EN SMELL PÅ DIREKTESENDT TV

God kveld dere!
Nå sitter jeg på flytoget på vei tilbake til Gardemoen for å ta flyet tilbake til Stavanger. For en dag det har vært! Jeg har gått rundt i Oslo hele dagen og bare spist og kjøpt litt småting på salg! Er det en person som elsker å handle på salg, er det meg! Visste dere at jeg nesten kun handler på salg? Det er jo så gøy å “spare” penger! Skriver “spare” da jeg strengt tatt ikke sparer så mye når jeg tenker meg om. Hadde sikkert ikke trengt halvparten av det jeg kjøper. Uansett er jeg flink å donere klær og selge på tise det jeg ikke bruker. Må tenke litt på miljøet og.

Grunnen til at jeg kom til Oslo i dag var fordi jeg skulle være gjest hos TV2 og snakke om sangen min! Det var live kl 18 på TV2 nyhetskanalen. Det gikk veldig fint, og jeg tror det går i reprise dersom dere ønsker å se det!

Nå må jeg må fortelle dere noe morsomt! Jeg holdt på å gå på en STOR smell rett før vi skulle live. Hver gang jeg er i Oslo går jeg innom en godteri butikk på Arkaden. Denne gangen var intet unntak, og jeg skulle kjøpe meg en pose med smågodt. Da jeg kom til kassen la jeg merke til at de solgte “blåbærkiss” som er min favoritt slikkepinne. Jeg kjøpte den, og skulle til å putte den i munnen på vei ned til TV2 bygget kun 30 min før sending. Da jeg skulle ta av papiret kom jeg på at jeg absolutt ikke kunne spise denne slikkepinnen rett før sending! Hele tunga blir jo blå! Det skulle tatt seg ut på TV2 nyhetskanalen! Greit om det hadde kommet på TV, men nyhetskanalen er jo ganske stivt, og det passer ikke inn med blå tunge der fant jeg ut.

Jeg får spise slikkepinnen på flyplassen i stede! Har noen av dere noen gang holdt på å gå på samme smell når dere skulle noe? Eller faktisk gjort det?

 

Nå skal jeg bare komme meg hjem og gå en god tur med hunden min Gizmo. Håper dere har hatt en fin dag.

 

Thea <3

12 kommentarer
  1. Jeg har ikke gått på en smell men pappa som da var rundt 48 år og skalla jobbet med en kollega på 19 år ( bil lakkering )
   De fikk en sprø ide om og farge ‘’håret ‘’ sitt som ble da skallen til pappa pga han ikke hadde hår.
   Da han ringte meg og spurte hvilken farge trodde jeg han TULLA! Jeg fant på den styggeste fargen på hodet og sa blå😂 pappa kom hjem med blå skalle som var ikke til og få av 😂 det han ikke tenkte på var at han skulle i bryllup til lillebroren sin i Danmark 2 uker senere😅 å ja han hadde blå skalle der🙈

  2. Hei Thea! Jeg vet at på Paradise Hotel som er det vanligvis 4 dager i uken på mandag, tirsdag, onsdag og torsdag episoder på TV, men jeg vet også dere har ikke på fredag, lørdag og søndag. Hva gjør du og andre deltagere utenom å være på TV? Må dere sove annet et hotell i Mexico på fredag, lørdag og søndag eller må dere alltid reise vekk fra Mexico til Norge og tilbake fra Norge til Mexico hver helg uten å bli filme på TV? Det jeg har lurt på ganske lenge for 2 år siden, og det er INGEN som vil ikke svare meg på dette.. Håper du er en god og snill engel svare meg 😀

   1. Jeg tror at mandag tirsdag onsdag og torsdag bare går i reprise for deltakerne, og derfor at de bruker mye kortere tid på innspillingen enn vi får se det på TV. Altså at etter torsdagen så later de som det er mandag igjen og at for eksempel tirsdagen ikke nødvendigvis er filmet på en faktisk tirsdag (hvis det ga mening for deg) men jeg er ikke sikker

   2. De har ikke fredag, lørdag og søndag! De hopper fra torsdag til mandag. De har kun de 4 dagene som vi ser. Mandag til torsdag. Når parseremonien er ferdig på torsdag, går de videre til ny uke, og starter med mandag. Uansett om det egentlig er fredag.

   3. På PH går mandag, tirsdag, onsdag, torsdag på repeat. Etter torsdag går de rett på mandag igjen. De har altså ikke helg.

  3. Hahaha, tenkt om det hadde skjedd🤣❤️Flaks det ikke skjedde😊😊

   Jeg lurte på en ting.
   Hva er din naturlige hårfarge? Farger du håret?

  4. Haha er så gøy å se hvor mange som kommenterer å bryr seg på bloggen din så lenge du ikke slenger dritt om andre😂😂😂 så tåpelig du er.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg