DERFOR TRAKK JEG MEG TILBAKE

Hei igjen dere!

Nå er det hele 2 mnd siden sist jeg blogget, men det føles som en evighet! Masse har skjedd siden sist, og jeg kan jo oppdatere dere litt. Jeg skal også fortelle dere om hvorfor jeg har trukket meg litt tilbake. Siden sist har jeg fått meg en “vanlig” jobb, vært i USA, og jeg har opplevd noe ganske vanskelig som jeg ikke tenker å gå i detalj om nå. Jeg kan begynne med det kjekke! Rett etter sist innlegg dro jeg til USA med Oliver, og det var en veldig fin opplevelse. Vi var i både Las Vegas og Los Angeles. Høydepunktene med turen var å spille på casino, dra på Mariah Carey konsert, og kjøreturene vi hadde til blant annet San Diego. Legger ved litt bilder fra turen:

Vi tilbragte 4 netter i Venice, og det er nok favoritt stedet mitt i LA. Var der i 2 uker med en venninne i 2018.

En av tingene jeg elsker med USA er den usunne maten!
Julestemning på kjøpesenteret “The Groove”. Et must å besøke før jul!

Da vi kom hjem var det bare noen dager til jul, og ting har gått slag i slag siden det. Jeg søkte også på en jobb som jeg fikk! Der jobber jeg noen dager i uken nå, og det er selvfølgelig i kosmetikk bransjen. Det er sminke og hudpleie jeg brenner for, og da kom det vel ikke som en bombe for dere at jeg valgte en jobb innen det. Dette var den første og eneste jobben jeg søkte på, så der var jeg heldig.

@Steinbruphotography

Når det kommer til bloggen, har jeg hatt litt blanda følelser. På en måte har jeg savnet den, og på andre måter ikke. Uansett har det vært riktig for meg med en pause. Blogging skal være gøy, og det er noe jeg skal ville gjøre for min egen del – ingen andres. Det er jo kjekt når folk liker bloggen min, men jeg lever ikke for å tilfredsstille andre. Det er her nøkkelen ligger. De siste mnd jeg blogget, var det mer stress enn glede forbundet med det. Grunnen til at det ble stress, var nok fordi jeg ikke klarte å være helt ærlig med dere.  For å lykkes som blogger, tror jeg det er alfa omega at man er villig til å dele det meste. Jeg forbinder ikke nødvendigvis det å lykkes som blogger med å ha høye lesertall, det viktigste er å ha en genuin glede med bloggingen. Når det er sagt, henger nok høye lesertall sammen med det å ha en glede over å blogge. Jeg er en veldig ærlig person, og jeg tror at dere kan merke på meg om jeg ikke forteller hele sannheten. Bloggen blir jo som en dagbok, og det blir rart å ikke skrive og fortelle om det som tar opp mesteparten av tankene mine. Jeg kunne gjerne delt mer med dere, men det er ikke bare meg selv jeg må tenke på. Det er også andre rundt. Jeg hater å pynte på sannheten, og da synes jeg faktisk at det er bedre å bare holde kjeft noen ganger.

Sannheten er at livet kan være sånn som dette noen ganger. Det er bare ikke så kult å dele, og det er ikke typiske bilder folk legger ut heller. Vil ikke være sutrete, men det er viktig å belyse at livet ikke går på skinner alltid.

Uansett, jeg tror og håper at gleden med bloggingen kan komme tilbake! Det er jo en grunn for at jeg skriver dette innlegget. Jeg savner jo bloggen. Håper at dere vil følge meg videre, og at dere kan vente litt på meg.

 

 

Thea <3 

4 kommentarer
  1. Du e nydelige bestevenninna mi glad i deg ta vare på deg selv og drit i alle hat kommentarene de e kje verdt å bruke tiden på for du vet at du e så mye bedre enn de❤️

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg