HÅRET MITT

Annonse for extensions

 

Hei dere!

Jeg må bare komme innom og fortelle dere litt om et nytt merke hair extensions jeg har begynt å bruke! Merket heter Elite Extensions, og jeg får ikke sagt nok godt om det merket. Som mange av dere vet, har jeg brukt extensions i over 3 år nå. Jeg har slitt veldig med å finne et merke som har gjort meg helt fornøyd. Elite Extensions har gjort meg 100% fornøyd, og det kan jeg sverge på. Det er det beste merket jeg noen sinne har prøvd, og jeg vil gjerne fortelle dere hvorfor!

Etter snart 2 mnd ser håret helt likt ut som da jeg satt det på. Det har beholdt fargen, og det er like blankt og tykt.

Dette er ponytail hår, og det vil si at håret du får kommer fra en og samme person. Mange som produserer extensions skal bare ha det billigst mulig, og da soper de bare sammen håret de får inn til en stor masse. Dette er ikke tilfellet med Elite Extensions. De tar vare på hestehalene, og behandler dem med omhu. Kvaliteten på håret blir mye bedre av å gjøre det på denne måten, og ingen ting er bedre enn det!

Det røyter IKKE. Jeg er nesten litt forbauset. Har kun opplevd et annet merke som ikke røytet, men det var mye dyrere.

Håret floker seg ikke mer enn mitt eget hår gjør, og av en eller annen grunn føler jeg at håret mitt generelt er mindre flokete nå etter jeg fikk satt det på! DET er rart det, men klager absolutt ikke. Et av mine største problemer med tidligere merker har nemlig vært at det har floket seg enormt!

Prisen er veldig fin, og du får bestilt det på nett til innkjøpspris. I stede for at salongen tjener penger på håret, bestiller du det heller direkte på egenhånd. Du kan da velge om du vil sette det på selv, eller ta det med til en salong som setter det på for deg.

Nettsiden har en egen erfaren extensions frisør som du kan få hjelp av. Du sender bare et bilde av håret ditt på mail, og hun finner din perfekte farge. Det kaller man service!

Må innrømme at jeg prøvde et annet merke for en stund tilbake (som kostet 4 ganger så mye). Jeg var ikke helt fornøyd, og valgte derfor å ikke ta det opp her på bloggen. Her skal dere være trygge på at jeg kun anbefaler ting jeg selv står helt inne for. Jeg liker å prøve ting før jeg anbefaler det videre til dere, og det har jeg virkelig gjort med dette håret. Har tross alt hatt dette håret på hodet i snart 2 mnd nå. Jeg ville kvalitetssikre det, og det har bestått testen og mer enn det!

Her ser dere før og etterbilde av håret mitt! Fikk satt det på av dyktige @extension_by_linda.

Jeg har punkter da jeg føler at det gir meg mer frihet når det gjelder styling osv. Synes også det er greit å slippe å heise håret hver andre mnd. Håret mitt er i fargen 60b, og det glir inn helt perfekt med mitt eget. Man kan ikke se forskjell!

Dere får kjøpt håret her!

Thea <3

2 kommentarer
  1. Du har jo fortalt på bloggen din at du har brukt Hairtalk extentions. Synd du ikke var fornøyd likevel.

  2. Hej, jeg hedder “Tina Petersen” Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

   Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse … Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

   Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med … Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg … Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter … Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

   Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder … Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hastende hjælp af enhver art, skal du kontakte doktor Zuzu nu via hans e-mail: [email protected] eller WhatsApp ham på +2347013499818 og også kontakte doktor Zuzu på Viber via +2347013499818

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg