DET HAR VÆRT DRAMATISK!

Hei dere!

 

Har ikke blogget eller vært aktiv på en stund, og jeg tenkte å fortelle dere hvorfor. De siste dagene har vært ganske dramatiske, og jeg har derfor ikke vært i stand til å blogge. Jeg skrev på i mitt forrige innlegg at jeg har slitt med smerter fra min visdomstann, og på fredag fikk jeg en hastetime for å fjerne den. La meg si det sånn; det har vært noen smertefulle og vonde dager!

Det begynte forrige uke med at jeg fikk ekstreme smerter i munnen som strålte opp til både hode og øre. Jeg forsto med en gang at det var visdomstannen som var problemet, og jeg fikk time hos tannlegen. Tannlegen nær meg kunne ikke trekke tanna da den ikke hadde kommet ut enda, og jeg ble henvist til spesialist for å fjerne den kirurgisk. Det var en del ventetid, og jeg fikk beskjed om at henvisningen ble sendt i posten. Det slo meg fort at dette kunne ta mange dager, og jeg bestemte meg for å ringe inn dit jeg ble henvist videre. De som jeg ble henvist til var fullbooket, men sa at jeg skulle ringe inn etter noen dager om det ikke ble bedre. Det ble ikke noe bedre, så jeg ringte inn for hastetime. På fredag trakk de den ut for meg, og det gikk ok vil jeg si. Hadde ikke gruet meg så veldig på forhånd, men da jeg kom dit kjente jeg meg veldig dårlig. Hadde ikke spist skikkelig på flere dager, og jeg gikk på sterke smertestillende. Selve inngrepet var ikke vondt, men skikkelig ekkelt. Jeg kjente skrapelyder fra da de skrapte bort tannkjøtt, og de måtte borre tannen i små biter for å få den ut. Da de var ferdige følte jeg meg litt dårlig, og de heiste opp stolen. Før jeg visste ordet av det hadde jeg besvimt, og det var grusomt! Jeg husker så vidt at jeg våknet og at jeg var helt i fra meg. Jeg visste ikke hvor jeg var, og i 3 sekunder fikk jeg for meg at jeg var i himmelen. Jeg kom fort til meg selv, men kaldsvettet og skalv. Jeg gråt hysterisk. Huff..

Området var veldig betent, så jeg går nå på antibiotika. Dette har jeg gjort noen dager nå, men heldigvis er jeg ferdig med det i morgen. Selv om dette har vært en ganske dritt helg, er jeg glad for at jeg fikk fjernet den nå. Reiser jo til LA på onsdag, og da er det viktig å være i form! Tror jeg kommer til å være mye bedre innen den tid.

Bare “litt” hoven!

Har dere fjernet visdomstenner før? Nå har jeg fjernet 2/4 (begge nede), men denne gangen var den verste! Den første opererte jeg ut i narkose for flere år siden, men det var ikke så vondt så dette så vidt jeg husker! 

 

Thea <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg