FARMEN OG NY REISE

Hei dere!
Nå begynner Farmen snart, og Oliver og jeg gleder oss! Det er så morsomt å se på Farmen med Oliver siden broren hans Erik er med! Uavhengig av at han er som familie for meg, så er Erik en av mine favoritter! Liker også veldig godt Mathias, Terje og Jan Erik til nå. Har en mistanke om at Mathias blir valgt som andrekjempe i dag, og håper at han slår Asad! Vil at alle andre enn Asad skal vinne selv om han sikkert en en god fyr. Fikk bare litt fnatt av Asad da han begynte å snakke om damer på en litt nedverdigende måte. Fysj og fy!

Gårsdagens glam! Oliver mente dette var litt “too much” for bygda, men jeg liker å kle meg som om at jeg skal på Nox.Liker å skille meg litt ut!

Ellers tenkte jeg å fortelle dere litt om min kommende uke! Blir nok her i Florø med Oliver frem til onsdag, og etter det drar jeg til Bergen. Der møter jeg Truls, og vi skal ta følge til Stavanger. På torsdag skal jeg få nytt hår, og det blir så deilig! Er ganske misfornøyd med extentionsene jeg har nå, og skulle egentlig reklamere for det til dere. Har valgt å ikke gjøre det, da jeg ikke er så fornøyd. Nå har jeg inngått et nytt samarbeid, og dama jeg skal til ser veldig flink ut! Gleder meg til å fortelle dere, og ikke minst vise dere resultatet!

På lørdag skal jeg møte en gammel kollega som også er en god venninne! Det skal bli veldig kjekt! Etter det må jeg bare pakke kofferten, og gjøre meg klar til USA! Truls og jeg drar ned til Florida for å møte pappa på mandag. Han er der nå, og da skal vi ned for å kose oss litt med ferie. Har tenkt å vlogge mye der nede for å gi den kommende YouTube kanalen min en kick start! Vet at jeg har snakket mye om det, men nå skjer det snart! Tror at dere kommer til å bli kjent med meg på en mye bedre måte gjennom YouTube, så det blir bra!
Nå skal jeg se på farmen!

 

Ser dere på Farmen? Hvem liker dere best til nå?

 

Klem Thea <3

MOTTATT PENGER AV ELDRE MENN?

 

Hei dere!

Nå ligger Oliver og jeg i sofaen og ser på Sporløs. Vi har sett nesten hele sesongen på to dager nå, og vi feller noen tårer i hver episode! Det er et så fint program! Til dere som ikke har sett det, handler det som oftest om folk som har blitt adoptert bort, som prøver å finne tilbake til sine røtter i utlandet. Anbefales!

Ellers tenkte jeg å fortelle dere om noe før det kommer på TV. Synes det er litt greit å fortelle det her på bloggen til dere først! Dere husker gjerne at et tv-team fulgte Marthe og meg noen dager i Portugal? Der snakket vi i hovedsak om hvordan livene våre har endret seg etter PH, og jeg fortalte om noe jeg ikke har snakket så mye med dere om før. Det handler om at jeg har tatt i mot litt penger av eldre menn.

Det har som oftest begynt med at menn har tatt kontakt med meg via Instagram etter å ha sett meg på PH. Det har vært en del forespørsler, og de fleste har jeg avslått. Alt som har med nakenbilder og møter å gjøre, har jeg ikke besvart eller takket fint nei til. Det har derimot vært noen andre som kun har ønsket en samtalepartner eller å kjøpe forskjellige ting av meg, som jeg har snakket med! Etter PH har jeg hatt regelmessig kontakt med 2 menn som har gitt meg litt penger. Den første kjøpte litt sko av meg, mens den andre har jeg kun snakket litt med på telefon. Dette er snille og oppegående menn som jeg respekterer. Han første ønsket ikke mer kontakt etter at jeg fikk meg kjæreste(han som kjøpte sko), men han andre bryr seg ikke om det, og er mer en venn! Det høres gjerne rart ut for mange å ta i mot penger fra “ukjente” menn, og det er greit! Personlig føles det derimot ikke rart. Jeg har kun positive erfaringer med disse to nevnt ovenfor, men har også opplevd “svin” som jeg kaller de andre.

