JEG ER ET ROTEHUE

Hei dere!

Nå sitter jeg inne på hotellet etter en lang dag ute med soling, spising av is og shopping! Det har vært hele 35 grader her i dag, og det ble faktisk for varmt til å gå på stranden. For et luksusproblem! Vi satt heller da på uterestaurant og solte nesene våre der.

Over til noe annet. Jeg føler ganske sterkt for å ta opp en ting med dere. Veldig mange av dere er så søte og skriver fine kommentarer til meg på både blogg, Instagram og på melding. Jeg blir så glad for det! Det som plager meg er bare at jeg ikke får til å svare alle. Når det er sagt, er jeg også utrolig dårlig til å svare på meldinger fra venner og familie også. Jeg lurer sånn på hvorfor jeg er sånn! Det kan faktisk ta en uke før jeg svarer folk på Facebook osv. Jeg har lenge vært klar over at jeg er sånn, og har prøvd å gjøre noe med det. Det er bare at det er så vanskelig! Det er ofte at jeg går rundt å tenker på at jeg skal svare, og at jeg til og med tar opp mobilen for å gjøre det. Da popper det gjerne opp noe annet, og jeg glemmer helt hva jeg egentlig skulle gjøre på mobilen. Tror egentlig at dette kommer av at jeg har ganske mange tanker i hodet, og at jeg lever litt i min egen verden mye av tiden.

Det er ikke til å skyve under teppet at jeg er en vimsekopp, og et svime og rotehue som min far kaller meg. Det er av og til litt komisk også! Nå skal jeg gi dere noen eksempler på hvordan jeg kan være!

1.I går skulle jeg sette meg ned i en klappstol på stranden, og justere på ryggen. Da jeg gjorde dette var jeg i helt andre tanker, og tok jeg fingeren min i mellom, før jeg dro til. Gjett hvem som fikk hele kroppsvekten sin klemt i klappstolen? Det var meg! Nå kan jeg ikke bruke fingeren min, og den er allerede gul og blå. 

2.Jeg skulle legge ut en story i dag på Instagram for å minne dere på en konkurranse jeg har gående på bloggen og Instagram. I første story skrev jeg konkurs i stede for konkurranse. Fikk meldinger på det, og sletta storyen for å legge ut en ny. Da gjorde jeg enda en feil gitt! Da skrev jeg at konkurransen avsluttes i kveld kl 14. Det ble jo også litt feil. Nå har jeg lagt ut en tredje story, men alle gode ting er 3! 

3.Da jeg og en venninne skulle til Oslo før jul, fikk jeg ansvaret for å bestille billettene. Jeg gikk inn på SAS, og bestilte to stykker. Vi kom til flyplassen, sjekket inn bagasje og alt var fint. Dette var ungdomsbilletter, og da måtte vi vise legitimasjon før vi gikk om bord. Da viste det seg at jeg hadde bestilt to billetter i mitt eget navn! Venninna mi fikk da ikke være med på flyet, og måtte ta neste. Det ble en dyr lærepenge for meg!

Dette var bare noen få eksempler jeg kom på i farten! Må virkelig jobbe med dette. Er dere vimsete, eller kjenner dere noen som er det? Jeg vil høre! 

Klemmer fra rotehue deres Thea <3

 

DET BESTE SOM HAR SKJEDD MEG SÅ LANGT I LIVET

Hei dere!

Nå sitter jeg inne på det fine hotellrommet vårt, og solen steker ute! Vi skulle egentlig kommet oss av gårde tidlig i dag til stranden, men jeg er en liten syvsover! Sliter sånn med å komme meg opp om morgenen. I går var Oliver og meg ute en tur i gamlebyen og tok oss noen drinker. Det var skikkelig koselig. Vi har det så fint her! Livet smiler om dagen!

Jeg spurte dere for noen dager siden om hva dere ønsker å lese om, og jeg fikk en kommentar fra min faste leser Beate som alltid er så søt og kommenterer! Hun ville gjerne lese om hva det beste som har skjedd meg så langt i livet! Dette var et godt spørsmål, med et veldig lett svar for min del! Mange må gjerne tenke seg litt om før de finner svaret på dette, men for meg er det super duper enkelt å komme med et svar. Det beste som har skjedd meg i livet er denne gutten her:

Min elskede Gizmo. Fikk han for snart 3 år siden, og han er virkelig mitt alt. Ser på denne gutten som sønnen min, og jeg gjør virkelig alt jeg kan for at han skal få det beste livet som overhode mulig. Han har gitt meg så mye kjærlighet, og uansett hvor lei jeg er eller hvor håpløst ting kan virke, står han alltid der og logrer med halen sin. Da kan jeg ikke annet enn å smile. Vi passer hverandre utrolig godt, for vi setter de samme 4 tingene i livet høyest. Det er nemlig mat, kos, soving og lange kveldsturer. Dette var faktisk grunnen til at pappa og meg valgte akkurat Gizmo. Han var i et kull med flere andre valper, og da vi skulle besøke dem før første gang skilte Gizmo seg ut. De andre valpene var mest opptatt av å lekesloss med hverandre, men Gizmo la seg rett til å sove på foten til pappa. Han var så trygg den lille gutten der. Jeg så med en gang at han kom til å passe perfekt inn i vår lille familie. Jeg sover jo mye, og ville ha en liten koseklump.

Den fineste egenskapen til Gizmo er at han er så trygg. Om vi får besøk, er han veldig søkende og ikke skeptisk. Han elsker nye mennesker, og ser på dem som vennene sine veldig raskt. Han liker andre hunder, men er enda mer glad i mennesker. Når vi går tur, løper Gizmo ofte bort til folk og vil hilse. Han hopper på foten deres, og folk smelter jo helt.

Gizmo har hjulpet meg masse psykisk, for om jeg har en dårlig dag er han alltid der for meg. Han blir kjempe glad når jeg kommer inn døren, og jeg føler virkelig at han elsker meg uansett hva. Visste dere at jeg faktisk valgte Gizmo foran mamma? Det forklarer mye! Jeg elsker mamma, og er med hun ofte, men valgte å flytte til pappa fullt når Gizmo kom inn i livet mitt. Mamma er ikke så glad i å ha hund inne i huset, så da måtte det bli sånn. Kunne skrevet så uendelig mye om den lille tassen her, men tror dere har skjønt poenget mitt nå.

Jeg må også bare få si at Gizmo er en utrolig smart hund! Jeg kan sitte å ramse opp navn, men om jeg sier navnet Kompis, eller Timmy og Amigo begynner han å bjeffe høyt. Dette er nemlig hans beste venner. Dette er også hunder. Han er ikke så interessert i hunder som sagt, men disse hundene som jeg nå skrev navnet på liker han veldig godt. Kompis bor på hytta, og Timmy og Amigo er hundene til en venninne av meg som vi har passet på litt. Han forstår faktisk veldig mye av det jeg sier! Jeg innbiller meg at han forstår det meste, og derfor snakker jeg ofte til han og forteller han ting. Her om dagen lå Gizmo og meg i sengen og da fortalte jeg han om dagen vi fikk han osv. Det er så koselig.

Kunne skrevet en hel bacheloroppgave om han, men dere har nok skjønt mye nå! Han er tross alt det beste som har skjedd meg så langt i livet, og det sier jo mye.

Nå skal vi ut å sole oss litt, så blogges vi senere!

Jeg lurer på en ting, hva er det beste som har skjedd i ditt liv? Gleder meg til å høre, og kommer til å svare på alle kommentarene.

 

Thea <3

JEG HAR REIST UTENLANDS

Hei dere!

I dag begynte jeg dagen med å stå opp ganske tidlig. Jeg har nemlig reist utenlands! Nå befinner jeg meg i Gdansk, altså Polen! Her skal vi være i 6 dager. Det er sydentemperaturer her, så i morgen skal vi mest sannsynlig på stranden. Det er deilig å slappe litt av. Det har skjedd mye rundt meg i det siste, og jeg kjente derfor at det kunne være litt godt å komme seg bort med en person jeg er veldig glad i. Husker dere Oliver jeg reiste til London med? Det er vi to som reiser sammen nok en gang. Dette er en veldig spontan tur som vi bestilte for en uke siden! Til dere som lurer på hvem denne Oliver er, får dere nok se mer til han på bloggen i tiden fremover.

Oliver og meg på vår forrige tur!

Flyet landet i Gdansk i 14 tiden i dag, og da dro vi rett til hotellet. Gud så nydelig hotellrom vi har fått! Det er en drøm! Har lagt ut video på Instagram til dere som vil se! Heter Theagudmundsen på Instagram til dere som ikke visste det!

Etter å ha satt fra oss bagasjen bestemte vi oss for å utforske nærområdet litt.Vi hadde nemlig kjørt forbi noe som lignet på et museum i taxien på vei til hotellet. Jeg syntes det så spennende og fint ut, og til min store overraskelse var det et kjøpesenter! Et av de fineste kjøpesentrene jeg har vært på faktisk! Her måtte jeg selvfølgelig innom noen butikker, og dette var det jeg kjøpte i dag:

Så masse fint! Det er så billig her i Polen, og nå er det salg i tillegg. Det er ikke alltid like bra for lommeboken, men jeg synes jeg fortjener det. Det er min unnskyldning når det kommer til shopping!

Nå skal vi snart ut en tur igjen for å ta noen drinker i gamlebyen. Ha en nydelig kveld, så blogges vi i morgen!

Er det foresten noe spesielt dere vil at jeg skal blogge om nå eller i tiden fremover? Dere er jo leserne mine, og dere bestemmer jo hva dere vil lese om.

Thea <3

VG ER DESPERATE

 

Hei dere!
I skrivende øyeblikk er jeg ganske sjokket og irritert. Jeg skal nemlig fortelle dere om noe som har skjedd mellom VG og meg i dag.

Husker dere innlegget mitt «Kom hjem til meg»? Der skrev jeg at jeg nå åpner opp for å sminke dere hjemme hos meg. Jeg skrev også at de under 16 år får halv pris. Grunnen til at jeg ville gi en billigere pris til unge, er at jeg får mange meldinger av yngre følgere som har lyst til å møte meg. Jeg vil ikke utnytte dette, og ville da heller ikke ta så mye betalt. Om en person under 16 år kom, ville jeg da tatt betalt 200kr for 30 min. Husk at dette skal skattes av, og at jeg bruker egen sminke. Lønnsomt for meg? Nei!
Uansett, jeg gjorde en feil! I følge Forbrukertilsynet skal man ikke oppfordre barn til salg. Jeg er en ny blogger, og visste ikke dette. Jeg fikk i går en Mail fra Forbrukertilsynet om at de hadde blitt gjort oppmerksomme på innlegget mitt og at de mente at dette ikke var lov.
Jeg ble så klart stresset, og skrev tilbake at jeg skulle ta bort teksten med at de under 16 år får 50% på timer hos meg.
I dag fikk jeg en ny Mail om at det gikk greit, og at det ikke ville få noen ytterlige følger for denne gang. I slutten av mailen fra Forbrukertilsynet sto det også at en journalist fra VG hadde fått innsyn i mailene mellom Forbrukertilsynet og meg. Hun ville ta kontakt med meg sto det som dere ser her:

Jeg stusset litt på det, og synes det var rart! Har ikke skrevet noe om dette på bloggen, og den eneste som visste om mailen fra Forbrukertilsynet var pappa. Det slo meg fort at det må være VG som har meldt dette inn for å selv skrive en sak om det! Dette skrev en journalist til meg i dag:

 

Helt vanlig journalistisk praksis?

Jeg vet at jeg skulle satt meg mer inn i reglene, og dette min egen feil. Stusser bare over at VG er så desperate etter artikler at de leser blogger og leter etter feil, for å så melde inn til egen fordel.  Skjønner veldig godt folk som melder inn av gode intensjoner, men dette blir veldig kynisk av VG spør du meg! Har dere virkelig ikke mer å skrive om? Gjerne dere skal fokusere litt mer på viktige temaer i samfunnet? VG har ihvertfall mistet min tiltro, og i fremtiden kommer jeg til å forholde meg til nettavisen, se og hør, aftenbladet og byas som jeg ser på som veldig profesjonelle medier.

Jeg vil bare også til slutt understreke at jeg ser selv at dette var feil av meg, men at jeg ikke hadde intensjoner om å tjene penger på barn. Følte at dette var noe jeg gjorde for å være grei, og at pengene skulle dekke utgifter jeg hadde med det.  Skrev også i samme innlegg at jeg ville komme gratis til mennesker som ikke har det så lett og trenger en oppmuntring.  Dere ser gjerne også i mailen fra forbrukertilsynet at det ikke er ulovlig å reklamere for barn og unge men at man må vise varsomhet. Dette kommer jeg selvfølgelig til å gjøre i fremtiden.

En annen ting jeg bare vil ta opp nå som vi snakker om VG er at de har vært kyske mot meg før. Dager før vi skulle inn på Paradise Hotel ble vi intervjuet av en rekke journalister. En av journalistene var fra VG. Hun spurte meg angående min arbeidssituasjon, og jeg sa at jeg ikke ville lage et nummer ut av det. Dette spørsmålet fikk jeg fra flere av journalistene, men med hensyn til meg skrev de ingen ting om det. VG journalisten spurte meg hva som var greia, og lovte å ikke skrive om det. Jeg sa nemlig opp jobben min for å være med i programmet, men dette ville jeg ikke ha noe fokus på da. Gjett hvem som skriver om det og lager overskrifter på Snapchat? VG!

VG; Dere er kyniske og ikke greie å ha med å gjøre. Skal aldri kjøpe en avis fra dere igjen, eller gi dere klikk på alt sladderet dere legger ut og tjener penger på.

Thea 

MITT STØRSTE PROBLEM FØR PARADISE

Hallo!

Da har jeg nettopp kommet hjem fra en aldri så liten shoot med dyktige Joachim fra Steinbruphotography! Vi var på Vigdelstranden, som er en helt nydelig strand.

Se så nydelig! Bildet ble tatt på shooten i dag av Steinbruphotography.

Før i dag var jeg en tur på kvadrat for å finne bikini til shooten. Nå bugner det jo over med bikinier i butikkene, så det passet fint!  De fleste av bikiniene mine forsvant på Paradise, så det var greit med en ny.

Det at det var så enkelt å finne bikini i dag fikk meg til å tenke tilbake på tiden før avreise til Mexico. Vet dere hva jeg stresset mest med da jeg skulle reise?

Å finne bikini! Det var nesten helt umulig. Jeg gikk rundt i hele Oslo og Stavanger uten å finne en eneste en som så ok ut. Vet at jeg kunne kjøpt på nett, men liker bedre å prøve før jeg kjøper. Det endte opp med at jeg måtte kjøpe en bikini på høyer for 1800kr! Det var den eneste jeg fant som så ok ut. Dette var den lilla velur bikinien om dere som så Paradise husker den.

Så sier det bare nå; til dere som tror dere skal være med til neste år, kjøp badetøy nå! Da slipper du å bruke 8 timer på å finne en bikini til 1800 kr som ser helt ok ut.

Bilde fra shooten i dag med Steinbruphotography.

Jeg gleder meg foresten veldig mye til i morgen! Da får jeg besøk av en helt spesiell person som jeg skal reise på ferie med! Gleder meg til å fortelle dere hvor jeg skal.

 

Klem Thea <3

NY TATTIS

Annonse

 

Hei dere!

Hadde en liten pause fra blogging i går, men nå er jeg tilbake. Det er ikke alltid jeg føler at jeg har noe å blogge om, og da vil jeg ikke ta opp tiden deres med kjedelige innlegg. Har heller ikke vært helt i slaget! Nå føler jeg meg bedre, og gleder meg veldig til uka som kommer. Da skal jeg gjøre masse kjekt, og det gleder jeg meg til. Nå er jeg på hytta med broren min, pappa og kjæresten hans Hege. Vi har grillet og kost oss med vin. Det er så nydelig her på hytta! Det er et skikkelig fristed som får meg til å slappe helt av. Takknemlig for at jeg har muligheten til å dra hit!

Dette har jeg ikke fortalt dere, men for noen uker siden tok jeg min andre tatovering! Etter min første var jeg ganske bestemt om at jeg ikke ville ha mer blekk på kroppen. Dette er nå 4 år siden, og jeg fant ut at jeg hadde plass til en liten til!

Dette er en tatovering som betyr veldig mye for meg, da det er en vennskaps tattovering. Kan dere gjette hvem jeg tok den med?

Vi tok tatoveringen i Oslo i forbindelse med finalefesten av Paradise. Den ble tatt hos Frank på Attitude i Oslo.. Anbefaler dere denne plassen på det varmeste.

Anker betyr trygghet for meg, og personen jeg tok den med er definisjonen på trygghet for meg. Vi er alltid der for hverandre, og støtter hverandre uansett hva. Dette er en person jeg stoler på.

Så, hvem tror dere har det andre ankeret på samme plass?

 

Thea <3

JEG GIKK RETT I BAKKEN

Hei dere!

Endelig fredag og helg!

Planen min for denne helgen var å dra på Idyll festivalen i Fredrikstad. Jeg hadde ordnet både fly, hotell og VIP festival pass. Jeg skulle dit med Marthe, Jamilla, Melina og mange flere. Jeg hadde gledet meg veldig mye, og hadde avtalt med flere av dere å møtes der.

Hele uken har jeg vært litt usikker på om jeg kom til å være frisk nok til å dra, men jeg håpet på det beste. I går kveld innså jeg at jeg ikke er i god nok form til å dra, og blir derfor hjemme i helgen. Det er viktig å ta helsen på alvor, og jeg tror uansett ikke at jeg hadde kost meg så mye der med tanke på at jeg er så dårlig. Det blir derfor innekos i kveld, og gjerne en tur til Stavanger sentrum med mamma i morgen. Nå må jeg gjøre alt jeg kan for å bli frisk!

Grise tøfler for anledningen!

I dag var jeg hos legen, og det skjedde noe veldig uforventet! Jeg skulle ta blodprøver, og da jeg kom inn på labratoriet, var det sikkert 10 glass som skulle fylles opp av mitt blod. Vet ikke hvorfor det var så mange, men tydelig vis skulle jeg sjekkes godt! Om jeg skal tippe, har jeg tatt 200 blodprøver i mitt liv og det har aldri vært et problem. Måtte jo ta blodprøver nesten hver dag når jeg var innlagt på sykehuset, så dette er jeg vant til! Jeg brettet som vanlig opp armen, og tenkte ikke noe spesielt over at jeg skulle bli stukket.

Det begynte å dunke i armen min, og jeg tror sykepleieren var på det fjerde glasset da jeg plutselig ble veldig dårlig. Jeg kjente på en svimmel, kvalm og rar følelse i kroppen i gjerne 2 sekunder.

Plutselig lå jeg på gulvet og skjønte ingen ting. Jeg hadde gått rett i bakken! Det sto 2 damer over meg, og jeg kjente meg ekstemt kvalm. Jeg kaldsvettet, og visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Det gikk opp for meg at jeg hadde besvimt.

Jeg reiste meg heldig vis fort, og fikk en liten pause før vi fortsatte prøvetakningen.

Da jeg gikk ut fra legekontoret var jeg enda ganske dårlig, så jeg fikk mamma til å hente meg og kjøre meg hjem. Har vært ganske kvalm i hele dag men er heldig vis bedre nå!

Har kun besvimt noen få ganger i hele mitt liv, men det er lenge siden! Da har jeg følt på meg at det skal skje lenge før det faktisk skjer. Nå kom det så plutselig! Tror dette skjedde da jeg er veldig svak i kroppen nå pga viruset jeg har pådratt meg. Det sier seg jo selv at kroppen blir svakere når man er syk.

Heldig vis merker jeg at dette går rette veien nå, og håper at jeg snart er helt frisk!

 

Har du besvimt før? Jeg vil høre! Ble du kvalm, og hvor skjedde det?

 

Thea <3

TORTUR PÅ TV

Da har jeg nettop sett dokumentaren «Griseindustriens hemmeligheter» og jeg sitter her med tårer i øynene, og er tom for ord.
Det koker over av følelser inni meg, og jeg kjenner meg naiv, dum, lurt og sint.

Jeg føler meg naiv og dum fordi jeg i alle år har spist kjøtt med tiltro til at kjøttet jeg spiser er produsert med respekt for dyrene. Jeg har sett «skremselsvideoer» og tenkt at dette ikke skjer i Norge, og at det kun er sjeldne tilfeller i utlandet. Jeg har faktisk trodd på at alle bønder i Norge har såpass mye moral, at de behandler dyrene med den respekten de fortjener. I denne NRK dokumentaren har jeg vært vitne til tortur av stakkars små dyr.

Jeg føler meg lurt fordi jeg har stolt på Mattilsynet. De skulle ha klart å avdekke tortur av dyr. Jeg føler meg lurt fordi jeg har vært med på å finansiere tortur med egne penger. Mye av kjøttet du (om du ikke er veggis) og jeg har spist, kommer mest sannsynlig fra dyr som har lidd. Det er grusomt å tenke på! Alle som spiser kjøtt inklusiv meg er faktisk med på å støtte tilstander som mange av oss har vært vitne til i NRK dokumentaren.

Jeg er sint på samfunnet som setter penger foran moral i veldig mange tilfeller.
Ting skal produseres billigst mulig, og med mest mulig profitt. Jeg skjønner jo det, men det er ikke greit når dette går ut over livet til noen hjelpeløse dyr. Hvem skal sette ned foten?

Nå setter jeg faktisk foten ned for meg selv i dag. Jeg vil ikke være med på dette lengre. Av og til kan vi ikke bare vente på myndighetene og større organisasjoner for at det skal skje en endring. Av og til må vi begynne med oss selv. Det tok meg 22 år og innse dette, men det er veldig vis ikke for sent. Nå kutter jeg ut svin på uviss tid (kanskje for alltid). Jeg spiser det ikke før Mattilsynet tar skikkelig grep og kan bevise at de har gjort det. Jeg er ikke så dum at jeg tror dette kun gjelder griser, og kommer derfor til å kutte drastisk ned på kjøtt ellers også.
Neste gang jeg spiser kjøtt skal jeg tenke på dyret som gjerne har lidd, og forhåpentlig vis bli kvalm slik at jeg ikke vil spise det like vel.

Jeg har et forslag.
Kan ikke alle fabrikker og gårder i kjøttindustrien installere kamera som er kontrollert av Mattilsynet? Da kan Mattilsynet ta stikkprøver og følge med når de vil? Vet at det finnes regler for overvåking osv, men når det handler om så alvorlige ting synes jeg at det burde vært lov. Det ville jo ikke blitt brukt til noe annet en å sjekke at dyrene har det bra.

Skulle så  gjerne ha vært så tøff at jeg bare sa her og nå at jeg ble vegetarianer, men det ser jeg på som urealistisk akkurat nå. Som mange vet  har hatt veldig mye problemer med mat opp igjennom, og jeg vil ikke begynne å styre så mye mer med det akkurat nå. Jeg vil ikke gi dere et løfte som jeg ikke klarer å holde. Det jeg kan love dere er at jeg skal gjøre skikkelige grep i tiden frem over, og sette meg enda mer inn i dette. Jeg har foresten lenge tenkt på en ting. Dette er ikke realistisk, men det burde være sånn! Alle som spiser kjøtt inklusiv meg selv skulle vært pliktet til å være med på slakt for å faktisk kunne stå inne for det vi gjør. Jeg vet personlig at jeg aldri hadde klart å være med på å drepe ett dyr. Er ikke vi litt dobbeltmoralske da? Vi spiser dyr som andre dreper for oss, og distanserer oss fra det? Jeg tror at veldig få faktisk hadde klart å stå fremfor ett dyr og se dem inn i øynene for å så drepe det.

Årh jeg er egentlig bare veldig oppgitt, frustrert og skuffa nå. På meg selv også. Jeg føler meg rett og slett råtten. Jeg har holdt ekstra godt rundt min lille hund Gizmo i dag. Han er alt for meg, og er som en sønn for meg. Grunnen til dette er at det i dokumentaren kommer frem at griser er veldig like hunder i oppførsel. Tenk om det var min lille Gizmo som ble slått til døde inntil en vegg, og lå og sprellet nedi en liten metall skål!

Her ser dere søte lille nasse nøff med en oppmuntring til dere <3

Jeg kommer til å sette meg mye mer inn i dette i ukene som kommer, og oppdatere dere om hvordan mitt liv med mindre kjøtt er.

Til slutt må jeg også få si at jeg er veldig skuffet over Gilde! Det at de har visst om denne dokumentaren siden April, og velger å reklamere først nå for god dyrevelferd gjør meg kvalm! Hvorfor skal dere reklamere nå som dere er tatt på senga? Kom heller med en beklagelse selv om det er utilgivelig! Denne bonden dere nå sier at dere har kutta ut, har jo dere tjent penger på! Dere har solgt kjøttet hans!  Dere har nok ikke visst om det, men dere burde ha fulgt bedre med.

Jeg anbefalte denne dokumentaren til en kjøttetende bekjent, men denne bekjente ville ikke se dokumentaren. Jeg spurte hvorfor, og da fikk jeg i svar at personen ikke orket å se dyr ha det vondt. Det blir litt dumt spør du meg. Å sitte å trykke i seg pølser og bacon uten i det hele tatt og kunne se sannheten bak det? Om man spiser kjøtt burde man se denne dokumentaren. Man skal kunne stå for det man gjør.

Til slutt vil jeg bare si at det garantert finnes mange flinke grisebønder, og at jeg ikke vil ta alle under samme kam. Problemet er bare at det finnes noen som ødelegger for alle de andre. Jeg kan derfor ikke ta sjansen med å spise svin før jeg får bedre svar. Landbruksminister Olaug Vervik Bollestad har lovet å ta dette alvorlig og skal så fort som mulig ha møte med næringen og mattilsynet leste jeg i avisen. Håper at de kommer med et løfte til oss forbrukere som gjør at vi kan føle oss trygge på at dyr ikke lider i Norge.

Har dere sett dokumentaren? Spiser dere kjøtt, og har dere dårlig samvittighet for det?

 

Thea <3

 

(Ps. Jeg er fullt klar over at jeg burde tatt tak i dette før, men jeg gjør det i det minste nå. Jeg har ting med pels, spiser produkter av dyr osv, men dette er en oppvekker for meg. Jeg skal ta tak. )

MINE DEPRIMERENDE VITNEMÅL

Hola!

Da har jeg nettop stått opp, og i skrivende øyeblikk er klokken 14:21! Jeg skal prøve å holde meg våken resten av dagen, men det er lettere sagt enn gjort! I går ryddet jeg foresten, og fant vitnemålet mitt fra vgs. Det er ganske deprimerende! Jeg har tidligere skrevet et innlegg på min gamle blogg om hvordan jeg hadde det på vgs. Jeg finner ikke det innlegget igjen, så jeg kan ta en kort oppsummering på det slik at dere som ikke har lest det skjønner greia. I slutten av innlegget kommer jeg til å vise dere vitnemålet mitt.

Jeg trivdes ikke på vidergående i det hele tatt! Jeg hatet skolen, og fant alltid en grunn til å skulke. Det ble verre og verre for hvert år, og det kan man også se på fraværet mitt. Det første året hadde jeg noen venner på skolen som jeg var en del med. Etter første året byttet de skole, og jeg kunne ikke følge etter dem pga fremmedspråket jeg hadde. Jo mer utenfor jeg følte meg på skolen, jo mer deprimert ble jeg.

I andre klasse følte jeg meg skikkelig alene, og satt mye inne på do i friminuttene og gråt. Jeg satt ofte inne på do og ventet på at friminuttet skulle ta slutt slik at jeg kunne komme meg over skolegården uten å bli oppdaget. Jeg måtte nemlig igjennom skolegården for å komme til bussen. Jeg ville ikke at alle skulle se at jeg skulket hele tiden.

Dette bildet ble tatt i 2.klasse på vgs. Man kan ikke se på meg her at jeg har det vanskelig. Heldig vis hadde jeg det litt bra også! Det var ikke bare et reint helvete hele tiden! Innser nå at dette er 5 år siden, og at tiden går alt for fort. Kan noen plis stanse tiden? Føles ut som at dette kunne vært i fjor.

Jeg prøvde det jeg kunne for å endre situasjonen, men jeg følte virkelig ikke at de andre godtok meg på skolen. Jeg er heller ikke jenta som går ned på kne og trygler andre for at de skal like meg. Jeg har egne meninger og finner meg ikke i hva som helst. Når det er sagt, var jeg veldig hyggelig mot alle på skolen. Den største grunnen var nok at jeg hadde vært så mye med noen få jenter i første klasse, og at de nå var borte. Jeg hadde på en måte satt alle kortene mine på de. De andre hadde jo allerede dannet seg gjenger. Da var det vanskelig å ta med en til.

Det skal også sies at jeg kun kjente en annen person på denne skolen da vi begynte. Hun gikk en annen linje enn meg. De andre kjente hverandre fra ungdomsskolen osv. Jeg fikk ikke gå med de fra min ungdomsskole da de skolene ikke tilbudte fremmedspråk nivå 1. Pga mitt lange opphold på sykehuset fikk jeg fritak i fremmedspråk på ungdomsskolen, og jeg måtte da ta dette igjen på vgs. Jeg var fast bestemt på å gå studie spesialisering, og da var det veldig få skoler å velge mellom. De fleste fra min ungdomsskole skulle på samme vgs, og dette husker jeg at var skikkelig vanskelig. Jeg kunne så gjerne ønske at jeg kunne gå med de jeg også.

I tredje klasse gikk alt rett vest. Jeg skulket mer enn noen gang, og var mer hjemme enn på skolen. Det som var det vondeste av alt var at de hjemme ikke visste om hvordan jeg hadde det. Jeg har ett veldig godt forhold med både mamma og pappa, men jeg turte ikke fortelle dem hvordan ting var. De var veldig stenge når det kom til skole, og forventet ganske mye av meg. Jeg ville ikke skuffe dem! De hadde derfor null aning om hvordan ting var.

Pappa hadde en periode uten jobb, og var da hjemme på dagtid. Jeg husker denne perioden veldig godt! I denne perioden latet jeg som at jeg skulle på skolen, men gikk heller til mamma sitt hus. Det var også en periode pappa jobbet nær skolen min, og det var da naturlig at jeg satt på med han. Jeg hadde ikke alltid planer om å gå på skolen, og jeg satt da på i bilen for å så ta bussen hjem igjen etterpå. Det var mildt sagt kaos i denne perioden, og en av de verste periodene i hele livet mitt.

FØRST, VITNEMÅL UNGDOMSSKOLEN:

Her har jeg bare streket over mitt personnr og rektor sin signatur. Som dere ser er det mye fravær her! Det var egentlig mer fravær i 8. klasse, men det var fordi jeg gikk begynnelsen av 8. klasse på en annen skole. Det var også mer fravær i 9 klasse, men de førte ikke alltid opp fravær på meg. Karakterene synes jeg er ganske bra med tanke på hvor lite jeg faktisk var til stede, og hvor mye jeg gikk glipp av!

OG HER ER VITNEMÅLET FOR VGS! DETTE HADDE JEG ALDRI TRODD JEG SKULLE LEGGE UT!

Dette er skikkelig deprimerende! 18 dager og 54 timer fravær i 1 klasse, 8 dager og 162 timer 2 klasse og hele 9 dager og 260 timer i 3 klasse. Jeg hadde også nedsatt oppførsel i 2 klasse pga at jeg ikke gjorde innleveringer en periode, og ikke møtte opp osv. Karakterene er også helt forferdelige! Men vet dere hva? I denne perioden handlet alt om å overleve, og komme seg igjennom. Jeg gjorde ikke en eneste lekse, og leste null. Da er det ikke rart at karakterene blir som de blir. I flere av fagene har jeg fått karakteren 2, men dette var rett og slett for å bare gi meg en karakter. Jeg hadde ikke grunnlag for karakter i mange av fagene, og da fikk jeg 2 av noen lærere bare for at jeg skulle få en karakter. 

Når jeg ser det i ettertid er det mye som kunne blitt gjort annerledes, men det er for sent og ikke noe å henge seg opp i. Jeg er egentlig en skolesmart jente, men forutsetningene mine var ikke bra.

Jeg har gått veldig lite på skolen i ungdommen, men en ting er sikkert! Livets skole har jeg nok gått mer på enn de fleste. Tenk at jeg har gått glipp av halvparten av ungdomsskolen og sikkert halvparten av vgs også! Like vel har det gått fint! Nå har jeg tatt opp noen fag, og mangler kun fransk og markedsføring for å ha fullført vgs. Jeg har ikke motivasjon til å fullføre disse fagene med det første, men gjerne en gang i fremtiden. Nå vil jeg bare fokusere på det som gir meg energi, og mulighetene jeg nå har fått etter paradise.

Noen av dere lurer gjerne på hvorfor jeg legger ut karakterene mine som er så dårlige på en blogg med på mange lesere? Det er fordi jeg vil vise dere hva som kan skje når man har det tungt, og at man kan komme bra ut av det til slutt. Det skal sies at jeg ikke forbinder meg selv med disse karakterene lengre da! Fuck de! De symboliserer en dårlig tid i livet mitt. Thats it! Nå skal jeg kjempe tilbake og vise dere og alle folk rundt meg hvor bra jeg kan komme ut av dette. Det har kommet noe godt ut av de fleste tunge periodene jeg har hatt i livet. Det er godt å tenke på. Tenk alle muligheter jeg har fått, og for ett reflektert menneske jeg har blitt etter alt! Jeg er evig takknemlig. En ting til! Hadde det ikke vært for skolesituasjonen min hadde jeg nok aldri meldt meg på paradise. Sånn sett er det gjerne en mening med alt.

 

Thea <3

JEG SA JA TIL Å SELGE

Hallo!

Jeg vet ikke hvor mange snytepapir jeg har brukt i dag, men det er ikke få! Kom på at det er jo ikke bra for miljøet å være forkjøla med tanke på alt snytepapiret som går med. Jeg tenkte over dette en liten stund før jeg rettferdiggjorde tanken om at det faktisk ikke er synd på miljøet like vel. Det er jo miljøet som gjør oss syke uansett med sine ustabile og frekke temperaturer.

Neida, håper at dere skjønner at jeg tuller litt! Må nesten skrive at det er tull da mange av dere ikke kjenner meg, og kun vet at jeg har vært med på Paradise. Folk forbinder jo ikke Paradise deltagere som de smarteste, og da vil ikke jeg være med å forsterke det inntrykket folk har!

I dette innlegget tenkte jeg og fortelle dere om de rareste henvendelsene og meldingene jeg har fått etter å ha vært på TV! Det er ikke få! De fleste henvendelsene jeg har fått er igjennom Instagram og snap! Jeg har også hatt noen tilfeller der folk har fått tak i nr mitt!

Dette er noen av forespørslene jeg har fått:

Det er minst 5 stk som har spurt meg om fot ting! Skikkelig rart!
Han her har brukt mange forskjellige nr og brukt mange falske navn for å prøve å få tak i meg! Han er faktisk litt skummel. Har selvfølgelig sluttet å svare.

 

Denne var ikke creepy, bare veldig rar!

Dette var de skjermbildene jeg fant i farten, men har fått mye mer! Håper dere skjønner at det tar lang tid å finne tilbake til Insta samtaler når jeg får så mange meldinger!

Andre rare forespørsler jeg har fått er:

En bokse forening eller hva det var i Oslo som het noe med Roan eller noe i den duren spurte om jeg ville være med i en sex scene for 10.000kr. Jeg skulle da ikke ha sex, og ha truse på men det skulle se ut som jeg hadde det! Sa selvfølgelig nei takk med en gang!

Jeg har fått noen meldinger av menn som ønsker å være slaven min! De skriver masse rart men har ikke svart dem.

Sist men ikke minst! En forespørsel jeg faktisk sa ja til! En som jeg faktisk enda snakker litt med tok kontakt da han ville kjøpe sko av meg. Jeg har solgt han 3 par sko og fått ca 10.000 kr for det. Han sier ikke hva han skal med skoene, og ikke har jeg interesse av å vite det heller! Han er i hvert fall hyggelig. Jeg har aldri møtt han, men vet at han er rik (har googlet han) og ganske kjekk! Litt teit tenker gjerne mange, men det synes ikke jeg! Jeg får penger for brukte sko på lik linje som mange andre gjør det på finn, tise osv. Kommer til å fortsette å selge han sko om han vil det! Har sendt skoene i posten, og har faktisk en gang også lagt de på en butikk i Oslo slik at han kunne komme å hente dem senere på dagen. Om jeg var en engel hadde jeg nok sagt nei til å selge, men hallo! I stede for å kaste dem kan man jo være litt miljøvennlig? Vi avslutter der innlegget begynte.

 

Ha en fortryllende aften!

 

Klem Thea <3