DET HAR VÆRT DRAMATISK!

Hei dere!

 

Har ikke blogget eller vært aktiv på en stund, og jeg tenkte å fortelle dere hvorfor. De siste dagene har vært ganske dramatiske, og jeg har derfor ikke vært i stand til å blogge. Jeg skrev på i mitt forrige innlegg at jeg har slitt med smerter fra min visdomstann, og på fredag fikk jeg en hastetime for å fjerne den. La meg si det sånn; det har vært noen smertefulle og vonde dager!

Det begynte forrige uke med at jeg fikk ekstreme smerter i munnen som strålte opp til både hode og øre. Jeg forsto med en gang at det var visdomstannen som var problemet, og jeg fikk time hos tannlegen. Tannlegen nær meg kunne ikke trekke tanna da den ikke hadde kommet ut enda, og jeg ble henvist til spesialist for å fjerne den kirurgisk. Det var en del ventetid, og jeg fikk beskjed om at henvisningen ble sendt i posten. Det slo meg fort at dette kunne ta mange dager, og jeg bestemte meg for å ringe inn dit jeg ble henvist videre. De som jeg ble henvist til var fullbooket, men sa at jeg skulle ringe inn etter noen dager om det ikke ble bedre. Det ble ikke noe bedre, så jeg ringte inn for hastetime. På fredag trakk de den ut for meg, og det gikk ok vil jeg si. Hadde ikke gruet meg så veldig på forhånd, men da jeg kom dit kjente jeg meg veldig dårlig. Hadde ikke spist skikkelig på flere dager, og jeg gikk på sterke smertestillende. Selve inngrepet var ikke vondt, men skikkelig ekkelt. Jeg kjente skrapelyder fra da de skrapte bort tannkjøtt, og de måtte borre tannen i små biter for å få den ut. Da de var ferdige følte jeg meg litt dårlig, og de heiste opp stolen. Før jeg visste ordet av det hadde jeg besvimt, og det var grusomt! Jeg husker så vidt at jeg våknet og at jeg var helt i fra meg. Jeg visste ikke hvor jeg var, og i 3 sekunder fikk jeg for meg at jeg var i himmelen. Jeg kom fort til meg selv, men kaldsvettet og skalv. Jeg gråt hysterisk. Huff..

Området var veldig betent, så jeg går nå på antibiotika. Dette har jeg gjort noen dager nå, men heldigvis er jeg ferdig med det i morgen. Selv om dette har vært en ganske dritt helg, er jeg glad for at jeg fikk fjernet den nå. Reiser jo til LA på onsdag, og da er det viktig å være i form! Tror jeg kommer til å være mye bedre innen den tid.

Bare “litt” hoven!

Har dere fjernet visdomstenner før? Nå har jeg fjernet 2/4 (begge nede), men denne gangen var den verste! Den første opererte jeg ut i narkose for flere år siden, men det var ikke så vondt så dette så vidt jeg husker! 

 

Thea <3

BEKYMRINGER

Hallo!

Som mange sikkert så på Instagram story, lå jeg hjemme med akutt tannverk i går. Ble muntret opp av at flere av dere sendte meg morsomme vitser som jeg etterspurte, og da fikk jeg meg en god latter! Det var mange bra, men den beste fikk jeg tilsendt av en venn. Han hadde omgjort eller diktet opp en egen vits som passet min nåværende situasjon, og den gikk som følger: Tannlege: Vil du ha bedøvelse før jeg borrer i tannen? Thea: Nei, absolutt ikke! Den har plaget meg i hele natt, så nå skal den jaggu få igjen!  Haha, tusen takk for vitsen Kristoffer! Nå går jeg på sterke smertestillende som jeg fikk utskrevet av tannlegen i går når jeg var der, og venter på time til å trekke den grusomme visdomstannen som enda ikke har kommet opp. Den skal fjernes kirurgisk, og jeg gruer meg litt til det. Har gjort den en gang før, og det var ikke noe godt i det hele tatt! Men det er bedre det enn å gå rundt med smerter, og gå på smertestillende som gjør meg kvalm og dårlig. Jaja, nok klaging! Det skal bli bedre, og får hjelp. Tenk på de som ikke har mulighet til å gå til tannlegen når de har vondt for å få hjelp. Er tross alt heldig!

Har holdt meg i sengen med godt selskap de siste dagene!

Når jeg ligger i sengen kommer det opp mange tanker i hodet mitt, og det er mye bekymringer. Er det en ting jeg gjør mye, så er det å bekymre meg. Bekymrer meg alt mulig, men det går for det meste i alt jeg ikke får gjort, og situasjonen min nå. Etter mange år med forskjellige bekymringer, merker jeg jo at det ikke gjør ting bedre. Ting blir jo bare verre, og jeg har til og med vært deprimert som følge av dette. Er ikke deprimert nå, men merker at jeg ofte blir nedfor av alt jeg går og tenker på. I dette innlegget tenkte jeg å dele hvilke bekymringer jeg har for tiden, hvordan jeg kan løse dem, og noen tenkemåter som kan hjelpe mot negative følger av bekymringer.

Nå for tiden bekymrer jeg meg blant annet for jobbsituasjonen min, foretaket mitt, økonomi, utdanning og fremtiden. Dette går de ut på:

Når det kommer til jobb, går bekymringer som økonomi og utdanning litt inn under samme kategori. Nå har jeg stått uten vanlig jobb i 1 år, og det gjør meg litt stressa. Uten fast jobb blir økonomien ustabil, og det ville nok en hver person blitt stressa over. Jeg kan ikke ha det samme forbruket som før, og jeg må passe på pengebruken mye mer. Tanker om utdanning dukker også opp, og jeg begynner å fundere over det. Skal jeg gå på skole? Hvordan er egentlig karakterene mine? Må jeg ta fag om igjen? Jeg har også grublet masse over min fremtid i sosiale medier, og får ofte dårlig samvittighet når jeg ikke blogger, skriver på boken osv. Og hva med YouTube? Den kanalen skulle vært oppe for lenge siden. Foretaket mitt er et kapittel for seg selv. Det stresser meg helt enormt. Holder orden på det selv, og er min egen regnskapsfører. Har jo ikke peiling på hva jeg driver på med.

Ok, så nå skjønner dere gjerne litt hvilke bekymringer jeg har, og hva det for det meste går i! Hvordan skal jeg klare å ikke la alle disse bekymringene gå ut over min lykke, og hvordan skal jeg klare å gjøre noe med alt dette når jeg er så sliten som jeg er?

Først har jeg tatt tak i roten av bekymringene mine. Nemlig det at jeg har vært, og enda er ganske sliten som følge av kyssesyken for over 1 år siden. Jeg har vært hos utredning hos legen, og har nå begynt å gå til samtaler hos psykolog for å prøve å finne ut om det er noe jeg tenker på som gjør meg sliten.Vet jo at disse bekymringene ikke hjelper på, og det er litt av grunnen til at jeg skriver dette innlegget. Bekymringene gjør meg hvertfall ikke mer opplagt. Det er helt sikkert. Ellers vet jeg at dette med slitenheten må tas på alvor, og at jeg ikke kan trylle frem en løsning over natten. Det jeg kan gjøre, gjør jeg. Jeg må bare stole på prosessen, og ikke dvele for mye med noe jeg ikke kan gjøre noe mer med.

Ellers er de andre problemene som kommer som følge av dette, som oftest noe jeg kan gjøre noe mer spesifikt med. Når det kommer til foretaket har jeg skrevet ned litt ting jeg må føre inn i regnskapet når jeg setter meg ned neste gang, og bedt om pappa kan hjelpe meg. Vi skal sette oss ned en kveld i helgen, og da får jeg fred med å tenke på det. Hver gang jeg har en bekymring rundt dette, skal jeg bare skrive det inn på notatene mine på mobilen. På den måten husker jeg lettere de gangene jeg setter meg ned med det. Nå vet jeg at jeg skal gjøre dette en kveld denne uken, og da kan jeg hvile tanken på det.

Alle mine andre problemer om vi kan kalle dem det, må jeg behandle på samme måte. Jeg må bli flinkere til å “face” problemene mine i stede for å skyve dem under matten. Dette har jeg en plan på, og det meste foregår på notater på mobilen. Man må ikke ta alt med en gang, men det er lurt å bare skrive alt ned. Når man har det nedskrevet er det lettere å ha kontroll, og man kan gå igjennom listen punkt for punkt i eget tempo.

Bekymringer er så bortkastet, selv om jeg enda bruker tid på å bekymre meg. Det er vel derfor dette er et tema på bloggen i dag. Uansett så vil jeg gjøre noe med det, og ingen ting er bedre! Da kan ting bare gå fremover. Man kan bruke så mye tid man bare vil på å bekymre seg, eller være deppa fordi man har så mange bekymringer. Det hjelper 0. Nå skal jeg begynne med å skrive mer ned, og gjøre noe med bekymringene slik at de blir mindre.

Altså er dette med notater, og skrive ned ting det som hjelper meg. Jeg har også et bra mindset. Et eksempel på det er:

I går så jeg igjennom bildene mine på mobilen, og mimret tilbake på året i fjor. Jeg så på bilder av turene til LA, London Vegas, Florida, og Dubai. Jeg snakket da med Oliver, og tenkte tilbake på hvor god råd jeg hadde på denne tiden. Hadde en grei sparekonto, og kunne reise det jeg ville det året.  Skal jo tilbake til LA neste uke, og sa at jeg kunne ønske at jeg ikke hadde “sløst” så mye i fjor slik at jeg hadde mer nå. Men så tok jeg meg selv på det med en gang. Det var faktisk en grunn til at jeg reiste såpass mye i fjor. Jeg bestemte meg at det var året hvor jeg virkelig skulle kose meg og leve livet når endelig ting hadde falt på plass. Dette året ble et av de beste jeg har hatt i mitt liv, og samme året bestemte jeg meg jo også for å si opp jobben til fordel for PH. Det var super viktig for meg å unne meg et sånn år, og det har jeg fått masse igjen for. Så i stede for å “angre” over pengebruken min og avgjørelsene det året, satt jeg heller og smilte plutselig og var fornøyd med valget. Assa, bare se for et år jeg hadde med reising:

Dro til LA med en god venninne som heter Therese, og det er en av de kjekkeste turene i livet mitt!
The Groove I LA. Et nydelig utendørs kjøpesenter som alle burde besøke en gang!
Vi leide en leilighet kun minutter fra Venice Beach, og her var vi på vei til stranden.
Jeg fikk se stjernen til mitt største idol på Walk of fame!
Jeg fikk tidenes brunfarge! Tror aldri jeg har vært så brun før som på dette bildet.
Jeg møtte en utrolig god venninne der, og vi kjørte sammen til Vegas i en Mustang.
Vi festet masse, og jeg møtte tidenes flotteste drag Queen på Abbys i LA som er en av verdens beste gay bars. Dette bildet bringer mest gode minner men et dårlig og, haha! Dere ser veska jeg hadde på meg her? Den ble stjålet på turen.. Tenker på det hver gang jeg ser på dette bildet, for det er siste bilde jeg har med den.. Rip..
Litt blurry blide, men jeg dro til Dubai senere på året med Siv og en venninne som heter Inger.
Der kjørte vi firehjuling i ørkenen!

.. og vi leide en egen båt som kjørte inn solnedgangen!
Rett etterpå overrasket jeg broren min og pappa i Florida. Fikk egentlig ikke fri til å dra, så de dro uten meg. Så sta som jeg er fikk jeg til slutt fri, og dro etter!
Fikk tatt dette kule bildet! Elsker det.
Og jeg fikk kjøpt meg en dyrebar skatt!

Man kan ikke gå tilbake på ting man har gjort, og ofte er det en grunn til at man gjør som man gjør. Det blir dumt å angre, for det blir jo en slags bekymring som ikke gjør oss noe godt den heller. Fokuser på det positive, og heller lær om du gjør noe “dumt”.

 

 

Sånn! Det var mine tanker rundt bekymringer. Bekymrer du deg mye, eller har du noen gode strategier?

 

Thea <3

SPØRSMÅL OG SVAR

Hei dere!

Nå er det lenge siden jeg har blogget! Det er over en uke siden sist, men jeg tenker at det ikke er vits i å bombardere dere med uinteressante innlegg heller! Den siste uka har vært litt tung, for vi mistet en i familien. Har vært i begravelse og brukt mye tid med mamma spesielt. Det var ikke en veldig nær person for meg som gikk bort, men der var veldig trist uansett. Ellers har jeg trent litt, og hatt et lite personlig prosjekt på gang som har tatt litt krefter også. Nå er jeg motivert til å blogge igjen, og jeg spurte dere på Instagram i går om dere hadde noen spørsmål til meg! Det hadde dere:

Hvorfor gidder du å blogge og være i media? Veldig godt spørsmål! Funderte veldig over dette spørsmålet i går da jeg fikk det, og må si at det har med at jeg liker å bli hørt, og få meningene mine ut til et større publikum. Jeg vil gjøre en forskjell for andre, og målet mitt med alt er å en dag få ut boken min som jeg har snakket så mye om. Bloggen og Instagram har også vært levebrødet mitt det siste året, men det er ikke hovedgrunnen til at jeg “gidder”. Mange ganger trekker jeg meg litt bort også, som jeg har gjort denne uken for eksempel. Sånn jeg har det nå er helt perfekt. Ser ikke på meg selv som en kjendis, men jeg har nok følgere til at jeg føler at jeg har en stemme som blir hørt om det er noe spesielt jeg vil rette lys mot.

Hvem heiet du på i Skal vi danse? Kunne du vært med selv? Jeg så ikke så mye på, men jeg ble litt skuffet når Adrian røk ut fordi jeg kjenner både han og dansepartneren. Synes at begge to er flotte mennesker!

Har du jobb? Nå har jeg ingen vanlig jobb, men jeg leter low-key etter noe mer normalt. Er også inne på tanken med å studere igjen. Mangler 2 fag fra vgs, men neste år er jeg 23. Når man er 23 kommer det inn en regel som gjør at du kan få fritak for enkelte fag (de jeg mangler), og da gjør det studie mer aktuelt for min del.

Unner du deg godteri, sjokolade, kaker og brus i helgene? Ja! Brus drikker jeg nesten hver dag, og det er brus med sukker! Er ikke så veldig stor fan av lettbrus.

Hvordan er ditt syn på kropp når det kommer til å se tynn/tykk ut i dine øyne? I mine øyne er man for tynn eller tykk når det går ut over helsen.

Spiser du vanlig eller passer du veldig på hva du spiser? Har ikke det beste kostholdet for å være ærlig. Er ikke så glad i middag, så det går mye i brød! Så svarer blir vel nei på det spørsmålet. Har som mål å bli enda flinkere til å tenke over hva jeg spiser, slik at jeg får i meg nok næring.

Når meldte du deg på Paradise? Har skrevet et helt innlegg om det her, men meldte meg på for ca 1 år siden.

Hvem har du kontakt med fra PH? Har de fleste på sosiale medier, og kunne kontaktet hvem som helst uten at det ville føltes unaturlig. Snakker mest med Jamilla, Marthe, Adele, og er nær Bettina selv om vi ikke snakker så mye! Av guttene snakker jeg mest med Mario og Walid vil jeg si! Kunne ønske at jeg hadde overskudd til å snakke mye mer med alle fra PH, for det er en fantastisk gjeng! Føler at vi har fått et sånn bånd som kan ligne på det man har med de fra barneskolen. Det er trygge og gode personer som man alltid kan ta opp kontakten med.

Heier du på Erik på farmen siden han er broren til Oliver? Ja, men hadde nok heiet på han uansett! Digger at han spiller, og spillerstilen hans er jo egentlig litt til å sammenligne med min på PH. Han er der for spillet, og setter seg selv først. Akkurat som meg inne på PH.

Er du venn med Siv fra ex enda? Nei.

Du sier du svarer alle på bloggen, men når jeg trykker inn så finner jeg ikke svarene: Så rart! Beklager det, har sikkert skjedd en feil med linken.

Hvordan tør du å være så ærlig? Fordi jeg er sikker på det jeg ytrer meg om, og da kan ingen “ta” meg på det. Det er jo mine meninger som mesteparten av tiden er nøye gjennomtenkt. Er ikke redd for at folk ikke skal like meg. Det er bedre å ha noen få som liker deg pga meningene dine, enn litt flere som liker deg uten å kjenne deg om det gir mening?

Har du silikon? I såfall hvor tok du det? Svarte helt ærlig på dette på snapchat i dag. Kom med en lengre forklaring på det der, og hvis dere vil høre den kan dere legge meg til. Heter snillethea1 på snap. Har fått så utrolig mange spørsmål om det, og valgte å svare utfyllende på det i dag. Har lenge sagt at jeg ikke ønsker å snakke om det, men dere gir dere aldri, haha! Vil jo ikke bidra til noe kroppspress, men samtidig tenkte jeg at jeg ikke ville gjøre det med den forklaringen jeg kom med heller.

Sandnes eller Stavanger? Liker begge plassene, så det er vanskelig å svare på! Om jeg må svare blir det Stavanger siden jeg er veldig glad i min bydel her.

Venstrehendt? Ja! Skriver og gjør alt med venstre.

Takk for at du satt Sophie Elise på plass! Skulle bare mangle! Ble provosert selv, så måtte rett og slett bare få det ut her på bloggen.

Følger du et spesielt treningsprogram? Nei.Trener fordi jeg synes det er gøy, og hvis jeg er sint for å få ut aggresjon. Liker best løping og magetrening, men bare litt enkle øvelser som ikke er noe hokus pokus.

Hvor liker du å kjøpe treningstøy? Kjøper nesten aldri treningstøy, men i fremtiden skal jeg handle på gmax og ikke XXL. Har lest litt om XXL i media den siste tiden, og vil ikke støtte dem lengre pga det som har kommet frem i media. Det er mange som har spurt hvor det rosa settet mitt er fra, og det er fra Strong not Skinny. Fikk det fra min gode venn og fotograf Joachim.

Kan du adde meg på snap? Alle kan adde meg, men det blir litt mye om jeg skal ha alle som personlige venner der. Er sykt dårlig på å svare folk, og foretrekker å legge ut ting på mystory i stede. Er flinkere til å svare folk på Instagram.

Når mistet du jomfrudommen? Jeg var 17,5 år.

Hvordan har du det om dagen? Takk som spør! Har det ok vil jeg si. Ikke veldig bra, men heller ikke veldig dårlig. Er litt personlige greier som har plaget meg den siste tiden, men det tar jeg tak i. Man er sin egen lykkes smed 🙂

Det var spørsmålene for denne gang! Håper at dere fikk svar på det dere lurte på. Det var noen spørsmål jeg ikke tok med som omhandlet litt ting jeg ikke vil legge meg borti, og noen spørsmål som var veldig seksuelt ladde. Alltid noen griser der ute som spør om sex posisjoner osv, haha! Noe mer dere lurer på?

 

 

Thea <3 

 

HVA SKJEDDE MED MORALEN?

 

Hei dere!
Nå er jeg tilbake i Stavanger. Har vært på reise i noen dager nå, men nå skal jeg snart ut for å treffe noen venner. Viktig å prøve å ta vare på de og, selv om jeg ikke er den flinkeste på det.

Over til noe annet. Så nettopp at Sophie Elise skal lansere sitt eget merke med selvbruning på H&M. Samme dama som la ut dette i 2017:

 

La ut dette i går:

Hva skjer Sophie? Har alltid digga deg, men i dag unfollowa jeg deg på Instagram. Dine tanker om forskjellige tema er veldig reflekterte og flotte, og du skriver utrolig bra. Problemet nå er at det kun begynner å bli ord. Fine ord. Veldig fine ord. Ord som du ikke klarer å holde selv. Det er synd å se at en person som jeg har sett sånn opp til nå nærmest bli kjøpt for penger. Når dette er sagt, glemmer jeg ikke de gode tingene du har gjort før! Du har stått opp i mot Freia og fikk flere tusen til å boikotte deres påskeegg som inneholdt palmeolje. Det var bra av deg! Ting som dette gjorde at jeg så opp til deg. Du brukte stemmen din til noe viktig. Nå vet jeg ikke lengre. Nå reklamerer du for alt mulig, samtidig som du skriver at du er veldig bekymret for miljøet. Om man ringer inn til rustelefonen, regner man med at de som sitter i andre enden for å hjelpe ikke er høye på noe. Samme med røyk og snus. Man kan ikke overtale noen til å slutte om man selv står der med en sigg i hånden. Litt sånn har det blitt med deg. Du er den personen med en sigg i hånden som ber andre om å slutte (bare for å sette det litt på spissen). 

Saker som den ovenfor har begynt å gå inn på meg. Det gjør meg lei at spesielt influensere og bloggere skal gjøre seg så mye bedre enn de er. Oppfordre til ditt og datt uten å gjøre noe selv. Det er dobbelmoral. Fine ord betyr faktisk ingen ting. Handling er det eneste som betyr noe. Man kan si og mene så mye man vil. Uten handling blir det ikke verdt noe og det gjør vondt verre.. Men så er det noe som heter penger…

Til slutt må jeg føye til at ingen er perfekte. Jeg er intet unntak, men jeg setter ikke på en maske som viser noe annet. Jeg skriver at jeg flyr, liker å shoppe osv, fordi det er sannheten. Take it or leave it. Man kommer lengst med å ikke pynte på sannheten. Så må jeg også bare si at jeg ikke er noen stor fan av såkalte “bloggpolitier”, men denne gangen kan gjerne jeg oppfattes som en. Det kommer ikke til å bli en vane å gjøre dette, og tror det blir med denne gangen. Måtte bare komme hit og si min mening om noe jeg synes det er viktig å sette litt lys på.

 

 

Hold øynene åpne, og husk at dere lesere sitter på makten. 

 

Thea <3

MICROBLADING-MIN ERFARING

Annonse/Rabattkode

 

Hallo!

Dere har gjerne sett en forskjell på bryna mine i det siste? Om dere har det, er det ikke innbilt. Jeg har tatt microblading hos Maxi velvære i Sandnes, og jeg er super duper fornøyd! Jeg tenkte å dele min erfaring her med dere:

Selve behandlingen tok under 2 timer, og begynte med at min flinke behandler Lizbeth spurte meg ut om hvordan jeg ville ha dem. Jeg viste henne bilder av hvordan jeg normalt tegner dem selv, og hun begynte å tegne. Dette var bare med en brynspenn, slik at vi kunne gjøre justeringer om jeg ville endre på noe. De ble helt symmetriske og perfekte på første forsøk, da hun tok seg god tid og målet opp såpass nøye. Ble helt gira, og hun begynte behandlingen veldig raskt.

Hun begynte uten bedøvelse, og forklarte at hun kom til å ta på bedøvelse underveis. Rammen på bryna måtte lages først, slik at ting ikke skulle skli ut (som det kan gjøre om man tar på bedøvelse med en gang).Det var ikke vondt, men det minnet litt om følelsen man får når man napper bryna. Det gikk fort å lage selve rammen, og før jeg visste ordet av det tok hun på bedøvelse. Etter ca en time var hun ferdig, og jeg følte at det gikk veldig fort!
Hadde gruet meg litt på forhånd fordi jeg trodde det skulle være vondt, men det var det ikke! Det gikk som en drøm, og jeg elsker hvordan de ser ut! Her ser dere før, underveis og etter:

Fikk beskjed om at jeg skulle være forsiktig de første dagene når det gjaldt sol og vann. Man må også regne med at bryna flasser litt den første uka, men det merket jeg lite av. Det eneste jeg merket, var at bryna ble litt lysere etter noen dager. De kan nemlig se ganske mørke ut de første dagene.
Etter ca 4-6 uker er det normalt å ta påfyll, og det har jeg allerede fått time til. Påfyll går fort, og da går man bare igjennom bryna en siste gang for å sjekke at alt ser ut som det skal.

Dette er en av de beste avgjørelsene jeg har tatt, for nå sparer jeg masse tid! I tillegg ser bryna mine alltid symmetriske ut, noe jeg synes kan være vanskelig å ta til på meg selv.

Jeg anbefaler Maxi velvære på det varmeste, og har fått et eget tilbud til dere! Om dere oppgir mitt navn, får dere hele 30% på behandlingen(gjelder ikke påfyll)! Klikk dere inn her for å se priser og bestille time!

 

Thea <3

JEG HAR OVERVUNNET MIN STØRSTE FRYKT

Hei dere!
I dag har jeg gjort noe jeg aldri trodde jeg kom til å gjøre. Jeg har overvunnet min største frykt, og dette har med slanger å gjøre! Jeg har hele mitt liv vært veldig redd for slanger, og jeg klarer nesten ikke å se slanger på tv en gang. Jeg vet ikke hvorfor jeg er så redd, men det har bare blitt sånn. I fjor var jeg i Bergen og besøkte akvariet. Der har de et eget område med slanger i bur, og jeg husker at jeg måtte jobbe med meg selv bare for å gå forbi dem. Har også brukt mye tid på å tenke på slanger, og har lenge håpet på at alle slanger på en mirakuløs måte skal bli utryddet. Slanger har blitt en forbi som har ført til angst for å møte en. Det har ikke vært en alvorlig angst som har hemmet hverdagen min, men det har ført til litt små problemer opp igjennom. Det siste jeg hadde trodd var at jeg kom til å gjøre var å holde en, men det gjorde jeg i dag!
Oliver og jeg skulle gå oss en tur for å besøke farmoren hans på sykehjemmet, og stoppet innom en dyrebutikk på veien. Vi skulle egentlig bare handle litt hundesnacks, men det glemte vi fort da vi kom inn! Vi ble møtt av alle slags dyr, og noen skilpadder vekket min oppmerksomhet. De hadde både små og store skilpadder, og nå har jeg bestemt meg for å få meg skilpadde. Håper at jeg får en snart! Ønsker meg en til jul.

Etter et hyggelig møte med skilpaddene så vi noen store edderkopper, og det syntes Oliver var veldig skummelt. Jeg er ikke så redd for de, men hjertet slo fort da vi oppdaget at de hadde slanger også! Vi så sikkert helt vettskremte ut, og vi ble tilbudt å holde den. Trodde først betjeningen sa det på tull, men de mente det. Hun ene i betjeningen tok den opp, og jeg fikk ta på den. Til slutt følte jeg meg så sikker at jeg faktisk turte å holde den! Den var jo absolutt ikke så skummel som jeg hadde trodd først! Er så glad for at jeg fikk muligheten til å gjøre det så spontant! Hadde nok ikke gjort det om jeg fikk masse betenkningstid, men jeg bare hoppet i det! Føler meg så letta nå og er skikkelig stolt over meg selv! Nå er det sjekket av lista, og jeg kunne nok vurdert å gjøre det igjen om jeg fikk muligheten.


Tenk at jeg frivillig har gjort noe som jeg i går ville sagt at jeg skulle hatt 1 million for å gjøre! Det er sykt det!

Til slutt – tusen takk til Pets Nordfjordeid for at dere var så snille!

Hva er deres største frykt? Mine er sykdom, krig og det å miste noen jeg er glad i. Etter det kommer slanger og haier. Slanger er enda en av mine største frykter i verden, for alle slanger er jo ikke som den jeg holdt i dag.

Thea <3

HÅRET MITT

Annonse for extensions

 

Hei dere!

Jeg må bare komme innom og fortelle dere litt om et nytt merke hair extensions jeg har begynt å bruke! Merket heter Elite Extensions, og jeg får ikke sagt nok godt om det merket. Som mange av dere vet, har jeg brukt extensions i over 3 år nå. Jeg har slitt veldig med å finne et merke som har gjort meg helt fornøyd. Elite Extensions har gjort meg 100% fornøyd, og det kan jeg sverge på. Det er det beste merket jeg noen sinne har prøvd, og jeg vil gjerne fortelle dere hvorfor!

Etter snart 2 mnd ser håret helt likt ut som da jeg satt det på. Det har beholdt fargen, og det er like blankt og tykt.

Dette er ponytail hår, og det vil si at håret du får kommer fra en og samme person. Mange som produserer extensions skal bare ha det billigst mulig, og da soper de bare sammen håret de får inn til en stor masse. Dette er ikke tilfellet med Elite Extensions. De tar vare på hestehalene, og behandler dem med omhu. Kvaliteten på håret blir mye bedre av å gjøre det på denne måten, og ingen ting er bedre enn det!

Det røyter IKKE. Jeg er nesten litt forbauset. Har kun opplevd et annet merke som ikke røytet, men det var mye dyrere.

Håret floker seg ikke mer enn mitt eget hår gjør, og av en eller annen grunn føler jeg at håret mitt generelt er mindre flokete nå etter jeg fikk satt det på! DET er rart det, men klager absolutt ikke. Et av mine største problemer med tidligere merker har nemlig vært at det har floket seg enormt!

Prisen er veldig fin, og du får bestilt det på nett til innkjøpspris. I stede for at salongen tjener penger på håret, bestiller du det heller direkte på egenhånd. Du kan da velge om du vil sette det på selv, eller ta det med til en salong som setter det på for deg.

Nettsiden har en egen erfaren extensions frisør som du kan få hjelp av. Du sender bare et bilde av håret ditt på mail, og hun finner din perfekte farge. Det kaller man service!

Må innrømme at jeg prøvde et annet merke for en stund tilbake (som kostet 4 ganger så mye). Jeg var ikke helt fornøyd, og valgte derfor å ikke ta det opp her på bloggen. Her skal dere være trygge på at jeg kun anbefaler ting jeg selv står helt inne for. Jeg liker å prøve ting før jeg anbefaler det videre til dere, og det har jeg virkelig gjort med dette håret. Har tross alt hatt dette håret på hodet i snart 2 mnd nå. Jeg ville kvalitetssikre det, og det har bestått testen og mer enn det!

Her ser dere før og etterbilde av håret mitt! Fikk satt det på av dyktige @extension_by_linda.

Jeg har punkter da jeg føler at det gir meg mer frihet når det gjelder styling osv. Synes også det er greit å slippe å heise håret hver andre mnd. Håret mitt er i fargen 60b, og det glir inn helt perfekt med mitt eget. Man kan ikke se forskjell!

Dere får kjøpt håret her!

Thea <3