Før PH ble jeg kjent med en annen mann. Han tilbøy venner av meg penger på vipps, inkludert meg. Jeg gikk inn i det hele veldig naiv, og denne mannen viste seg å nesten forfølge meg. Han ble helt obsessed med meg! Jeg gråt mye inne på PH pga dette, og var redd. Kunne jo ikke vite hva han kunne finne på. Han visste at jeg skulle bort, og skjønte fort at det var PH. Jeg ble truet, og jeg måtte anmelde. Dette gikk skikkelig inn på meg da han hadde funnet meg på opplysningen før jeg fjernet adresse osv, og truet med å drepe meg. Jeg gjorde ingen ting med denne mannen uten om å møte han noen ganger sammen med noen venninner. Var ikke store summer vi fikk, men vi fikk litt ting på shopping da vi møtte han. Hadde ikke gjort dette igjen, og jeg angrer meg i hjel på at jeg begynte å snakke med han. Han har kontaktet mange av vennene mine, og han lagde faktisk livet mitt til et helvete en periode. Har han enda på snap fordi jeg prøver å ha han på godsiden, Er livredd for han, og føler ikke at politiet tar meg seriøst. Er faktisk redd for at han kommer hjem til meg om jeg bare blokker han. Tar ikke i mot en krone fra han lengre, og har heller ingen planer om å møte han igjen! Svarer bare høflig på snapper fra han ca en gang i uken, til tross for at han sikkert sender meg 20 stk til dagen. Har heldigvis klart å leve med dette, men det er skummelt! Han her er nok ikke helt frisk, men det skjønte jeg ikke før det hadde gått en stund. Too late!

Hvorfor gjorde jeg det? Penger og gaver kan virke veldig spennende for oss unge som ikke har ubegrenset med penger, og derfor kan man ta avgjørelser man angrer på. Dere tenker gjerne at det er litt sykt at jeg ikke lærte etter første gangen, men det gjorde jeg! Har vært veldig skeptisk til å besvare liknende henvendelser etter PH. Har vært mye mer forsiktig med de andre to jeg har fått penger av. Familien min vet om de, og jeg vet at de har sine normale liv utenom. Det er nok gjerne bare det at de har vært litt ensomme, eller at de har litt spesielle fetisher.

Som sagt har jeg jo lært mye, og ville gjerne dele både mine positive og negative erfaringer her med dere. Skal man sikre seg 100% bør man selvsagt ikke motta penger fra folk på nett. Jeg har alltid vært nyskjerrig, og har både gått på smeller og hatt gode opplevelser med det. Hadde jo ikke sagt ja om jeg hadde mye penger, men min økonomiske situasjon etter PH spesielt har ikke akkurat vært ideell i forhold til min livsstil. Dette er det greit å tenke på før man dømmer. Det er alltid grunner til at folk gjør som de gjør, og av og til kommer litt rare valg av en vanskelig situasjon eller bare uvitenhet. Ellers tenker jeg også at det ikke er noe synd på disse mennene da jeg har behandlet de med respekt, og at det er de selv som har oppsøkt meg. Tror mange hadde gjort det samme som meg for å være helt ærlig.

Skal fortsette å være forsiktig, og det må dere love meg at dere også er! Regel nr 1 er å aldri dele nakenbilder eller personlige opplysninger. Og for Guds skyld ikke møtes!

Var litt usikker på om jeg skulle skrive dette innlegget av flere grunner. For det første er jeg redd at han som har forfulgt meg skal se det, og klikke på meg. Har derfor ikke skrevet så detaljert om det. Tenkte også litt på at jeg kan få reaksjoner på at jeg også deler mine positive opplevelser med dette, og at dere kan føle at jeg oppfordrer til det. Det gjør jeg ikke, men det er viktig for meg å dele ting med dere. Om en blogg skal være interessant er det jo viktig å være personlig og ærlig.

Har dere vært borti noe liknende? Hva synes dere om det?

 

Klem Thea <3

THEA 4 ÅR

Hei!
Jeg heter Thea og jeg er 4 år gammel. På fritiden liker jeg å samle på ballonger og kose med lillebroren min Truls. Av og til når mamma og pappa ikke følger med, bytter jeg tutt med lillebror. Da får jeg blå tutt og Truls får rød. Jeg er ganske veslevoksen, og finner på masse sprell.
En dag skulle mamma og jeg kjøpe bursdagsgave til pappa. Vi kjøpte en grå bag. Da vi kom hjem spurte pappa hva vi hadde kjøpt. Jeg hadde fått streng beskjed om å ikke si hva vi hadde kjøpt, fordi mamma vet godt at jeg ikke er så god til å holde på hemmeligheter. Pappa prøvde å teste meg, men han fikk ikke ut av meg hva vi hadde kjøpt. Til slutt spurte han meg om å gjette. Jeg sukket, og sa ok på en betingelse – At han ikke gjettet på at det var en grå bag! Han sa ok, og gjettet på andre ting. Pga mine forhåndsregler gjettet han heldig vis ikke rett.


I barnehagen liker jeg å leke med Live. Hun er min beste venn! Jeg koser meg masse i barnehagen. Det er bare en ting som er litt dumt, og det er at barnehagen har sagt til mamma og pappa at jeg ikke lengre får ha med sminke! Det har nemlig gått litt for langt. Normalt tar jeg med meg ca 20 leppestifter og masse glitter. Jeg elsker å sminke meg og de andre guttene i barnehagen. Det er det ikke alle foreldrene som er så begeistret for. Mamma har mange leppestifter, og jeg har spurt mamma om jeg kan få arve dem når hun dør. Hun har sagt ja til det.
Nå som jeg ikke har lov til å ta med leppestifter lengre skal jeg ta med meg ballongene mine i stede. Jeg elsker ballonger og jeg pleier å bade med dem. Har sikkert 1000 stk, og jeg får alltid nye når vi drar på IKEA. De må ikke blåses opp, jeg liker å bare ha dem i veska mi.
Jeg har et veldig fint liv, og min eneste bekymring er om Basse(bamsen min) får puste når han blir vasket i vaskemaskinen. Jeg hater når mamma skal vaske han, og sitter ofte og gråter mens jeg ser Basse hjelpesløs inne i vaskemaskinen. Dette er stort sett min eneste bekymring. Pluss det med leppestiftene da.

Ser dere at det er meg? Tennene mine var litt knekt på denne tiden pga en ulykke på lekeplassen.

Årh av og til skulle jeg ønske at jeg var barn igjen! Så bekymringsløst og fint!

Hva savner dere mest med å være liten?

Thea <3

UTE PÅ REISE-IGJEN!

Hei dere!
Har vært lite blogging de siste dagene, så tenkte å komme med en liten oppdatering til dere!
Jeg er på reise-igjen! Reisen begynte for to dager siden med at lille Gizmo og meg satt oss på båten til Bergen. I Bergen møtte jeg Truls, og vi var sammen nesten hele dagen.

Det var mildt sagt gjensynsglede når disse to møttes igjen etter 2 mnd!

På slutten av kvelden kom Oliver helt fra Florø for å hente meg. Tenk så snilt! Vi kjørte videre til mormoren hans som er på halvveien til Florø fra Bergen, og sov der! Da vi kom frem til mormoren til Oliver, måtte vi bare forte oss å slå på tv-en. Farmen begynte jo i går, og der er broren til Oliver med. Det er jo kjempe spennende!
I dag kom vi frem til Florø, og her skal vi være helt frem til lørdag. På lørdag drar vi til Eid, som er stedet Oliver vokste opp. Håper at vi får tatt oss en tur ut da, fordi jeg koste meg så mye sist vi var ute der!

Det har blitt mye kjøring de siste dagene, men Gizmo har vært kjempe flink!

Vet ikke helt ennå når jeg skal hjem til Stavanger, men det kan ikke bli for lenge til. Skal jo snart til USA!
Føler jeg er ute på farten hele tiden, og er sikker på at jeg har vært på reise 80% av dette året her. Jeg liker det, men merker at jeg setter ekstra stor pris på de gangene jeg er hjemme.

Thea <3

OPPSUMMERING AV UKA

Annonse for Lapoint

Hallo!
Nå sitter jeg på flyplassen i Oslo, og venter på mitt siste fly som skal ta meg hjem til Stavanger! Turen går mot slutten nå, og jeg sitter igjen med mange gode minner og erfaringer.
Som dere sikkert har fått med dere, var Marthe og jeg på en sponset tur med Lapoint i Portugal denne uken. Jeg er evig takknemlig for at vi fikk denne muligheten, og kan ikke få takket Lapoint nok for dette.
Jeg kan nå stå oppreist på surfebrettet, til tross for at jeg ikke fikk deltatt på alle timene. Sliter jo ennå litt med utmattelse, og da må jeg av og til prioritere søvn og helse først. Til tross for at det ikke ble så mye surfing som jeg hadde regnet med, fikk jeg gjort så mye annet!
Vi besøkte en vingård, dro til Lisboa 2 ganger, var med på sosiale aktiviteter på campen, og ble kjent med mange snille mennesker som var ute på samme eventyr som oss!

Det som slo meg når vi kom dit var at det var veldig mange som reiste alene! Det er ikke alle som har noen å reise med, og andre er bare eventyrlystne. Alle blir så godt kjent på campen, og derfor var det absolutt ingen problem for dem som dro alene. Campen var faktisk enda finere enn på bildene, og jeg håper virkelig at jeg får sjansen til å dra tilbake! Ikke nok med at man får lært seg nye ting, men man får virkelig slappet av i nydelige omgivelser. Møtte folk fra 18-50 år der, så dette passer absolutt alle! Så var det en ting som slo meg! Ser at mange unge tar sin første ferie til typ Rhodos, Bulgaria, Aya Napa osv for å feste. Surfecamp med Lapoint vil jeg si er et minst like godt alternativ! Her får du feste om du vil, men du får også så utrolig mye mer! Anbefaler dere å sjekke dette ut! Ble ikke bedt om å skrive dette innlegget, men jeg gjør det fordi jeg virkelig sitter igjen med så mange gode minner som jeg vil ta med meg for alltid. Unner alle denne opplevelsen, og jeg står 100% inne for å anbefale dette videre. Gå gjerne inn her for å lese litt mer om campen og de forskjellige pakkene Lapoint tilbyr. Husk at verken Marthe eller jeg noen sinne hadde tatt på et surfebrett en gang, og alle på kurset klarte til slutt å stå på brettet.


Kjenner dere noen som har reist med Lapoint før, eller gjerne dette er noe dere vurderer? Still meg gjerne spørsmål i kommentarfeltet om dere lurer på noe med turen, og så svarer jeg etter egne erfaringer!

Ønsker dere en veldig fin søndag!

Thea <3

PÅ EN REGNVÆRSDAG

Når jeg ser en fin solnedgang.

Når jeg får fine meldinger fra folk jeg ikke kjenner.
Når jeg får andre til å smile.
Når personen i kassen smiler og ikke tar betalt for pose med vilje.
Når Gizmo setter seg ned og gir labb før jeg ber han om det, fordi han vil ha det jeg har i hånden.
Når jeg går lange turer på kvelden med musikk på fullt volum.
Når jeg finner et kupp!
Når jeg overgår meg selv på trening.
Når Truls ringer meg bare for å snakke.
Når Oliver sier at han elsker meg.
Når mamma kommer med mat og gir meg råd.
Når pappa knipser og tuller etter at Tottenham har vunnet en kamp.
Når Jamilla ringer og babler hull i hodet på meg.
Når Caroline planlegger vorsj en uke i forveien, og gleder seg som en liten unge. (Det er like søtt hver gang, og dette skjer HVER uke btw).
Når noen setter pris på meg.
Når jeg møter trygge dyr som kun har positive assosiasjoner med mennesker.
Når jeg ser meg selv i speilet og smiler fordi jeg er fornøyd.
Når jeg møter mennesker som genuint brenner for noe.
Når jeg oppdager at jeg hadde mer godteri igjen like vell!
Når jeg ser på bilder fra jeg var liten.
Når mindre greie mennesker får som fortjent.
Når jeg ser en fin solsikke.
Når det er tilbud på smågodt.                                                                                                                                Når jeg kommer akkurat i tide til bussen eller toget…. blir jeg så glad! Dette er både små og store ting i hverdagen som gjør at jeg får et ekstra smil om munnen. Disse tingene gjør at jeg får ekstra motivasjon til å stå opp på en regnværsdag. Det er så viktig å stoppe litt opp av og til, og tenke over hva som virkelig får oss til å elske livet. Livet er bra, og selv en regnværsdag er verdt å stå opp på om jeg bare opplever en av disse små gledene.

Hva får deg til å smile på en regnværsdag?

Thea <3

PORTUGAL DAY 3

Hei alle sammen!

Da har Marthe og jeg nettop spist middag, og nå sitter vi oppe på hotellrommet og gjør oss klare for en liten fest! I dag skal det være litt underholdning på campen, og de fleste drar ut på byen etterpå. Er nemlig surfefri dag i morgen, og derfor passer det inn med en liten fest.

Ellers i dag har vi fått besøk av et lite kamerateam som skal følge oss de neste dagene. Dette kommer på TV, men vi vet ikke helt når enda. Kan ikke si for mye nå, men sier i fra når det nærmer seg! De skal filme oss når vi surfer, tar bilder til Instagram osv. Det er en serie som skal fokusere på livet vårt etter PH. Tror bare at det er meg og Marthe fra PH de følger, men er ikke helt sikker. Foresten, om dere zoomer inn på bildet av meg med surfebrettet, kan dere se en liten mikrofon der!

Nå må jeg faktisk gå, for vi har en champis å sprette før vi går ned til de andre og blir med på festen! Har blitt litt lite blogging mens vi har vært her, og litt kote innlegg, men jeg er jo på ferie 🙂 Bare with me!

 

Thea <3

PORTUGAL DAY 2

Hei dere!

Nå har Marthe og jeg nettop kommet tilbake fra vinsmaking! Det var en veldig fin opplevelse, og jeg må bare beklage om det er noen flere skrivefeil enn vanlig! Måtte jo smake på alt, og kjenner at alkoholen enda sitter litt i!

Ellers tok jeg meg en pause fra surfingen i dag. Jeg var så utrolig trøtt, og kjente at kroppen trengte hvile. Fikk derfor masse dyrebar søvn, og våkna ikke før sent. Våknet klokken 15 da Marthe kom tilbake, og da måtte vi bare forte oss for å rekke bussen til vingården som gikk kl 16.

Jeg bryr meg fint lite om vin, men liker effekten veldig godt. Skal ikke lyve om det, hehe! Det var litt kjedelig å høre på masse info om en vin jeg slukte i meg på to slurker, men det var utrolig fint der! Vi møtte også en kjempe søt hund. Hadde to små babybell oster i veska, og de gav jeg til hunden i skjul! Så nemlig at den prøvde å spise noen druer. Fikk helt panikk fordi jeg har hørt at druer er livsfarlig for hunder ,og tok derfor ut druene fra munnen på den ,og erstattet de med litt ost!

Nå sitter jeg på senga, og er snart klar til å legge meg! Klokken er ikke 22 en gang, men jeg vil så gjerne være opplagt til i morgen!

 

Thea <3

PORTUGAL DAY 1

God kveld!
Nå er vi fremme i Ericeira, og dagen i dag begynte veldig friskt! Vi sto nemlig opp kl 06:00 for å delta på ukens første surfetrening! Jeg skal innrømme at det var litt tungt, da vi bare fikk 4 timers søvn i natt. Vi var ikke i seng før kl 03.00, så det er jo naturlig at vi var litt trøtte! Jeg klarte så vidt å stå oppreist på brettet i dag, og det er jeg veldig fornøyd med!

 Utsikten fra rommet vårt

Etter leksjonen spiste vi frokost, og la oss til å sove igjen noen timer. Etter noen timers søvn var vi klare til å gripe dagen igjen, og da tok vi oss en tur inn til sentrum. Vi dro innom et kjøpesenter som vi fikk anbefalt av en leser, og det var veldig bra! Kjøpte ikke så mye, men fant litt på Primark og den store matbutikken! Elsker å gå på matbutikker i utlandet da det ofte er mye bedre utvalg enn det vi har i Norge!

Det som ser ut som en bamse er faktisk en varmeflaske! Liker å ha det når jeg har mensensmerter! Alle som sliter med mensensmerter burde ha en sånn! Kjøpte også litt annet “dill” som dere ser!

Nå har vi nettop spist middag, og deltatt på quiz med de andre her på campen. Det er skikkelig bra miljø her, og vi har allerede rukket å få flere nye venner. Nå skal vi snart legge oss for å få ny energi til morgendagen. Er ikke akkurat noe latmanstur vi er på!

 

Thea <3

BEKYMRINGSMELDINGER

Hallo!
Nå sitter jeg i SAS loungen på Gardemoen og venter på Marthe! Vi reiser til Portugal i dag, og det gleder jeg meg skikkelig til! Først flyr vi til Frankfurt, og deretter går flyet til Lisboa derfra! Kommer til å dele hele reisen med dere, så det blir mye blogging neste uke!
Er det noen av dere som har vært i Portugal før? Del gjerne tips med meg i kommentarfeltet eller skriv til meg på Instagram. Vil få mest mulig ut av denne uken, og derfor er det alltid kjekt med tips!

Har fått noen bekymringsmeldinger fra flere av dere angående min bruk av fly, og jeg tenkte å svare på dette her. Miljøet har vært en stor snakkis i media den siste tiden, og flere miljøaktivister dropper å fly pga all forurensningen dette medfører. Jeg synes det er kjempe flott at enkelte tar miljøet såpass alvorlig, men selv er jeg ikke helt der ennå. Jeg prøver å gjøre det jeg kan for miljøet i hverdagen, men reising er en veldig stor del av det som gjør meg lykkelig. For meg hadde det derfor vært et veldig stort tap å gi slipp på nettop reising.
Det er mange som mener at oss «influensere» burde gå foran som et godt eksempel, men jeg kan ikke gjøre det på alt. Jeg er ikke perfekt, og det vil jeg heller ikke være. Føler at det er så mange som kjenner på et behov på å hele tiden uttale seg så veldig politisk korrekt, men jeg snakker til dere som om dere var vennene mine – det er dere jo på en måte. Jeg har prøvd å være perfekt for lenge siden, men har funnet ut at det er bedre å holde det ekte. Noen er gjerne nesten perfekte når det kommer til holdninger og handlinger, men det er ikke jeg. Jeg forteller dere heller ting som det er, så får dere heller følge meg på veien til å bli et «bedre» menneske. Alle kan hele tiden forbedre seg, og det vil jeg også selvfølgelig! Man må bare kjenne seg klar for det, og ikke fake det.

Sååå reiseklar! Takk til mamma som tok bildene av meg <3

Håper at dere forstår!

Thea <3