JEG MÅ KOMME MEG BORT

Hei dere!

I dag er det overskyet i Stavanger, men det har ikke påvirket min dag! Har vært på lang tur med Gizmo og besøkt mamma en tur. Sto også opp mye tidligere en jeg pleier, og det kommer nok av at jeg trente i går. Får jo bare så mye mer overskudd av trening, og hadde helt glemt hvor bra det får meg til å føle meg.

En ting som ikke får meg til å føle meg så bra er at Truls flytter til Bergen om 2 dager. Mamma drar bort i helgen, og jeg kommer til å føle meg skikkelig ensom tror jeg. Har gruet meg til denne helgen lenge nå, og vil egentlig bare dra bort. Langt bort! Ser at Tottenham spiller i helgen på den nye stadion så gikk inn og sjekket billetter til London men det var ganske dyrt. Pappa er ganske enkel å få med til London om Tottenham spiller skjønner  dere. Hadde vært litt koselig med litt pappa tid men så har vi jo lille Gizmo også. Tipper det blir til at jeg blir hjemme, men man kan aldri vite med meg. En gang dro jeg til Dubai etter kun 2 dagers planlegging. Elsker å være spontan, og liker at jeg har muligheten til å være det! Er langt i fra rik, men alt handler om prioriteringer. Er litt den typen som tenker at penger er til for å brukes, og at man må kose seg mens man kan. Er ingen onkel skrue for å si det sånn! Når det er sagt synes jeg selv at jeg er veldig flink med penger, og er bevisst på hva ting koster osv.

Uansett, jeg vil gjøre noe gøy i helgen slik at jeg heller kan glede meg til helgen kommer. Har dere noen forslag? 

 

Thea <3

EN OPPVEKKER

Føler meg skikkelig tankefull om dagen, og jeg elsker det! Er så glad for at jeg har denne plattformen til å dele tanker og meninger med dere. Får mange fine meldinger av mennesker som føler at de stopper litt opp i livet og tar seg en tenkepause etter å ha lest bloggen min. Det er lett å gå litt på autopilot i hverdagen, men det er min aller største skrekk her i livet! Tenk å rase igjennom livet som et gjøremål. Kun gå fra punkt a til b uten å tenke seg om. Livet er jo her og nå! I morgen kan livet være over for alltid, for man kan jo aldri vite når det tar slutt.

Mange trenger en liten oppvekker for å virkelig kunne sette pris på livet, og jeg fikk min da jeg fikk friheten berøvet fra meg for 10 år siden. Man får hele tiden små oppvekkere, men dette er nok den som har satt størst preg på meg. Var innestengt på et rom i 1 år med folk som fulgte med på meg 24/7. En ting er å være innesperret, en annen ting er å ha folk som følger med på hver minste ting du gjør hele døgnet, og som tvinger i deg mat og ser på mens du sover. Huff jeg får frysninger!

Denne opplevelsen gjorde at jeg lærte mye, og at jeg nå setter frihet ekstremt høyt. Andre tar det gjerne friheten for gitt, men det gjør ikke jeg. Andre tar det for gitt å være frisk, det gjør jeg heller ikke. Listen fortsetter, og det er mye jeg gjerne tar for gitt, som andre ikke gjør. Jeg tror at jo mer en kjenner på taknemlighet, jo lykkeligere blir man. Om man er frisk og har en familie er det jo det som virkelig betyr noe. Ting kunne blitt tatt fra deg på et øyeblikk, og da hadde du villet gjort alt i verden for å endre tilbake til sånn ting var før mest sannsynlig.

Vær takknemlig!

 

Thea <3

 

VEIEN TIL LYKKE

Nå er klokken 02:47, men det er den ikke når dere leser dette. Visste dere at jeg ofte skriver de mer meningsfulle og dypere innleggene mine om natten? Føler meg mye mer kreativ og tankefull om natten. På dagen er det ofte mer forstyrrelser og gjøremål som står i veien for at tankene mine når tastaturet i tide. På natten kan jeg bare slippe tankene fri uten forstyrrelser. Alt jeg trenger er hodet mitt som heldigvis sitter fast på kroppen min hele tiden, og ingen ting mer en det. Hva mer trenger man egentlig?

Om jeg nå hadde sittet i toppetasjen på en suite i Las Vegas hadde jeg ikke tenkt noe annerledes. Om jeg hadde 15 designervesker i skapet og 1 milion følgere på Instagram hadde jeg jo ennå sittet her i senga mi med pcen foran meg og tenkt over hva som virkelig betyr noe. Jeg har riktignok noen designervesker i skapet og en del følgere på Instagram, men det definerer ikke min lykke. Jeg vet dette fordi jeg har brukt mye tid før på å tenke at “årh, bare jeg får det blir jeg glad og lykkelig”. Sannheten er at lykken kommer innenifra, og hos de fleste kommer denne lykken igjennom relasjoner og en god selvfølelse.

Jeg har så utrolig mange eksempler på hvordan penger og ting ikke kan kjøpe lykke, men det holder vel å lese om alle kjendisene som ender opp med å ta sitt eget liv til tross for at de bader i penger og har et stort navn. Hvorfor er så mange som måler suksess i rikdom og berømmelse? Det å være suksessfull i mine øyne er å være fornøyd med sin egen tilværelse, og å kjenne på takknemlighet.

Det er selvfølgelig kjekt å kjøpe seg litt fine ting av og til, men dette gir en kortvarig lykkefølelse. Det hjelper ikke å ha en dyr veske i skapet om livet ditt faller sammen for å si det sånn! Så i stede for å jobbe de ekstra timene på jobb for å kunne “investere” i en dyr veske eller Rolex; hva med å heller bruke disse timene på å investere i livet ditt heller?

Hvordan gjør man dette da?

Jo, det er enkelt! Om du skulle remset opp ting i livet ditt til nå som virkelig har gjort deg lykkelig, hva ville det vært? Om jeg skulle remse opp noe ville det vært perioder i livet mitt jeg virkelig har latt andre mennesker komme inn på meg. Alle de flotte vennskapene jeg har hatt, og enda har. Det er mange jeg har utrolig flotte minner med som jeg ikke har kontakt med den dag i dag, men disse vennskapene er ikke forgjeves. De vil alltid være der i fortiden, og de definerer meg til den jeg har blitt i dag. Det er spesielt 2 venninner jeg tenker på ukentlig som jeg nesten aldri snakker med lengre. Livet går videre, og vi forandrer oss! Uansett er det veldig godt å tenke tilbake på de gode minnene. Nå har jeg noen utrolig flotte og gode venner rundt meg som jeg virkelig ønsker å ta vare på. Føler ikke alltid jeg strekker til, men dette har jeg blitt mye mer obs på i det siste. Så på min vei til å bli suksessfull i følge meg selv, vil det være å ta enda mer vare på de fine relasjonene jeg har til mine venner som jeg nevnte ovenfor, og relasjonene til familie inkludert min elskede Gizmo som jeg bare må nevne! Tror faktisk ingen noen gang har fått meg til å føle meg mer lykkelig en han lille klumpen der.

Når dette er sagt, skal man ikke belage sin egen lykke kun på andre personer. Selvrealisering er viktig! Man må vite at kjærester og venner kan komme å gå, men at en selv alltid blir værende. Folk kan også dø for den saks skyld. Gjør ting som pleier psyken din, og behandle deg selv som din beste venn! Er du ikke fornøyd med situasjonen din akkurat nå? Prøv å gjør noe med det. Det er kun du som bestemmer over din egen lykke og eget liv. Ingen andre kan lese tankene dine og vite hva som gjør deg lykkelig. Det er din egen jobb å finne ut av. Jeg føler selv at jeg tar en del egoistiske valg, men hallo! Om det gjør meg lykkelig og det ikke går alt for mye ut over de rundt meg må jeg vel kunne gjøre det? Det er MITT liv, og jeg er sjefen. 

Jeg føler meg veldig heldig som i en alder av 22 år har funnet nøkkelen til egen lykke. Denne nøkkelen tror jeg at jeg vil nå langt med.Når jeg sier at denne nøkkelen vil få meg til å nå langt mener jeg ikke karriere og sånne ting. Jeg mener noe så enkelt som et lykkelig liv. Det er jo tross alt det som er det viktigste i livet!

Hva er din nøkkel til lykke? Har du funnet den enda?

Thea <3

MIN RARE OBSESSION

Hallo!

Da har jeg kommet meg hjem til Norge etter en veldig koselig hjemreise! Jada, rumpa var litt vond men jeg glemte den litt ut! Satt i nesten 4 timer og bablet om alt og ingen ting med Truls. Truls flytter jo til Bergen denne uken, og vi hadde en litt vemodig prat om det samtidlig som vi prøvde å finne ut hvilke ekstrajobber som kunne vært et alternativ for han. Vi kom frem til at han hadde passet som servitør, så da kommer han sikkert til å søke på noe i den duren.

Vi tok flyet veldig sent på kvelden, og da klokken passerte midnatt gikk jeg bak til flyvertene for å gjøre noe viktig. Truls ble nemlig 20 år i luften! Hadde tenkt å kjøpe to små champagne flasker til oss, men de insisterte på at vi skulle få dem! Han ene flyverten ble med meg til setet vårt, og serverte champagne til oss samtidig som han skjøt opp 20 jukseraketter med hendene. Tusen takk til SAS og deres flinke og serviceinstilte flyverter! Dette er noe vi sent vil glemme!

I dag har jeg hatt tidenes lateste dag da jeg var i seng såpass sent! Det kommer nok også mye av at jeg har vært eksponert av så mye sol den siste uka, og har gått ut nesten hver kveld. Nå skal jeg snart begynne å pakke ut av kofferten. Før den tid fikk jeg en voldsom trang til å barbere leggene. Gjør dette minst hver andre dag, og bare jeg får noen knøttsmå stubber får jeg panikk. Jeg rett og slett hater det! Får faktisk frysninger av å tenke på det, og sånn er jeg med andre også. Har ingen ting mot hår på leggene hos andre, men det er bare disse stubbene jeg virkelig hater. Typen min barberer av og til leggene (ikke spør meg hvorfor) og da får han ikke komme nær meg! Han sa her om dagen at han hadde gjort det igjen, og da sa jeg at han bare fikk begynne med å vokse det ut igjen om han ville ha kos av meg neste gang vi møtes. Han er ikke like dedikert som meg, og om han barberer leggene går det gjerne en uke i mellom. Ikke akseptabelt!

Så glatte skal leggene alltid være etter min preferanse.

Har dere en rar obsession? Min er dette med stubber på leggene og rot i skuffer. Kan godt ha rot på gulvet, men i skuffer er det helt uakseptabelt! Lol

 

Thea <3

 

SLIK SKAL JEG NÅ MINE MÅL

Hei dere!

Nå sitter jeg på flyplassen og venter på flyet! Kl 02.00 lander vi i Stavanger, og det jeg gleder meg mest til av alt med å komme hjem er å se Gizmo igjen! Savner han ekstremt mye! Jeg synes at en uke er lenge å være uten han! Alt i alt er jeg veldig fornøyd med ferien og om ikke alt for lenge blir det en ny utenlandstur på meg! Gleder meg til å fortelle dere mer om dette!

Før i dag skrev jeg at jeg ville dele mine ambisjoner med dere her på bloggen. Har nemlig noen tøffe ambisjoner som jeg er bestemt på å få til! Har vært syk så lenge nå, men nå ser jeg lyset i andre siden av tunellen. Har vært mye trøtt og sliten, men jeg prøver å lure tankene mine litt til å tenke mer positivt. Kjæresten min er fotballspiller, og vi har snakket mye om hvordan man kan lure tankene. Om han blir skada pleier han ikke å snakke høyt om det, og hellernsi til seg selv at han er helt fin. Litt det samme har jeg gjort i det siste. Jeg kommer ikke til å skrive så mye mer om kyssesyken på bloggen da jeg vil prøve å glemme det. Vil ikke ha fokus på det da jeg har innsett at dette kan få meg til å føle meg sykere. Sier heller til meg selv at tablettene jeg har tatt fungerer, og at jeg er helt normal! Det fungerer til en viss grad. Tror på tankenes kraft, og om man vil få til noe med livet sitt er det viktig å ha positive tanker. Så, nå som jeg er frisk og fin skal jeg bare stå på, og ikke la negative tanker stå i veien for meg og målene mine.

Mål nr 1 er å være mer til stede for vennene mine. Venner gir meg energi, og om jeg føler at jeg strekker til for dem, forsvinner mye av mine bekymringer automatisk. Bekymringer er min verste fiende, og for at jeg skal ha et klart hode er det viktig å få bort bekymringene først.  Min konkrete plan for å få dette til, er at jeg skal ha minst 2 avtaler med venninner hver uke. I det siste har jeg gått mye ut for da har jeg mulighet for å treffe flere av vennene mine samtidig. Dette kommer jeg til å fortsette med, men i tillegg kommer jeg til å ha avtaler utenom også.

Mål nr 2 er å begynne forsiktig med trening igjen. Tenker at 1 gang i uken er et bra sted å starte slik at jeg ikke tar meg vann over hodet. Målet mitt med treningen er ikke nødvendigvis synlige kroppslige resultater, men å få mer energi. Man får faktisk mer energi med trening!

Mål nr 3 er å ha mer fokus på kosthold. Skal kutte ned på kjøtt, og lage mer varm mat. Nå spiser jeg nesten aldri varm mat, og spiser for det meste ute! Skal begynne med 3 hjemmelagde middager i uken!

Mål nr 4 høres veldig rart ut, men jeg skal faktisk begynne å sminke meg mer! Når jeg sminker meg føler jeg meg mer vel, og det får meg til å ville finne på mer ting utenfor huset som foreksempel å besøke venner.

Når dette er på plass vet jeg med meg selv at jeg kommer til å føle meg mye bedre, og at jeg vil føle at jeg tar livet mitt mer tilbake. Dette med søvn føles ganske umulig nå, men jeg vet at målene ovenfor vil bidra til at jeg føler meg mindre trøtt og at jeg faktisk ikke har mulighet til å sove så mye som jeg gjør nå!

Mine langsiktige mål er å komme på top 5 på blogglisten, gi ut bok og gjøre mer TV! For å få til dette må jeg først igjennom noen delmål, og det er de jeg har nevnt ovenfor. Det er viktig å ha noen delmål slik at jeg føler at hodet er med meg, og for å forsikre meg selv om at målene ovenfor faktisk får en real sjans til å bli en realitet.  Boken er tross alt grunnen til at jeg meldte meg på Paradise! Det er min største drøm, og jeg vil gi ut en bok som jeg er stolt av! Når det kommer til bloggen vil jeg at den skal komme på top 5 fordi jeg personlig synes bloggen min fortjener det, og at jeg ønsker å leve av den. Bloggen min må selvfølgelig jobbes med, og det arbeidet er jeg villig til å legge ned.

Mange liker ikke å dele målene sine med andre i frykt for at det ikke blir en realitet, og at man kan dumme seg ut. Jeg er omvendt. Jeg liker å ha press på meg, og er ikke redd for å dumme meg ut. Synes det er positivt å ha ambisjoner! Det er ikke alltid alle ambisjoner blir en realitet, men jeg tror de har større sjans for å bli det om man snakker høyt om dem og jobber hardt.

Mine råd til dere som sitter der hjemme med ambisjoner er at du aldri må gi deg! Er det noe du virkelig vil, får du det mest sannsynlig til om du legger ned hardt arbeid. Ikke vær redd for å drøm stort, og sett deg delmål! Det er også veldig viktig med tålmodighet! Man kan ikke forvente at ting skjer over natten. Når det kommer til boken har jeg skrevet på den i snart 2 år, og jeg meldte meg på fuckings Paradise Hotel for å få en større sjanse til å gjennomføre det. Det finnes ikke en spesifikk vei for å nå sine mål, og man går seg gjerne vill noen ganger, og av og til må man gå omveier. Jeg har orfret masse for dette prosjektet mitt, og sa faktisk opp jobben med boken i bakhodet. Man må være villig til å ofre for å nå stort. Denne lærdommen har jeg tatt fra andre som har lykkes.

Er heldigvis ikke helt alene om disse prosjektene, og har en manager i ryggen. Hef oppdaget meg rett etter  Paradise, og vi har jobbet tett siden. Det er deilig å føle at noen virkelig har troen på deg! Hef er fantastisk og han er med meg på veien! Han pusher på for meg! Anbefaler virkelig å ha noen i ryggen slik at du hele tiden blir pushet fremover om du vil gjøre noe lignende det jeg holder på med.

Nå gleder jeg meg til å jobbe enda hardere, og til å vise dere at jeg kan få til det jeg vil. Jeg kommer til å klare det, og er helt sikker på det. Det kan ta 4 mnd, men det kan også ta 2 år. Det viktigste er at jeg blir fornøyd, og at jeg klarer det til slutt! Jeg har klart så mye i livet, og nå skal jeg jaggu meg klare dette også! Jeg setter meg hele tiden nye mål, men glemmer aldri de tingene jeg allerede har fått til. Jeg har kommet meg igjennom en grusom sykdom, kapret drømmemannen, fått drømmejobben på Kicks(som jeg slutta i for å være med på Paradise), gitt ut sang på Spotify og vært med på et stort TV program og kommet meg fint igjennom det! Fu*k janteloven og vær stolt over hva du har fått til! Er ikke personen som går og skryter, men minner meg selv på det titt og ofte. Man må være snill med seg selv! 

Og en siste ting! Motivasjon er veldig viktig! Er man ikke motivert kan man bare glemme det. Dette vet jeg alt om! Har ikke fullført VGS, og er 0 motivert til å gjøre det nå. Det ville bare være tortur å begynne å snakke om at jeg skal fullføre det nå som jeg ikke er motivert. Ville mest sannsynlig ikke klart det nå som jeg ikke har motivasjon, og det ville bare fått meg til å føle meg dårlig. Det ville vært sløs av dyrebar tid som jeg kan bruke på andre fantastiske prosjekter jeg faktisk brenner for. Er det noe jeg angrer på i livet er det at jeg ikke droppet ut av VGS. hvorfor i h****** skulle jeg gå der hver dag og bare stirre i veggen? Jaja, man lærer så lenge man lever!

Nå vil jeg høre hva deres mål er! Er det noe dere virkelig brenner for? Er dere i en vanskelig situasjon der dere gjør noe dere egentlig ikke trives med som dere vil ut av?  Kanskje jeg kan gi dere noen råd 🙂 Svarer alle i kommentarfeltet!

 

Thea <3

DET BLIR EN KJIP HJEMREISE

Hei dere!
Bloggingen i går gikk rett og slett i glemmeboken da jeg var ganske opptatt hele dagen! Beklager for det om noen ventet på nytt innlegg! Hadde livestream på Instagram og snakket med mange av dere der heller. Det var super kos! Elsker å kommunisere med dere! Etter livestreamen tok vi oss en tur inn til gamlebyen i Marbella. Det var helt magisk. Alle som skal til Marbella burde dra inn dit! Det var helt utrolig vakkert med trange gater og flott arkitektur!

I dag har vi vært på stranden hele dagen og gjør oss nå klare til å dra hjem i kveld. Det kommer til å bli en kjip hjemreise da jeg har klart å bli skikkelig solbrent på rumpa! Bare se her:

Det ser 10 ganger verre ut i virkeligheten men vi er på besøk hos noen nå og det ville sett rart ut å stå og ta masse bilder av rumpa si! Var ikke godt nok lys på badet så måtte bare forte meg å ta dette!

Tenk dere 4 timer i et stikkende flysete sittende på denne stakkars rumpa. Gruer meg!

Når jeg kommer hjem til Norge skal jeg jobbe hardt! Har som mange av dere vet høye ambisjoner og jeg gir meg ikke før jeg klarer det jeg vil. Kommer med et innlegg senere i dag der jeg skal dele mine mål med dere og hvordan jeg har tenkt å gjøre det.

Thea <3

DENNE KJENDISEN MØTTE VI PÅ CASINOET

Hallo venner!

Lovet dere en oppdatering i går på instastory om hvordan det gikk på casinoet! Det gikk ikke så bra for å si det mildt! På 30 minutt tapte jeg 100 euro, så jeg sluttet å spille. Hadde egentlig sagt til meg selv at jeg skulle unngå å spille for meg enn 50, men jeg ble så revet med! Det er skummelt det der, så skjønner godt hvorfor folk blir spilleavhengige! Vi så også en kjendis! Noen av dere som har hørt om Gennaro Gattuso? Han er en tidligere fotballspiller og en legende for mange. Han forsvant fort inn på et lukket område, men vi fikk hverfall sett han!

Etter casinoet tok vi oss en tur ut på den feteste klubben i Marbella. Dette må nok være den fineste klubben jeg noen gang har vært på! Momento heter den! Vi skulle egentlig hjem men møtte tilfeldig to veldig kjekke jenter fra USA som absolutt ville ha med oss på bordet sitt der! Grunnen til at de likte spesielt meg var at jeg kommenterte veskene deres tidlig i samtalen. Jeg vet så og si alle navn på Louis Vuitton vesker, og visste hva deres vesker het. Dette likte de nok godt, og noe så lett som det fikk oss til å bli venner. Ble ganske full på klubben da vi fikk ubegrenset med drikke, og gikk derfor uten å få kontaktinformasjonen deres! Jaja, håper vi ser dem der i dag. Stebroren min Maxi ble veldig gira på å gå der i dag etter å ha hørt så mye bra om stedet av Truls og meg. Har festet hver dag mens vi har vært her nede, men tenker at det bare er å kjøre på mens jeg er på ferie! Drikker meg jo ikke dritings hver dag 🙂

Nå har vi akkurat kommet hjem fra en beach club som heter Unico. Der koste vi oss masse sammen med noen andre venner av oss som også er på ferie her. Denne plassen anbefales! Det er pool der med solsenger rundt og mulighet for å sitte på bord i resturantdelen om man ønsker det.

Stor klem fra meg <3

DET SKJEDDE NOE SYKT

Hei folkens!

Det ble litt sen blogging i dag, men bedre sent enn aldri! I dag sov jeg også ganske lenge da vi koste oss ute i gatene i går også! I går var det Truls og meg som dro ut, og vi satt og så på morsomme videoer før vi skulle ut. Liker dere skjult kamera? Jeg elsker det så mye at jeg har lyst til å begynne med deg selv! Om jeg får noen til å hjelpe meg og det ligger til rette for det kommer jeg til å kjøre på! Elsker å lure folk og få de til å føle seg ubekvemme! Det er jo bare morsomt, for alle får jo vite at det er tull etterpå! Om jeg skulle gjort det ville jeg nok foretrukket å være i regi av et TV selskap, men vi får se!

Dette bildet la jeg ut på min story på Instagram! Heter theagudmundsen der til dere som vil følge meg der <3

Tilbake til kvelden i går (sportet litt av her!) Da vi kom inn i taxien hadde vi stresset litt på vei ut, og plutselig får jeg en litt ekkel følelse og ser ned på beina mine. Gjett hvem som hadde glemt å skifte sko før vi skulle ut?! Det var meg! Der satt jeg i taxien med tøfler! Jaja, tar ikke meg selv så høytidelig så det gikk fint.

Ellers skjedde det noe sykt kult når vi var ute. Vi gikk i den lange gata ned mot barene, og på veien så vi to politimenn som gikk med hund. Plutselig trekker hunden i båndet, og lager oppstyr rundt en mann. Vi så litt på fra avstand, og det viste seg at denne mannen hadde noe i lommene i små plastposer. Vi vet nok alle hva det er! Mest sannsynlig var dette en narkotika hund som luktet et eller annet stoff i lommen på denne mannen. Vi gikk ganske fort fordi jeg synes det er dumt å stå og se på. Synes det var genialt av politiet å gå med hunder i party gatene da de mest sannsynlig finner mye mer stoff der en på flyplassen der jeg trodde de holdt til mesteparten av tiden. Håper denne mannen lærer til neste gang og får en passelig straff. Det så ut som det var mange små poser, og da var det nok ikke kun til eget bruk.

I dag er jeg ganske trøtt som sagt, og tror jeg vil holde meg hjemme! Dere må ha en fin kveld så snakkes vi i morgen!

Thea <3

UKENS DILEMMA

Hei dere!

Spurte dere på bloggen for noen dager siden og på Instagram om dere hadde noen dilemma til meg, og det har kommet inn masse! Dere har vært veldig kreative! Noen av dere har også kommet med navn på kjente personer, og da må jeg bare si med en gang at det er ikke personlig mot den som ikke blir valgt.

Livet før eller etter Paradise? Livet etter fordi jeg lever i nuet og har det veldig fint for tiden! Paradise har også gitt meg mange muligheter og livet mitt hadde ikke sett slik ut som det gjør nå om det ikke hadde vært for Paradise.

Sofie eller Tea K? Først må jeg bare si at jeg ikke har noe vondt mot noen av dem! Om jeg må velge mellom dem går jeg for Sofie.

Nicki Minaj eller Cardi B? Helt klart Nicki Minaj! Elsker henne, og når det er sagt har jeg ikke det beste inntrykket av Cardi B.

Henrik vs Mario slik situasjonen er i dag? Hmm snakker ikke med noen av dem for tiden men det måtte blitt Mario om jeg skal velge.

Aldri snakke med eksen/eksene igjen eller gjøre det slutt med typen? Aldri snakke med exene mine igjen!

Plastisk kirurgi eller naturlig? Naturlig

Sitte i norsk fengsel i 20 år eller amerikansk i 8? Amerikansk fengsel i 8 år lett! Det er tøffere der men mye heller det en å ha friheten berøvet fra seg så mye lengre.

Ville du helst hatt snabel eller elefantører? Åj.. Her må jeg nok gå for elefantørene.

Gjennoppstå som en skilpadde eller koala? Er veldig splittet her fordi jeg vet at skilpadder lever mye lengre en koalaer, men på den andre siden virker det som at koalaene har et mye kjekkere liv. Tror jeg går for koala jeg! Heller et kjekt kort liv en et kjedelig langt et.

Drukket øl hver dag i 1 år eller 1 år i fengsel? Øl foran fengsel lett!

Snill men fattig eller rik bitch? Snill men fattig selvfølgelig.

10 kniver i magen eller 10 papirkutt på alle tær og fingre? Æææ må bli den siste for da risikerer jeg hvertfall ikke å dø.

Dra på kino eller være hjemme og la angsten vinne? Dra på kino! You can do it! Om det blir ille får du heller bare dra hjem og vite at du har prøvd.

Asia eller Afrika (hvor ville du helst reist)? Begge er destinasjoner jeg vil reise til men hadde tatt Afrika først. Vil på safari så fort som overhodet mulig.

Kun reise på turer alene eller aldri reise igjen? Reise alene! Hadde ikke hatt så mye i mot det faktisk.

Aldri vasket håret eller aldri pusse tennene? Aldri pusse tennene for da kunne jeg bare brukt munnskyld og tyggis.

Kun dusje i alt for kaldt vann resten av livet eller alt for varmt? Kalt vann måtte det blitt da! Det er sunnere for kroppen, og da brenner jeg meg ikke.

Sommer eller vinter? Sommer for alle penga!

Sminke eller naturlig? Det må bli sminke, og man kan faktisk sminke seg naturlig også.

Fillers eller naturlige lepper? Naturlige lepper!

Aldri feste igjen eller feste hver dag? Hmmm, det måtte nok dessverre blitt å aldri feste igjen. Hver dag hadde blitt alt for mye når jeg blir eldre tror jeg.

Bare ha guttevenner eller bare ha jentevenner? Liker veldig godt gutter for de er ofte enklere å ha med å gjøre, men det måtte blitt jentevenner fordi jeg har mest av de fra før.

Er dere enige med meg? Mitt dilemma til dere er; Fått 1 million kroner på konto nå, eller få 3 millioner kroner på konto om 20 år? 

 

Thea <3

DETTE ER IKKE GREIT!

Hallo!

Nå sitter jeg på gulvet inne på rommet mitt i leiligheten og har nettop stått opp og spist frokost! Det ble en sen morgen i dag også da vi var ute i går. Kvelden begynte med middag på indisk før vi dro inn til sentrum. Det var bare meg og stebroren min som dro ut da Truls ikke følte seg så bra. Vi dro til et sted som heter Funky Buddha som vi hadde hørt mye bra om. Jeg ble sjokkert da vi kom dit, for det var åpenbart forskjellige regler for gutter og jenter. Vi viste legitimasjon, og jeg fikk beskjed om å bare gå inn. Stebroren min Maxi ble sendt i en kø der det kun sto gutter. Det var nemlig gratis for jenter å komme inn, mens guttene måtte betale 20 euro. Jeg ventet på Maxi, og slo av en prat med en person jeg også trodde sto og ventet. Jeg fortalte denne personen at jeg syntes det var teit at de gjorde forskjell, og da fikk jeg fort høre at denne personen var eieren av klubben. Han bare lo av meg og sa at “Beautiful girls like you should not have to pay”. Han fant frem noen kuponger på gratis drikke og sa at jeg ikke skulle dele dem med broren min. Gjett hvem som endte opp med å dele med broren sin? Hehe.

Var ikke det veldig rart? Kjente jeg ble litt irritert jeg, og det var rett før jeg sa at jeg også ville betale. Tenkte meg litt om og fant ut at jeg ikke ville støtte dem med enda mer penger. Tror litt av grunnen til at jeg ble så satt ut var at eieren sa han var fra Dubai, og jeg vet jo hvordan kvinnesyn mange derfra har. En ting hadde vært om de sto på utsiden av klubben og gav enkelte jenter litt mindre åpenlyst gratis inngang, men det så bare så teit ut når det kun sto gutter i køen for å betale. Det virket som den mest naturlige tingen i verden for de. Skjønner at jenter trekker til seg gutter på klubben som spanderer på dem osv, men uansett! Vi lever i 2019, og det er ikke alle jenter som går ut på byen for å få påspandert drikker av gutter. Liker ikke den tenkemåten jeg!

Nå skal jeg sole meg litt med bassenget, så snakkes vi! I kveld kommer det ut ” Ukens dilemma” innlegg her på bloggen, så kom gjerne med dilemma til meg i kommentarfeltet. Kan være seriøse dilemma du har, eller bare morsomme.

Synes dere det var rart at det kun var gutter som måtte betale, eller er det jeg som overreagerer? Kanskje jeg bare har levd under en stein, og at dette er helt vanlig. Ikke vet jeg!

 

Thea <3