venninne har det vondt.

Jeg snakker med Jamilla hver dag, og vet hvordan hun har hatt det. Jamilla er en utrolig rettferdig jente som vil alle godt. Hun er en fantastisk jente som står opp for meningene sine, og det er det jeg virkelig beundrer med Jamilla. Er det noe jeg gjør som hun mener er feil, skal jeg love dere at jeg får høre det. Hun er den mest direkte personen jeg noen gang har møtt, og enkelte kan bli skremt av dette. Det tok meg litt tid å venne meg til dette, men dette er faktisk noe jeg virkelig setter pris på med henne.

Plutselig er vi begge i en situasjon hvor vi har mange lesere, og med mye mer innflytelse enn vi gjerne tror. Dette er noe vi må tenke på når vi skriver innlegg. Jeg tenker meg alltid om 2 ganger før jeg publiserer ett innlegg for å virkelig kunne stå for det jeg mener.

Jamilla er mer irrasjonell, og blir nok mer styrt av følelser. Dette innlegget var harsh, og jeg tror ikke at Jamilla hadde forventet at det skulle bli ett så stort oppstyr rundt det. Jeg kan jo skjønne at folk reagerer når de hører ordet rasisme, men jeg vil ikke uttale meg om akkurat det, da jeg ikke vet hvordan det føles å kjenne på dette. Jeg er tross alt en hvit jente. Når Jamilla sitter og gråter over hvordan hun har opplevd dette får jeg vondt i hjertet. Jamilla har ikke hatt det noe greit, og jeg tror gjerne det er derfor hun skriver som hun skriver da hun ikke kommer på noen gode grunner for at Andreas ikke skal like henne.

Jamilla er min beste venninne og jeg kjenner henne og vet hennes intensjoner med dette. Hun er såra, og vil at folk skal se dette. Det har vært litt ydmykende for henne å se hva Andreas har lagt ut på story og sync. Hun ville gjerne komme med ett svar på dette.

Jeg kommer som sagt til å bli hjemme med Jamilla under møtet med pressen i dag, da Jamilla ikke er velkommen. Det er viktig å støtte vennene sine selv om man ikke alltid klarer å sette seg selv i deres situasjon.

Det er flere deltagere som reagerer på at Jamilla ikke er velkommen, men jeg vil ikke navngi disse av henyn til dem.

GODE FINE JAMILLA! KOMMER ALLTID TIL Å STØTTE DEG, OG DU ER FANASTISK! HUSK DET <3

 

Vi kommer derimot på festen, og dette gleder vi oss veldig til! Jeg gleder meg utrolig mye til å se dere som har kjøpt billett, og håper at det blir en fin kveld der vi kan hedre vinnerene av Paradise Hotel 2019! Det er deres dag i dag, og litt vår også! Hva hadde vel Paradise 2019 vært uten Jamilla og meg? Vi har tross alt bidratt til mye humor og drama vi også.

Thea <3

HENRIK VILLE ALDRI STÅ MED THEA

Hei!

Jeg har nesten ikke sovet i natt! Har ligget våken og snakket med dere på instagram. Dere har vist meg så mye kjærlighet, og det varmer hjertet mitt!

Jeg har fått enorm respons på innlegget jeg postet i går, og de aller fleste av dere støtter meg. Det har kommet noen motsvar fra to andre deltagere der den ene valgte å bruke overskriften “Henrik ville aldri stå med Thea”. Dette var ett av argumentene til juryen da de plukket oss ut som ett ikke verdig finalepar.

Da må jeg spørre meg selv; Hvorfor skulle Henrik gå i mot sin beste kompis, og gjøre alt for at jeg skulle velge han, om han uansett ikke ville stå med meg? Greit om han ville ødelagt for meg. Men samtidig ødelegge for din beste kompis? Jeg kjøper ikke den! Skjønner ikke du også det Tix? Du som er så smart. Du burde også skjønt at din beste kompis ikke hadde gått i mot deg bare for tull? Han gjorde ikke dette mot deg slik at du kunne kaste han ut ved første sjans!

Det at Mario velger å støtte denne teorien med “Henrik ville aldri stå med Thea” som overskrift, sårer meg veldig. Han sa noe helt annet til meg på rommet når han skulle forsvare seg selv for hvorfor han skulle få finalebiletten. Da var han ikke like forståelsesfull ovenfor valget.

Henrik la også ut en lang tekst på instagram i går uten å i det hele tatt nevne meg. Personen som spilte mot han fra uke en, men som velger å ta han med seg inn i finaleuken. Personen som gav han ett løfte uten å forvente noe tilbake.

Hva har jeg gjort dere? Det eneste jeg har gjort er å spille i mot dere! Vet dere hva? Dere er ennå bittre for dette den dag i dag. Dere tåler ikke at ting går i mot dere.

Dere aner ikke hvor mange ganger jeg har vært utenfor hotellet og snakket med produksjonen om hvor utstøtt jeg har følt meg. Jeg har grått mine tårer og følt meg alene. Men vet dere hva? Det uttrykket deres “Hele Norge i ryggen” føler jeg virkelig på nå. Jeg har fått så mye støtte, og føler faktisk at jeg har hele Norge i ryggen.

Jeg kommer til å fortsette å stå for det jeg mener er rett, og da får jeg heller bli utstøtt. Dette er noe som virkelig har gått inn på meg, og som jeg har brukt masse energi på å tenke på. Det er derfor jeg tar dette opp på bloggen. Det er viktig å kunne stå opp for seg selv! Les gjerne innlegget mitt ” Fuck alle sammen”, så vil dere skjønne hva jeg mener. Jeg tror det er nettopp denne tankegangen som får folk til å få lyst til å rakke ned på meg. Man rakker som regel ikke ned på folk man føler er under seg.

Sånn, dette var deilig å få ut! Føler meg 30 kg lettere nå.

Foto: Espen Gundersen

Over til noe gøy! Nå drar jeg snart til  Oslo, og i morgen skal Jamilla og jeg gjøre noe sykt! Kommer tilbake til dette i morgen! Ha en nydelig dag og take care! <3

 

Thea <3

 

(PS. Her mener jeg noe om handling, ikke person. I dette tilfelle er det viktig å skille. Skriver ikke dette for å lage dårlig stemning mellom meg og disse personene. Jeg skriver det for å stå opp for meg selv.)

FINALEDRØMMEN BLE KNUST

God kveld kjære gode leserne mine!

Først og fremst vil jeg si tusen takk for all støtte! Dere er helt utrolige, og jeg elsker dere!

Jeg røk dessverre ut av Paradise i dag sammen med min partner Henrik. Dette var en bestemmelse som juryen hadde fattet, og det kom som ett sjokk for oss alle. Jeg trodde virkelig ikke at juryen (Tix og Tea K) skulle være så hevngjerrige som de faktisk var. Når dette er sagt, skjønner jeg Tix bedre enn Tea K. Jeg sendte jo Tix ut noen dager før, og jeg måtte nesten regne med at han kom til å være bitter. Når det kommer til Tea K så er det tydelig at hun er sjalu på meg, selv om hun aldri kommer til å innrømme det. Tenk å sitte nede i Mexico i så mange uker, bare for å ta hevn.

Det er flere ting som ikke kommer med på TV denne dagen som jeg gjerne vil klarne opp i.

Jeg satt på sengen med Adele, og gråt pga det som hadde skjedd. Det var så utrolig vondt at Tea K brukte dette personlige brevet mot meg. Hun kom inn på rommet, og gikk inn på badet uten å i det hele tatt se på meg. Sofie kommer også inn og viser meg respekt, men Tea K fortsetter å overse, og braker ut i full latter. Hun lo jo ikke av meg, men jeg syntes at dette var respektløst. Dette viste lite medmennesklighet.

I uke 1 skulle det deles ut en sitteplass. Husker dere dette? Tea K kom til meg og spurte om jeg trodde hun kom til å få den. Jeg sa;”nei, jeg tror Mario eller meg får den”. Jeg sa dette på en voksen måte, uten å være frekk. Tea K gikk rundt til alle og sa at jeg hadde satt henne i ett dårlig lys, og at hun ble veldig såret over meg denne dagen. Dette tok hun opp 12 uker senere med Adele på vei til jury møtet, og fikk meg til å fremstå som usympatisk og frekk ovenfor de andre. Da Adele fortalte meg at Tea K hadde tatt opp denne episoden i bilen for å få henne i mot meg, kokte det over for meg. Jeg løp ned til produksjonen og var helt i fra meg. Damen jeg snakket med hadde tilfedligvis vært på jobb den dagen Tea K påsto at jeg hadde satt henne i ett dårlig lys. Damen i produksjonen ble selv irritert, og mente at jeg hadde oppført meg med respekt og ikke gjort noen ting som Tea K skulle blitt såret for.

Da Henrik og jeg fikk vite at vi skulle dele ut en finalebillett, var min første tanke Adrian. Jeg kjempet for at han skulle få den, men Henrik sa til meg at han aldri kom til å tilgi meg om vi ikke gav den til Mario. Vet dere hva? Om det hadde vært sykt viktig for meg at Adrian skulle få den hadde jeg kjempet mer. Jeg brydde meg faktisk ikke så mye. Jeg var uansett ute, og ville egentlig bare hjem. Mario spilte bra, og jeg gikk til slutt med på å gi den til han. Gadd ikke bli uvenn med Henrik for noe som ikke var så viktig for meg. Hadde det vært Jamilla eller Robin det sto om for eksempel,  hadde jeg kjempet enda hardere. Jeg var bare sliten og lei. Jeg mistet også skikkelig troen på juryen og begynte å gi litt f i hele opplegget.  Synes uansett at Henrik sitt argument om at han aldri kom til å tilgi meg om vi avgjorde denne avgjørelsen med stein, saks, papir ikke var noe hyggelig. Han fremstår veldig hyggelig i denne episoden, men det var ikke helt sånn jeg oppfattet det.

Det er skjeldent at jeg misliker folk, men Tea K er en person jeg aldri kommer til å slippe inn i livet mitt. Jeg synes hun er direkte ufin, og en som stenger andre ute og har høyt selvfokus. Jeg hadde en ok tone med henne på vei hjem fra Mexico, men ikke nå lengre. Jeg kuttet henne ut for over 1 mnd siden, og er veldig glad for det!

Og ett spørsmål til deg Tea K : I mr & miss paradise uken var du veldig følsom. Hvordan hadde det føltes ut for deg om du ble beskyldt for å “fake” denne reaksjonen og at du gjorde det kun for å få sympati? Er det sånn at du har lov til å “spille” på følelser og ikke meg? Ikke at noen av oss har gjort det da. Jeg hadde aldri hatt hjerte til å beskylde deg for noe sånn, slik som du beskytte meg for. Tenk litt på det.

Du mente at jeg hadde tapt meg etter det brevet. Du vet like godt som meg at det ikke er bare bare å ha kontroll over følelsene inne på PH. Jeg er ingen robot!

Jeg vil bare avslutte med å si at jeg har følt meg hånet, krenket, og utestengt av Tea K. Jeg velger å skrive dette her på bloggen pga at dette er noe jeg virkelig har behov for å si.

Dette er min personlige oppfatning, og min mening som jeg står for. Og ja, jeg er bitter på valget dere gjorde. Men det er ikke derfor jeg skriver dette. Det er pga måten hun har vært mot meg på, og at jeg vil få frem at jeg ikke støtter hennes oppførsel.

Jeg avslutter innlegget med teksten som står på t-shorten til Tea K: TREAT PEOPLE WITH KINDNESS.

Thea

DERFOR BLE JEG IKKE LEI MEG NÅR JAMILLA RØK

God kveld!

Da regner jeg med at dere har sett episoden, og fått med dere at det dessverre var Jamilla som røk ut av Paradise i kveld. Jamilla og meg var bestevenner inne på hotellet, og er det ennå. Jeg ble derimot ikke så lei meg sekundet Jamilla røk ut. Jeg snakket med Jamilla på tlf for noen timer siden,og hun hadde fått noen meldinger der folk stusset på at jeg ikke ble helt knust når bestevenninna mi røk ut. Jeg vil gjerne forklare dere hvorfor!

