DET KOMMER SIKKERT SOM ET SJOKK

I går fortalte jeg dere som følger meg på Instagram at det kommer noe stort fra meg i morgen! Jeg spurte om dere ville tippe hva det var, og det har kommet inn mange forslag. Folk har tippet alt i fra at jeg er gravid, til at jeg skal være med på årets sesong av paradise. Jeg skal røpe hva det er nå, og det er…..
En ny låt!

Coveret til min nye låt

Det er snart 1 år siden min første låt kom ut, og derfor kan jeg tenke meg at det kommer litt som et sjokk for mange at jeg kommer med mer musikk nå. Min forrige låt “Ingen andre” har fått over en halv million streams, men jeg har troen på at den nye blir like godt tatt i mot. Den nye låten min heter “Visne roser”, og det er en slags anti valentines day låt til alle dere der ute som ikke føler for å gå all in på valentines i år!
Den kommer ut ved midnatt, og dere finner link til min Spotify her! Følg meg gjerne der, og kom gjerne med en kommentar her om hva du synes om låten når den er sluppet! Kommer med et mer utdypende innlegg senere om hva den handler om, men vil at dere skal høre den først selv. Musikk tolkes forskjellig fra person til person, og jeg liker at folk kan få tolke min musikk som de selv vil.

Det er bare rett over 1 time til den kommer ut nå, så dette blir spennende 🙂

Thea <3

5 kommentarer
  1. Hva tenker du om at Ingrid aguiluz bekrefter på bloggen om at du har ligget med Henrik utenfor o
   PH. I tillegg til Pierre.
   ???

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg