NESTE TUR GÅR TIL..

God fredag!

Nå sitter jeg i sengen min hjemme i Stavanger sammen med min lille Gizmo! Pappa har reist til Amsterdam denne helgen, Truls er i Bergen og mamma er på hytta. Har derfor hele huset for meg selv, men hadde foretrukket å ikke være alene. Har vært på farten den siste måneden, og jeg har hatt folk rundt meg hele tiden. Nå er jeg plutselig alene, og det føles rart. Det er ved stunder ved dette jeg kjenner ekstra mye på takknemlighet for at jeg har så mange gode folk rundt meg mesteparten av tiden.Nå når jeg er alene får jeg mye tid til å tenke, og jeg har ikke noe spesielt å finne på. Kommer derfor til å ta en del bilder til bloggen, og jeg skal bruke litt tid på trening! Elsker å trene, og det har blitt veldig liten tid til det i det siste. Skal også rydde skikkelig i klærne mine, og legge mye ut på tise! Der heter jeg Thea1997, og jeg regner med å legge ut en del klær og vesker der i løpet av helgen!
Ellers har jeg også noen kjekke planer fremover! Liker å ha noe kjekt å se frem til, og det kommer mest sannsynlig til å bli 3 utenlandsturer på meg før året er omme! Dere vet om 2 av de(Portugal og Florida), men den siste holder jeg på å planlegge nå.
Elsker å drømme meg litt bort, og se på gamle bilder samtidig som jeg gleder meg til nye turer! Når jeg skifter telefoner, passer jeg alltid på å føre over de gamle bildene på den nye, for det er ikke nok for meg å ha de på pcen. Liker å ha de på telefonen slik at jeg kan drømme meg bort på bussen for eksempel. Gleder meg til å reise igjen, og til å få nye bilder og minner på kamerarullen! Nå før neste tur, får jeg se tilbake på de gamle minnene jeg har fra mine forrige turer;

Skal du reise snart, eller drømmer du deg bort? Fortell! 

Håper at dere får en fin fredags kveld, så snakkes vi i morgen!

Thea <3

DET KOKER OVER-NOK EN GANG

Hei og god ettermiddag folkens!

Slo av mobilen etter innlegget mitt i går, og la meg til å sove ganske fort. Da jeg våknet i morges kom jeg ikke på å sjekke kommentarfeltet, men så over det nå nettop. Der var det mange som har engasjert seg, og jeg kjenner at jeg må oppklare noen ting med dere. Det er viktig at dere husker på at jeg er en helt vanlig person, som deler meningene mine på en relativt liten blogg. Det at folk skriver at de mister respekten for meg pga noe sånn som dette synes jeg er litt sårende. Mente ikke å gjøre noen sure, men politikk er jo et ømt punkt for mange. Også for meg. Alle må få ha sine egne meninger, og jeg synes at det er på sin plass at oss bloggere også får uttale oss om disse. Kanskje dere ikke er enige i alt jeg sier, men si det heller på en finere måte. Jeg er et menneske, og til tider synes jeg at dere forventer litt vel mye av meg.

Fikk en kommentar der det sto at jeg gjerne heller burde hatt to separate innlegg. Et objektivt og et med mine meninger. Dette ser jeg i ettertid at hadde vært en god ide, men samtidig var jo litt av meningen å dele MIN mening med dere. Dette er ikke VG eller dagbladet, men en personlig blogg.

Når det kommer til Rødt og FRP så er jeg åpen for saklig diskusjon om partiene. Kan godt skrive hvorfor jeg ikke liker de, men med korte trekk så er jeg veldig lite for ekstremisme. Det mener jeg at begge disse partiene er. Fremskrittspartiet stemte jeg faktisk på første gangen jeg skulle stemme, siden jeg var egoistisk! Jeg ville ikke dele, og tenkte kun på meg selv. Dette var med skolevalget, men etter å ha snakket med mange flotte nye borgere av Norge, og utallige dokumentarer innså jeg at de fortjener det samme som meg og deg. Det blir for dumt og uansvarlig og bare si at vi kan hjelpe dem der de er når man ser tydelig at det ikke hjelper. Tenk om det var jeg som var på flykt! Dette er flotte mennesker som har vært uhendige med sitt fødested.

Rødt skremmer meg fordi de fremstår som kommunister etter min mening. Jeg har lest at de vil ha 100% skatt for dem som tjener mer enn 1,5 milioner. Dette gir meg dessverre Russland og Nord Korea vibes. Søkte etter dette på nettet, og fant en kilde her. Vet at det er en gammel artikkel, men jeg tror at dette er noe de ville gjennomført om de fikk enda mer makt. Jeg personlig synes at dette er skummelt, og ikke greit i det hele tatt. Kan godt utdype dette mer, men det er kun om dere er interessert.

Det er et godt poeng at dette er kommunevalg og ikke et stortingsvalg, men det er viktig å ha litt kjennskap til alle partiene og deres kjerneverdier. Det er en grunn til at folk som stiller til kommunevalg er medlem av det partiet de representerer, og dette vil naturligvis gjenspeile valgene de gjør i kommunene.

Jeg respekterer alle, men jeg sliter med å forstå hvorfor folk stemmer på akkurat disse partiene. Dette er fordi mye av det disse partiene mener går i strid med mine verdier. Jeg hater urettferdighet og vil si at jeg har et stort hjerte. Jeg ser på meg selv som et godt menneske, og jeg har lært utrolig mye de siste årene som jeg vil inspirere andre med. Jeg har tross alt stemt Frp en gang i tiden, og har etter mye ettertanke vokst fra det.

Jeg vil gjerne høre deres positive tanker om dere som stemmer disse partiene, i stede for å krangle. Om noen kommer med en hyggelig kommentar om hvorfor de stemmer som det gjør, blir det mye bedre mottatt en en kommentar som går på at jeg ikke burde få lov til å uttale meg.

Jeg er glad i dere alle, uansett hva dere stemmer og det lover jeg. Dere er leserne mine, og dere betyr mer for meg en det dere tror. Vi trenger ikke å være enige i alt.

Thea <3

 

PARTI- GUIDE + HVA JEG SKAL STEMME

Hei dere!

I dag har vært en veldig rolig dag her i Florø med noen heftige mareritt! Har hatt to mareritt på rad, og våknet helt svett begge gangene. Det begynte med et mareritt i natt som gjorde at jeg lå våken mesteparten av natten, og da jeg endelig turte å sove igjen på dagen kom mareritt nr 2. Dette var ikke sånne vanlige mareritt, men veldig groteske og de føltes helt ekte! Er lenge siden jeg har hatt dette nå, og håper at det blir lenge til neste gang.

Ellers har dagen gått mye til å tenke over hvilket parti jeg skal stemme på ved kommunevalget den 9 september. For min del står det mellom Høyre og Arbeiderpartiet, men jeg har også vurdert å stemme på Venstre. Det kan være veldig forvirrende for en normal person som ikke er helt inni politikken å bestemme seg for et parti, men jeg synes at alle bør benytte seg av stemmeretten. Du har faktisk ingen grunn til å klage om du ikke stemmer, og jeg synes det viser litt utakknemlighet å ikke gjøre det. Vi bor i verdens beste land, og vi skal være så utrolig glade for at vi har et demokrati. Dette er noe som ikke skal tas for gitt! Det kan være vanskelig å finne et parti de er helt enige med, men er helt vanlig. Du er gjerne ikke enig i alt politikerene sier, men da gjelder det å finne den du er mest enig med! Ikke alle har tid til å følge med på alle debatter, men da vil jeg anbefale valgomaten til VG som du finner her. Du skriver inn hvilken kommune du bor i ,og du får flere spørsmål. Til slutt får du opp hvilken politiker du er mest enig med, og det kan gi deg en pekepinn på hvem du bør stemme på.

Jeg vil si at jeg er over gjennomsnittet interessert i politikk sammenlignet andre på min alder, og jeg vil gjerne dele min oppfatning av de forskjellige partiene med dere! Dette er kun med korte trekk, og det er min oppfatning.

Vi kan begynne med den blå siden;

Høyre: Høyre er opptatt av at vi skal ha et velferdssystem, men at man ikke skal lene seg for mye på staten. De vil at vi skal betale litt mindre i skatt, og at folk skal være litt mer selvstendige. Grunnen til at de mener at vi bør betale mindre skatt, er at de mener at folk som virkelig vil satse burde få noe igjen for det. Det er ganske mye skatt i Norge, og de mener at dette kan være litt demotiverende for grundere osv. Disse skaper jo arbeidsplasser, og dette vil høyre legge til rette for. Høyre er for privatisering, og de er midt på tre når det kommer til inntak av innvandrere. Etter min oppfatning er en typisk høyrevelger greit utdannet, og har gjerne litt mer penger en gjennomsnittet.

FRP: Har ikke så veldig mye fint å si om dette partiet ,men skal prøve å formidle sannheten. Om du er egoistisk, og ikke har konsekvenstenkning kan dette være partiet for deg. De ville nok ikke tatt i mot en eneste flyktning om det var opp til de, men de unnskylder det med at de hjelper de der de er. De vil også bruke mye av oljefondet som er sparegrisen vår. Noe som er bra er at de vil gi mer resurser til politiet for eksempel. Etter min mening er ikke folk som stemmer FRP av de smarteste. Gjerne stem på de om du er enig i det de sier, men jeg vil ikke oppfordre til å snakke høyt om det. Det er litt flaut! Sorry at jeg sier det, men det er det.

Så har vi de som står litt i midten(de grønne);

Venstre: Lærernes parti! Mange lærere stemmer på venstre fordi de er veldig opptatt av skole og utdanning. Venstre er for et god velferd, og setter folket først. De er opptatt av gode skoler i det offentlige, og de satser på fremtiden! Liker veldig godt punkt nr 5 i deres 10 liberale prinsipper som sier at Alle er likeverdige, men ingen er like. 

Krf: Krf er et familieparti som setter gamle tradisjoner og religion høyt. Deres kjernesaker er vel småbarnsfamilien, det å beholde norske tradisjoner, og legge til rette for kristne verdier i samfunnet. De er også veldig opptatt av de eldre, og at de skal få en verdig avslutning på livet. Et fint parti, men jeg tror at de ville fått litt flere stemmer ved å kalle seg noe annet. Jeg tror at kristendom og religion er på vei ut, men det er vel noe av det de ikke ønsker at skal skje.

Miljøpartiet de grønne: Nå som regnskogen brenner, gråter miljøpartiet de grønne. De har virkelig øynene åpne for miljøet, og de mener at dette skal være førsteprioritet. Det gir mening, for jordkloden er jo vårt hjem. Hvordan skal det gå når vi bare ødelegger denne fine jordkloden vår? Mdg er for fornybare løsninger, og dette går naturligvis ut over all oljen Norge nå lever på. De vil stanse dette drastisk, og gi bedre skattevilkår for de som driver næringer som er fornybare. Et parti for dem som ser alvoret, og som vil hjelpe planeten vår. Har personlig ikke satt meg nok inn i dette partiet, men skal begynne å lese meg mer opp. Synes at dette virker som et veldig fornuftig parti.

Senterpartiet: Senterpartiet vil legge til rette for dem som bor på mindre plasser, og lage et godt tilbud til alle rundt om i hele Norge. Det er viktig at vi bevarer bøndene, og at vi kan produsere norsk mat.Vi må være selvstendige, og ikke importere alt.  Hvordan hadde Norge blitt om alle bare flyttet til store byer?Det ville blitt trangt, og vi hadde mistet mye av Norges identitet spør du meg. Senterpartiet er ikke bare for dem som bor på gård eller bor på små plasser, for det er faktisk viktig for alle at vi bevarer lokalsamfunn rundt om i Norge. Dette jeg snakket om ovenfor er det de brenner mest for.

Og så har vi til slutt den røde siden;

Arbeiderpartiet: Arbeiderpartiet står for at alle skal ha like muligheter, og er definisjonen på vårt fine velferdssamfunn, spør du meg! De vil ha sterke offentlige ordninger som alle kan ta nytte av. Du skal få det samme tilbudet på sykehuset uansett økonomi, og ingen skal være fattige. Du må gjerne betale litt mer skatt, men med god samvittighet. Om du ikke er i stand til å arbeide, får du hjelp av nav slik at du kan leve et greit liv. Ikke alle har samme forutsetninger i livet, og dette tar arbeiderpartiet hensyn til. Vil faktisk stjele slagordet til Frp og gi det til ap. Et parti for folk flest!

SV: Sv er for enda mindre forskjeller, og de er mer ekstreme enn Ap. Det kan jo bli litt dumt, om du leser det jeg skrev om høyre ovenfor en gang til. Man kan ikke ha et samfunn der nesten alle tjener likt, for da gidder til slutt folk ikke å ta høyere utdanninger slik jeg ser det. De er også veldig opptatt av å ta i mot enda flere flyktninger, og en grønnere politikk med mindre giftige utslipp osv. Et ok parti, men litt for sosialistisk for min smak.

Rødt: Et veldig ekstremt parti som skremmer meg! De vil at det nesten ikke skal være forskjell på folk, og jeg føler at det blir litt Nord Korea og Russland tendenser her. Ville faktisk heller stemt på Frp enn rødt. Håper at de får 0 stemmer, haha! Har prøvd å være så objektiv jeg bare klarer når jeg har skrevet om de forskjellige partiene, men her går grensa! Må være lov å jobbe litt ekstra hardt for den Chanel veksa, eller Rolex klokka du ønsker deg i stede for at alt går til staten. Det er faktisk så ekstremt jeg oppfatter dette partiet. Liker generelt ikke veldig ekstreme partier. Husk at dette er min blogg, og at jeg har lov til å skrive og mene det jeg vil. Om jeg vil skrive negativt om et parti gjør jeg det.

Det finnes noen flere partier også, men dette er de som har vært størst de siste årene. Alle partiene er viktige(unntatt Frp og Rødt, haha), og jeg anbefaler alle til å bruke stemmeretten sin! Er glad for at det finnes så mange bra partier i Norge, og at ikke et parti alene sitter med all makt. Så vær så snill og stem! Husk at du også kan stemme blankt! Det er mye bedre enn å ikke stemme, for da viser du politikerene at du gjerne ønsker ting bedre forklart osv.

(Kommer sikkert til å få litt hat for noen av meningene mine, og det vil alltid være noen som mener at de har mer peiling enn meg, og som blir truffet av noen av mine meninger. Det er et fritt land, og dette er mine meninger som jeg står for. Kan så klart lese meg enda mer opp, men dette er det jeg kan nå. Har ikke brukt google, så alt jeg har skrevet ovenfor kommer fra meg og min kunnskap. )

Hva skal du stemme, og hvorfor? Bryr du deg om politikk? Håper at dere vil ta dere tiden til å kommentere her, og at vi kan ha en saklig diskusjon i kommentarfeltet. Alle meninger er velkomne 🙂

 

Thea <3

 

JEG SVARER PÅ RYKTENE

Hallo!

Nå har Oliver og jeg nettop kommet hjem fra en fantastisk hyttetur uten nett, og nå er det på tide å svare på noen rykter! Spurte dere på Instagram i går om det var noe dere hadde hørt om meg, og det var det! Etter å ha vært på TV er det mange som snakker om deg, og rykter kan oppstå. Jodel kokte jo over i Oslo da PH gikk på skjermen, og der leste jeg ganske mye sykt og rart om meg selv som ikke stemmer i det hele tatt. Andre ganger har jeg opplevd at det folk har sagt stemmer, og da har det ofte vært ting som er litt sjokkerende at folk som ikke kjenner meg vet. Ting går så fort rundt, og det er veldig fascinerende. Mamma har ved flere anledninger minnet meg på noe viktig, og det er at man må regne med at personen man sier noe til, mest sannsynlig ikke kommer til å klare å holde helt kjeft. Om det er noe sykt som blir fortalt, kan det være vanskelig å holde det inne. De fleste sier det gjerne videre igjen til en annen person som de stoler på, og jo lengre ut denne hemmeligheten kommer, jo mindre redde blir folk for å si det videre. Akkurat dette skjedde når jeg skulle være med på Paradise. Det var jo en litt stor hemmelighet som kan være vanskelig å holde på, og selv noen av mine nærmeste slet med å tie om det. Plutselig fikk jeg meldinger der folk lurte på om disse ryktene stemte.

Dere skal nå få en liten oppklaring på hva som stemmer, og hva som ikke stemmer av ting dere har hørt! Lover å svare helt ærlig på alle ryktene som kommer med her:

At du egentlig er bortskjemt: I Norge er de fleste bortskjemte om man sammenligner seg med personer i andre fattigere land. Om jeg sammenligner meg med andre norske på min alder, vil jeg derimot ikke kalle meg bortskjemt. Jeg jobber for ting selv, og jeg forventer ingen ting hjemmefra. Så når det kommer til penger er jeg ikke bortskjemt, men når det kommer til tid og kjærlighet vil jeg nok kalle meg litt bortskjemt! Der er jeg heldig, selv om jeg ikke tar dette som en selvfølge. Når jeg hører ordet bortskjemt tenker jeg at det innebærer å ta ting som en selvfølge, men det gjør ikke jeg uansett hva det er.

Du tror at håret blir brunt av solen: Det var bare på tull! Selvfølgelig tror jeg ikke det. De av dere som har sett meg på TV eller kjenner meg, vet at jeg har mer mellom ørene enn det der. Ble faktisk sjokkert over hvor mange som trodde på det. Var mer som et slags eksperiment for å se hvor dum folk trodde jeg kunne være, og for å ha noe å le av. Til dere som ikke vet hva jeg snakker om, kan dere lese innlegget jeg skrev på tull her.

Du ønsker å bli gravid: Ja, en gang i fremtiden ønsker jeg det! Nå synes jeg det er litt for tidlig sånn som ting er nå. Gjerne om 2-3 år!

At du er venn med Jamilla kun for å komme nærmere Melina: Nei! Kunne aldri brukt noen på den måten. Dere kan lese mer om hva jeg synes om sånn her.

At du og Sofie er venner: Vi hang sammen i helgen, og har en bra tone! Så ja.

Du er forelsket i Fredrik Norum ( Ryktet sendt inn av Fredrik Norum): Hahah, Fredrik du Fredrik! Vi har begge kjærester, så det ryktet her må du nok lengre ut på landet med. Når det er sagt er Fredrik en kjempe snill gutt, men vi er bare venner!

At du ennå har følelser for eksen:  Er veldig glad i han, men det er ingen følelser inne i bildet! For å oppklare det en gang for alle, er det bare kjæresten min Oliver jeg har følelser for! Har så mye følelser for han at det ikke er fysisk mulig å like noen andre 1% en gang.

At du skal være med på et nytt TV program til høsten: Nei, det skal jeg ikke. Har lyst til å gjøre mer TV, men har ingen ting jeg vet om i nærmeste fremtid.

Har hørt at du så vidt kom deg igjennom vidergående: Det er ikke et rykte, for det har jeg skrevet om på bloggen for en stund tilbake. Dere kan lese om min tid på VGS her.

Noe annet dere har hørt som dere lurer på om er sant?

 

Thea <3

HAN HAR IKKE PEILING PÅ HVA SOM SKAL SKJE

Innlegget inneholder en annonse for Lapoint

 

Hei dere!
Nå sitter jeg på flyplassen og venter på flyet mitt til Bergen. Der skal jeg vente i 2 timer før jeg setter meg på et nytt fly som skal ta meg videre til Florø. Dette er den mest spontane turen jeg noen gang har bestilt, for vet dere når jeg bestilte? For ca 1 time siden! Har aldri vært så stressa i mitt liv. Lå i senga og tekstet med Oliver før jeg bare bestemte meg for å se om det gikk noen fly. Det gjorde det, og da var det bare å forte seg. Oliver vet ingen ting.

Dere lurer gjerne på hvorfor jeg gjorde dette, men det må jeg holde privat. Jeg har ingen problemer med å snakke om mitt privatliv til dere, men det er ikke alltid at mine nærmeste rundt meg liker at jeg er så åpen om ting som omhandler dem. Dette må jeg respektere. Bare sånn det er sagt, er det ingen ting alvorlig som har skjedd. Ingen har vært utro eller noe i den duren der.
Snakka litt med Oliver nå nettopp og sa at jeg har en liten overraskelse til han. Han er så nysgjerrig, og jeg har sååååå lyst til å si hva det er! Har sagt til han at jeg skal på shoot, og prøver å drøye tiden så mye jeg kan. Skal klare å holde dette hemmelig frem til jeg er der. Oliver er jo en ivrig leser av bloggen, og derfor må jeg vente med å publisere dette til jeg er der.
Vet enda ikke hvor lenge jeg skal bli i Florø, men tipper at jeg blir i noen dager. Holder dere oppdatert uansett!

Ellers må jeg også bare få minnet dere på konkurransen jeg har gående her på bloggen og på Instagram sammen med Lapoint! Nå har du og en venn sjansen til å vinne en tur til Portugal!

Klikk dere inn her og les om de forskjellige destinasjonene i Portugal. Hvor vil du helst dra? Kommenter her, eller under konkurransen på min Instagram. Du kan lese mer om konkurransen her!

 

Thea <3

 

UTOPIA DAY 1

God morgen!
Er tidlig oppe i dag, og befinner meg nå på et hotellrom i Stavanger!
Til de av dere som leste mitt forrige innlegg, får dere altså svaret her på hva det ble til. Ble ikke Bergen denne helgen, men kommer til å dra til Truls så fort han vil ha besøk igjen. Det tror jeg ikke blir lenge til!

I går sov jeg skikkelig ut før jeg gikk en lang tur med Gizmo. Det var etterlengtet skal jeg si dere! Deretter dro jeg rett inn til Stavanger sentrum for å møte Sofie og Mario. Det var så koselig å se dem igjen! Vi hang sammen mesteparten av kvelden, og det synes jeg var veldig kjekt! Jeg får en ekstra trygghetsfølelse når jeg er med folk fra min sesong fra Paradise, for vi har jo tross alt vært igjennom mye av det samme det siste halvåret. Sofie og Mario er begge veldig jordnære mennesker, og det er noe jeg setter høyt!
Ellers var Utopia bra, men jeg må begynne med å si at jeg ble ganske full i går! (Ooops) Fikk derfor beskjed om at jeg måtte ta meg en liten runde før jeg fikk lov å komme inn på festivalen. Sånn pleier jeg skjeden å bli, men pytt pytt. Mario ble med meg for å kjøpe en flaske vann, og da ble jeg mye bedre! Fikk da lov til å komme inn, og jeg holdt meg fin i formen resten av kvelden. Problemet var nok bare at jeg drakk litt for mye på ganske kort tid. Kom litt sent i gang med drikkingen i går, og følte derfor at jeg hadde litt å ta igjen. I dag skal jeg ikke gå i samme felle hvertfall! Man lærer så lenge man lever 🙂

Glemte å ta bilder i går, men det ser jeg på som et bra tegn! Det betyr at jeg koste meg. Denne bloggen er viktig for meg, men det aller viktigste er at jeg har det bra og koser meg. For meg innebærer det at kamera av og til blir glemt bort. Nå skal jeg hjem, for jeg tror at det blir vors hos meg i dag! Hotellrommet har jeg gitt over til pappa og kjæresten i natt. De skal ut i Stavanger i dag, og da er det kjekt for dem med hotell. Er mye kjekkere for dem når de er to, og de ble veldig glade da jeg tilbudte meg å gi dem rommet.

Så trenger jeg deres mening her! Hvilken look bør jeg gå for i dag? 1 eller 2?;

Bilde 1 er fra Stavern, og bilde to er fra Palmesus!

Håper at alle koser seg masse i dag, og nyter denne lørdagen! Det er siste innspurt av sommeren nå, og bør settes pris på! Vil også få takke dere som kommenterer på innleggene mine! Det holder motivasjonen min oppe, og jeg liker veldig godt å kommunisere med dere her på bloggen. Skal bli flinkere til å svare fort på kommentarer, for det har gjerne tatt litt tid før jeg har svart noen ganger. Igjen; tusen takk!

Thea <3

HVA SKAL JEG GJØRE?!

Hei dere!
Så sitter jeg på kafé i Oslo og drikker kaffe frivillig for første gang på mange år! Har kaffe litt opp i halsen etter noen dårlige opplevelser med det, men i dag klarte vennen min Joakim og få meg til å smake! Kaffe mokka var faktisk ikke så værst.
Ellers har dagen vært en tålmodighetsprøve, for jeg har sittet hos frisøren i seks timer! Mye har skjedd med håret mitt, så gled dere til bilder ! Kommer til å poste bilder i morgen, for vil style det på min måte før jeg viser dere.
Joakim har holdt meg med selskap hele tiden, og han er verdens mest tålmodige. Hadde aldri gjort det samme for en venn, haha! Dere husker sikkert Joakim om dere har følgt bloggen min en stund. Har et innlegg om han her til dere som er interesserte i å lese! Innlegget ble skrevet i forbindelse med pride!

Nå skal jeg snart gå til flytoget for å ta flyet hjem! Dette er slutten på en lang reise, og jeg gleder meg så utrolig mye til å komme hjem til min egen seng igjen! Planen var egentlig å reise med mamma til Bergen i morgen for å besøke Truls, men en del av meg ønsker å bli hjemme. Dette har mest med at jeg vil komme inn i mine egne rutiner igjen, og litt at Mario og Sofie kommer til Stavanger i morgen. De spurte om jeg skulle på Utopia for noen dager siden, og jeg ble skikkelig glad for at de spurte om å møtes! Det er lenge siden jeg har sett dem nå, og synes det hadde vært kjekt å møtes utenfor hotellet som venner igjen. Vi har hatt våre krangler inne på Paradise og på bloggen i ettertid, så det hadde vært kjekt og bare ha det gøy sammen og legge dette helt bak oss en gang for alle! Har jo billetter og alt, så vi får se! Skal snakke med mamma om det snart. Vi har jo egentlig en avtale på at jeg skal bli med. Æææ dilemma!

Det er en siste ting jeg må si, og det er en oppfølger til innlegget mitt om at jeg har slutta på p-piller som du finner her. Kort oppsummert skrev jeg at jeg hadde slutta på p-piller, da jeg ville se om kroppen min fungerer normalt. Har aldri hatt naturlig menstrasjon pga de pillene, men i dag kom den helt naturlig. Yeeey!
Skal nå finne noen nye som er bedre mot uren hud! Har gått på microgynon i mange år, men nå vil jeg prøve noen som kan hjelpe meg litt med huden. Føler at de jeg har gått på ikke gjør ting bedre hvertfall. Hyl ut om dere har noen anbefalinger girls!

Thea <3

JEG HAR FARGET HÅRET!!

Hei dere!
Nå sitter jeg i frisørstolen og får stripet over håret mitt. Endelig skal det helt blondt igjen! Dere husker kanskje at jeg fortalte dere om at skulle farge håret rosa i helgen? Vel, det gikk ikke så bra! Farget det rosa med en sjampo fra Lee Stafford som skulle gå ut etter 1-2 vask. Var heldig håpefull, men det var utrolig mislykka!!

Et av få bilder jeg har tatt vare på fra denne kvelden! På dette bildet ser faktisk håret ok ut!

Før det første ble det utrolig ujevnt, og for det andre ville ikke fargen ut! Så helt forferdelig ut, og vurderte nesten å droppe Findings pga dette på lørdagen, men valgte og bare gi faen i hvordan jeg så ut på håret denne kvelden. Har lenge hatt lyst på rosa hår, men ville ikke gjøre det permanent. Ville bare prøve det, og fant da ut at en sjampo gjerne var det beste for meg! Tydelig vis ikke. Tror det blir lenge til jeg velger å gjøre noe sånn igjen!

Gleder meg til å vise hvordan håret mitt blir nå! Tror det kommer til å bli finere en noen gang! Kommer til å bli litt annerledes en det jeg har hatt før, så vent å se i morgen. Skal gjøre det i to omganger ser dere 😉

Nå vil jeg høre deres verste historier med hjemmefarging! Vi har vel alle gått på en liten smell når det gjelder å farge håret hjemme før!

Thea <3

HÅRFAVORITTER

Annonse for Lyko med rabattkode

 

Hallo!

Nå tenkte jeg at vi skulle snakke litt om hår! Er det noe jeg er opptatt av er det hår, og dette med hår er noe jeg alltid har brydd meg mye om. Nå har jeg endelig klart å få drømme håret med hjelp av litt extentions, og da er det viktig for meg å ta så godt vare på det som overhodet mulig.
Jeg striper håret regelmessig, og bruker mye varme på det. Retter og føner håret hver gang jeg har dusjet det, og dette sliter jo egentlig veldig mye på håret. Hadde en periode der håret mitt bare brakk av, og ble veldig slitt. Ble anbefalt frisørprodukter, men dette kan være veldig dyrt. Jeg bryr meg egentlig ikke så mye om prisen, men er konstant på utkikk etter gode alternativer som er like bra. Var innom Oslo City før jul og besøkte Lyko butikken der, da jeg fikk anbefalt en hårkur fra merket Maria Nila. Den har jeg brukt siden. Den har hjulpet håret mitt veldig!

Ble senere tipset om sjampoen og balsamen, og de er også veldig gode! Maria Nila har produkter for alle type hår, men jeg var ute etter noe som kunne gjøre håret sunt og mykt. True soft serien passet meg derfor midt i blinken. Merker tydelig forskjell på håret mitt! Det er sterkere og knekker ikke av lengre. Det er også et stort bonus at denne serien lukter kjempe godt! Jeg har en tendens til å glemme parfyme, og det er ofte folk kommenterer at jeg lukter godt selv uten parfyme! Tror det er håret mitt som luker!

Er jo også blond, og for å opprettholde fargen bruker jeg fudge sin lillasjampo. De har fornyet den nå, og den har nå pleie i seg. Før følte jeg at den kunne tørke ut håret mer, men det gjør den ikke nå lengre.
Jeg bruker den 2 ganger i uken, og da blander jeg den 50/50 med Maria Nila sjampoen min. Dette funker veldig bra for meg. Om jeg vil ha veldig kaldt hår bruker jeg den alene uten å blande den ut.

Når hårvasken er unnagjort bruker jeg olje i håret mitt, og favoritten min nå for tiden er oljen fra Bjuwti! Den bruker jeg før jeg føner det, for den har også varmebeskyttende i seg! Den pleier håret og gir det den ekstra fukten det fortjener. Denne oljen er gull!!
Dette er faktisk alt jeg bruker i håret mitt(utenom hårspray). Er ikke mye som skal til. Alt dette fikk jeg for rett over 1000 kr hos Lyko! Nå kan dere få det enda billigere! Har en rabattkode til dere som gir dere 15% på ALT (bortsett fra kampanjer)! Koden er gyldig i 48 timer. Koden er: Gudmundsen15 

Thea <3

ET DÅRLIG FORBILDE?

Hallo!
Nå sitter jeg på toget på vei til farmor, og føler veldig for å komme med et ærlig innlegg til dere om hva jeg tenker på om dagen. Det har strømmet veldig mange tanker igjennom hodet mitt den siste tiden, og det er spesielt noen tanker som plager meg.

De siste ukene har jeg jeg hatt et sinne inni meg, og jeg tar meg selv i at jeg har begynt og irritere meg over fremmede som for eksempel går sent foran meg, folk med barnevogn som tar hele plassen, litt dårlig service osv. Det er ikke ekstremt, men jeg merker meg mer irritabel enn normalt og det kommer ut i sinne hos meg som jeg tar ut over meg selv. Føler meg ikke som min egen bestevenn lengre. Liker ikke å ha det sånn med meg selv, og prøver å komme til bunns i hvorfor det har blitt sånn. Jeg vil være den sprudlende jenta som smiler til alle jeg går forbi med masse energi. Der er jeg ikke nå, og jeg har tenkt mye på hvorfor.

Det stammer mye i at jeg ikke er fornøyd med utseende mitt, men for å være ærlig er det nok en dypere grunn bak det som jeg ikke klarer å sette ord på. Dette med utseende er mye lettere å endre på enn psyken, så jeg pleier ofte å tenke at det er den letteste løsningen. Vet at det ikke er det, men jeg tenker ofte at; «bare jeg gjør det, så kommer jeg til å bli fornøyd». Sånn var det med spiseforstyrrelsen også. Kan skive så mange kloke innlegg jeg bare vil her til dere, men hvorfor skal jeg alltid prøve å få andre til å føle seg bra når jeg gjerne heller hadde trengt å fokusere på meg selv? Vil ikke være falsk og overfladisk ovenfor dere når jeg gjerne ikke alltid kan følge mine egne kloke råd selv.

Photo: @evigekko

Har ikke postet på Instagram på en stund nå fordi jeg ikke føler for det. Føler meg jo ikke bra! Postet et «gammelt» bilde i går fordi jeg måtte pga et samarbeid. Uansett, var på shoot mens jeg var i Florø hos en flink fotograf, og jeg har ikke lagt ut et eneste bilde. Tar også en del bilder ellers, men blir sjelden så fornøyd med dem at jeg faktisk føler for å poste dem på Instagram. Før kunne jeg gjerne poste 1 bilde i mnd, men kjenner på et enormt press nå som jeg har relativt mange følgere og at jeg faktisk lever av sosiale medier nå. Dette får meg til å ville endre mye på meg selv, og bruke masse penger på sminke, klær og andre behandlinger jeg normalt ikke hadde brydd meg om. Uansett hva jeg gjør så blir jeg ikke fornøyd.

Enten er det kviser som er problemet, håret, at jeg har for bred kjeve eller at jeg er for blek.
Forrige uke tok jeg sol, ansiktsmasker, fikset neglene og denne uken er det håret. Dette får meg til å føle meg bedre, men jeg vet med meg selv at uken etter kan det dukke opp enda et problem.

Vi er alle våre verste kritikere, men jeg er nok av den strengere typen. Jeg er utrolig sta og streng med meg selv. Jeg lar det ofte bli altoppslukende , noe som jeg allerede har bevist med sykdommen som nesten tok livet av meg. Skal aldri tilbake dit, men kjenner at min indre kritiker ikke er helt ute av bildet. Hun har kommet mer frem i det siste, det er helt sikkert. Skulle vært et bra forbilde og sagt her og nå at jeg dropper frisørtimen, og at jeg heller skulle fokusere mer på hva det egentlige problemet er. Vet dessverre ikke helt hva det egentlige problemet er, eller om det i det hele tatt er et. Uansett så kommer jeg nok til å fortsette å jage det «perfekte» en stund til før jeg innser ting. Det er trist, men sant.

Photo: @evigekko

Gjør disse tankene meg til et dårlig forbilde? Har hele tiden sagt at jeg vil være et bra forbilde for dem som sliter, og jeg prøver mitt beste. For at jeg skal klare dette må jeg jobbe mer med meg selv, og dere skal få være med på den reisen. Det tar ganske mye av meg å være så ærlig med dere, men jeg har hele tiden sagt at jeg skal være ærlig. Jeg er ikke helt A4, men det ser jeg på som en styrke. Jeg kan ikke være et perfekt forbilde, det kan ingen. Vi er mennesker, og vi har alle bra sider, og sider som må jobbes med. Forskjellen på meg og de fleste av dere er nok at jeg deler såpass mye offentlig.

Jeg har de beste intensjonene ovenfor dere, men det betyr ikke at jeg er perfekt. Ser ikke ut som barbie, og har ikke Guds skjel. Jeg er Thea, og jeg synes at jeg gjør jobben min som Thea veldig bra til tross for alle utfordringene jeg har hatt på veien.

Er du fornøyd med deg selv, eller kjente du deg igjen i noe av det jeg skrev ovenfor? Det er gjerne ikke så lett å skjønne, men vi bloggere er utsatt for et enormt press fra alle kanter. Liker uansett at jeg ikke har gitt meg, og det kommer jeg ikke til å gjøre heller. Skal fortsette å gjøre min greie, og jeg føler at jeg har en veldig spesiell følgergruppe her på bloggen. Tror ikke at de fleste som trykker seg inn her forventer gossip osv. Det er jo innlegg som dette jeg skriver mest av. Liker å tenke at dere er litt spesielle <3

Klem Thea <3