Denne dagen hadde Jamilla og jeg hatt en litt stor krangel i lunchen. Vi kranglet i hovedsak om at jeg hadde valgt å bytte Adrian ut. Det ble en ganske høylytt krangel mellom flere personer, og det var mange som mente at Jamilla var ganske hard mot meg. Det er derfor Severin sier det han sier etter hun ble ofret. Jeg personlig ble veldig såret av Jamilla denne dagen, og følte ikke at jeg fortjente alt som kom ut av munnen hennes under lunchen. Det var ganske ufint noe av det som ble sagt om meg, men dette har vi snakket om i etterkant og lagt bak oss! Alle kan gjøre feil, og klikke av og til. Jamilla var veldig skuffet over meg etter torsdagen da jeg ditchet Adrian. Hun vil det beste for sine nærmeste, og av og til synes jeg at hun kan engasjere seg litt vel mye. Jeg vet i midlertid at hun bare vil det godt! Vi ble venner igjen sekundet Jamilla måtte sjekke ut, og jeg savnet henne med en gang. Vi skjønte fort at vennskapet vårt kommer foran spillet.

Det var en het krangel, men de kranglene som blir hetest er som oftest med dem man er mest glad i.

Når det kommer til dette med Henrik, ble jeg mildt sagt jæv*** irritert på han når han ville at jeg skulle ofre han. Han sto og tryglet og ba på sine knær om at jeg skulle velge han på torsdagen. Dagen etter får han dårlig samvittighet, og vil gi plassen sin til Tix. Jeg følte dette ble veldig dumt fordi jeg allerede hadde vist mistillit til Tix ved å ikke velge han på torsdagen. Henrik fikk dårlig samvittighet, men dette skulle han tenkt på før mener jeg. Vi hadde en lang prat, og alt kom ikke med på TV. Om Henrik virkelig ville blitt ofret, hadde jeg ofret han. Jeg fikk i midlertid ikke inntrykk av at han ønsket å bli ofret så sterkt som det kommer frem på TV. Han sa at om jeg ikke ofret han, skulle vi vinne dette. Jeg visste at han ikke skulle ofre meg,og jeg bekreftet til han før seremonien at jeg ikke kom til å ofre han heller. Han virket lettet.

Dette er altså grunnen til at jeg ikke tråkket over streken. Grunn nr 1: Jeg hadde allerede vist mistillit til Tix. Grunn nr 2: Jeg følte ikke at han egentlig ville bli ofret. Da hadde han vært klarere med meg.

Jeg syns faktisk også at Henrik er en mer verdig vinner en Tix. Tix har glidd mer, og ikke tatt så mange tøffe valg. Ja, han valgte Marthe foran Sofie, men dette var ett valg han ble tvunget til å ta. Henrik spilte mer aggressivt, og gikk inn for å spille ut sterke. Jeg liker denne spillerstilen mye bedre.

Er dere enige? Hva synes dere om at Jamilla røk og at Henrik plutselig ville ofte plassen sin?

 

Thea <3

EN GAVE TIL MEG SELV

Hei dere!

Husker dere at jeg for ca en uke siden la ut en story på instagram om at jeg hadde handlet noe på Gucci? Det var egentlig ikke planen å kjøpe noe, men jeg hadde en såkalt “jævla drittdag”. Det sies at penger ikke kan kjøpe lykke, men for meg hjalp det denne dagen. Det skal sies at jeg hadde sett meg ut denne vesken i lang tid da! Denne dagen gav jeg bare litt faen, og kjøpte veska. Jeg gadd ikke være så fornuftig. Man lever en gang, og om det er noe en virkelig har lyst på så må man av og til kunne unne seg dette selv om det gjerne ikke er det mest fornuftige.

 

 

Jeg tenkte å bruke den på finalefesten! Er den ikke fin? Jeg elsker å spare opp penger til å kjøpe fine vesker da de gjør ett helt antrekk komplett! Kjøper de fleste klærne mine på typisk Gina, Bikbok, Nelly, Nakd osv, da det er rimelig og jeg liker å bytte ut klær ofte. Vesker er noe jeg liker å bruke penger på da de er skikkelig tidløse.

Er dere spente på i kveld?

Kommer tilbake med ett innlegg kl 22.30 med min kommentar til dagens episode!

 

Thea <3

 

DETTE SKAL JEG BRUKE PENGEPREMIEN PÅ

Hei dere!

Det ble ikke noe blogging i går, da jeg ikke hadde noe spesielt på hjertet.
I dag har jeg en del på hjertet derimot! Jeg tenkte at det var spennende for dere å høre hva jeg vil bruke pengepremien på dersom jeg vinner paradise!

Først og fremst vil jeg hjelpe en veldig god venninne av meg med gjelden hennes. Dette var et løfte jeg gav henne før jeg dro inn på PH. Hun er verdens beste, og har slitt med gjeld i noen år nå. Jeg hater at det skal begrense henne og at hun skal bekymre seg så mye for denne gjelden.
Denne meldingen var en av de siste meldingene jeg sendte henne før jeg dro til Mexico:

 

Jeg lovet også en kompis at jeg skal finansiere penger til en musikk video. Han er veldig snill med meg og jeg vil gjerne hjelpe han med musikken hans som jeg virkelig har troen på.

Min venn Cone som driver musikk! Sjekk han ut på Spotify.

Jeg vil også donere litt penger til dyrebeskyttelsen i mitt nærmiljø da jeg virkelig bryr meg om dyr. Har fra jeg var liten hatt innsamlinger (solgt kaker, gamle leker osv) til inntekt for dyrebeskyttelsen. Har donert til dem når jeg har litt ekstra penger på konto også. Det er dette jeg foretrekker å støtte når det kommer til veldedige organisasjoner. Kommer til å dedikere flere innlegg til dyrevelferd.

Jeg elsker alle dyr! Her om dagen ar jeg og Gizmo ute på tur og møtte denne lille rakkeren!

Jeg vil så bruke litt penger på meg selv! Drømmen min er å reise til Tokyo. Der vil jeg feriere i ca 2 uker og dra til den såkalte suicide forest. Jeg er veldig glad i å oppleve litt skumle ting, og kjenne på rare energier. Det tror jeg det er mye av der! Har dere hørt om denne skogen? Bare Google det! Er veldig interessant. I Tokyo er de også kjent for å ha mange vintage butikker, og der ville jeg brukt en del penger på en Chanel veske og gjerne noen andre skatter også!

My type of porn!

Jeg vil også gi litt til min bror. Hvis vi vinner penger på Flaks lodd osv, deler vi alltid pengene. Robin og Jamilla skal også få mye! De gjorde mitt opphold der inne. De resterende pengene vil jeg sette inn i banken. Jeg har brukt opp de fleste sparepengene mine siden jeg kom hjem, da jeg ikke har jobbet på 6 mnd nå.
Det var en del å bruke penger på da! Spørs om jeg må kaste kula om jeg står i finalen for å få råd til alt dette!
Tror dere at jeg og Henrik vinner? I så fall, tror dere at jeg har hjerte til å knuse kula på Henrik? Eller gjerne han knuser den på meg?
Vi får se!

MINE FØLELSER FOR HENRIK

God kveld!

Nå sitter jeg helt alene hjemme i Stavanger. Gizmo er på hytta med min far, og min bror er på fest. Jeg elsker å være litt alene noen ganger. Alenetid er noe jeg har fått alt for lite av dette året, og jeg setter virkelig pris på de timene jeg får for meg selv!

Jeg har fått enorm respons etter parsermonien i går, og dere har virkelig vært helt fantastiske! Tusen takk for alle kommentarer og meldinger. Jeg prøver å svare alle, men det kan ta litt tid. Jeg setter som sagt pris på litt alenetid, og legger ofte fra meg mobilen. Jeg vet hvor viktig det er å ta vare på seg selv, og ikke presse seg selv. Jeg har foreksempel ikke blogget i dag, og det er fordi jeg ikke har følt for det eller orket. Det er viktig for meg å blogge når jeg har noe på hjertet, og kvaliet er viktigere enn kvantitet for meg.

Jeg har som sagt fått mange meldinger i dag, og mange av dere lurer på dette med mine følelser for Henrik. Jeg skal nå svare dere helt ærlig på dette!

Jeg har ikke følelser for Henrik, og har heller aldri vært forelsket i han. Første gang jeg møtte Henrik på flyplassen på vei til Mexico, så jeg aldri for meg at han var en jeg kunne bli så glad i. Første uken på hotellet irriterte han meg veldig mye, det var jo en grunn til at jeg ikke ville stå med han. Det var fremdeles en sårbarhet ved han som jeg la merke til, og som interesserte meg. Han brydde seg virkelig om at de rundt han skulle ha det bra. Jeg så dessverre disse sidene litt for sent. Jeg fikk skikkelig vondt i hjertet når Henrik hadde fått vite om hva jeg hadde sagt til Robin. Jeg husker hvor skuffet han var, men at han fremdeles var god mot meg og behandlet meg fint. Jeg nappet bryna hans rett før sermonien, og vi lo og hadde det ganske fint. Inni meg følte jeg virkelig at jeg ikke forjente dette. Hvorfor skulle han være så snill mot meg når jeg ditchet han på den måten? Det var da jeg oppdaget hvor stort hjerte han faktisk har.

Da vi røk ut, tenkte jeg 0 på at jeg selv var ute. Jeg tenkte kun på samvittigheten min ovenfor Henrik. Jeg skrev dette brevet for å få ut litt følelser, og jeg skjønner at det kommer frem på en måte som kan tolkes litt feil. Jeg skrev at jeg var redd for å falle, ikke at jeg hadde falt for han. Jeg var livredd for at jeg kunne falt for han, da jeg vet at jeg lett kan falle for mennesker jeg er tett oppi. Dette er grunnen til at jeg valgte å spille litt tøffere når jeg kom tilbake også. Dere har sikket hørt meg ta opp dette med “profesjonelt partnerskap” mange ganger når det kommer til Adrian. Dette var rett og slett av den grunn at jeg var redd for å komme for nært noen i spillet. Jeg er skikkelig redd for å falle for noen, og dere ser jo hvordan det gikk for Adele foreksempel.

Jeg hadde utrolig lyst til å gjøre de opp igjen for Henrik etter episoden i uke 1, og jeg ventet egentlig bare på sjansen. Som jeg sa under gårsdagens episode, er det få jeg blir skikkelig glad i. Henrik var en av disse. Det å endelig kunne gjøre opp for egen samvittighet var deilig. Det er litt sykt at jeg faktisk valgte å lese brevet, men der overgikk jeg virkelig meg selv. Hva gjør det egentlig å vise litt sårbarhet? Det er jo noe av det fineste som finnes. Jeg er veldig interessert i mennesker, og lever for å finne ut hvorfor mennesker blir som de blir. De to guttene som interesserte meg mest inne på hotellet var Robin og Henrik. Begge disse guttene følte jeg selv at jeg kom nært, og jeg følte at begge disse hadde litt trust issues. Er det en ting jeg ikke vil ødelegge hos en person, er det dette. Om Henrik leser dette blir han nok litt overrasket, for han føler sikkert ikke at han åpnet seg så mye for meg. Jeg vil si at jeg er en person som kan lese mennesker ganske godt, og jeg fikk hverfall dette inntrykket av Henik uten at han snakket så mye om det. På TV fremstilles han som en litt enkel person uten så mange bekymringer. Jeg personlig tror at dette er en fasade. Skal ikke gå mer inn på dette nå, og det kan godt hende at jeg tar feil.

Måtte nesten bare skrive dette sånn at dere kan prøve å forstå meg litt.

Jeg har som sagt ingen følelser for Henrik nå, og har heller ikke hatt ordentlige følelser for han. Ble bare veldig glad i han, og ville ikke skuffe han.

Thea <3

HENRIK+THEA

Henrik +Thea = finalepar! Hvem skulle trodd det etter alle disse ukene med knallhardt spill mot hverandre!? Paret som sto sammen i uke 1 er tilbake igjen som par i finalen!

Det skjedde igjen folkens!

Som dere vet, gikk det ganske skeis mellom meg og Henrik i uke 1. Vi begynte som partnere, og jeg gjorde en stor feil. Jeg var på date med Robin, og sa til han at jeg heller ville stå med han. Jeg sa også at Henrik ville spille ut Sofie. Dette sa jeg når kameraene var av på vei tilbake fra vår date på stranden. Denne informasjonen gikk videre, og Sofie ville derfor ikke stå med Henrik.

Jeg var faktisk usikker på Henrik. Jeg var så redd for at han skulle lure meg. Jeg fant i slutten av uken ut at jeg kunne stole på han. Da var det for sent. Vi røk begge ut da jeg ikke ville ta utfordringene med å shave øyenbryn, gå uten hygiene produkter og ta tattis første uken. Jeg følte skyld i at han røk ut pga disse utfordringene jeg ikke ville ta, og at jeg hadde ødelagt hans sjanser hos Sofie.

Da jeg kom ut av hotellet, følte jeg at jeg virkelig hadde sviktet Henrik. Jeg husker at jeg satt på hotellet og gråt i flere dager. Jeg skrev ett brev for å få ut følelsene mine. Det var ikke meningen at Henrik skulle få brevet, i hvert fall ikke inne på PH.
Jeg fikk vite at jeg skulle inn igjen på hotellet, og brevet ble liggende ut i min personlige håndveske utenfor hotellet.

Rett før parseremoni, samles vi i ett rom der vi ikke har lov til å prate taktikk, og her blir vi heller ikke filmet. Jeg kjente at jeg hadde skikkelig vondt i magen. Jeg gråt, og spurte om å snakke med en deltager ansvarlig. Jeg fikk lov til dette, og spurte etter brevet. Vi har egentlig ikke lov til å få ting fra utsiden, men de gjorde ett unntak. Jeg ville gi Henrik dette brevet da jeg skulle sende han hjem. Når jeg begynte å lese brevet, begynte jeg å gråte. Ett hav av følelser strømmet på. Jeg fant meg selv igjen. Det høres så utrolig teit ut, men jeg følte at jeg fikk en åpenbaring. Jeg måtte bare velge Henrik! (Det ser foresten ut som på episoden at jeg finner brevet i toalettvesken min. Denne scenen er tilgjort. Brevet lå ikke på hotellet, men vi måtte spille dette inn for TVs skyld.)

Her er det berømte brevet! Jeg har tatt vare på det.
Jeg skrev med store bokstaver da Henrik helst liker å lese med blokkboksaver hehe! Måtte være på den sikre siden i tilfelle han en gang skulle lese det.

Det var en utrolig stor lettelse for meg og endelig kunne bevise for Henrik at jeg var til å stole på. Er forferdelig lei meg for at jeg måtte sende Andreas hjem da.

Jeg hadde virkelig satt meg i en knipe denne dagen. Det var grådigheten som tok over da jeg valgte å satse på Andreas. Spillemessig var nok dette det beste, men det var godt å endelig ikke tenke så kynisk lengre. Som jeg sa på episoden, følte jeg virkelig at jeg mistet meg selv der inne. Jeg skrev også om dette på bloggen i går.

Jeg er oppriktig lei meg for at jeg ødela finaledrømmen til Andreas. Har ennå dårlig samvittighet for dette. Jeg ble også veldig glad i den gutten. Syntes at det var tøft å se episoden i dag med tanke på det jeg utsatte Andreas for.

Beste gutten! Så glad for ar jeg fikk bli kjent med han.

Glad i dere alle sammen! Ta vare på hverandre <3

JEG GRUER MEG TIL KVELDENS EPISODE

Hei dere!
Nå sitter jeg hjemme hos venninnen min Jasmine, og jeg har nettopp pakket kofferten. Snart drar jeg hjem til Stavanger igjen en ukes tid før finalefesten som skal være i Oslo om en uke.
Tenk at paradise eventyret snart er over. Det er vemodig å tenke på, samtidig som jeg gleder meg litt. Jeg må innrømme at det har tatt litt på! De siste månedene har paradise tatt opp en stor del av livet mitt.

Fineste Marthe som måtte hjem i går. En fantastisk jente!

Jeg gruer meg skikkelig til kveldens episode. Har ikke sett den enda, men en journalist fra Se og Hør ringte meg akkurat. Han hadde mange spørsmål rundt episoden.Det kommer til å bli en tårevåt episode mot slutten. Det kan jeg garantere dere. Jeg vil ha en stor rolle i det.
Jeg tror mange av dere vil få ett sjokk i kveld, og jeg kommer innom med innlegg sent i kveld etter episoden. Jeg vil gjerne fortelle dere litt om hvordan jeg tenkte.

Tror dere at Adrian vil klart seg i dag?

Jeg pleier alltid å se episodene sammen med venner eller famile, men kveldens episode skal jeg se alene. Det kommer til å bli ganske personlig. Jeg er veldig spent på hvordan TV velger å fremstille episoden. Det er nok dette jeg er mest spent på! Jeg vet jo allerede hva som kommer til å skje.

Skal dere se episoden? Jeg håper ikke at jeg skuffer dere.

Thea <3