JEG HAR OVERVUNNET MIN STØRSTE FRYKT

Hei dere!
I dag har jeg gjort noe jeg aldri trodde jeg kom til å gjøre. Jeg har overvunnet min største frykt, og dette har med slanger å gjøre! Jeg har hele mitt liv vært veldig redd for slanger, og jeg klarer nesten ikke å se slanger på tv en gang. Jeg vet ikke hvorfor jeg er så redd, men det har bare blitt sånn. I fjor var jeg i Bergen og besøkte akvariet. Der har de et eget område med slanger i bur, og jeg husker at jeg måtte jobbe med meg selv bare for å gå forbi dem. Har også brukt mye tid på å tenke på slanger, og har lenge håpet på at alle slanger på en mirakuløs måte skal bli utryddet. Slanger har blitt en forbi som har ført til angst for å møte en. Det har ikke vært en alvorlig angst som har hemmet hverdagen min, men det har ført til litt små problemer opp igjennom. Det siste jeg hadde trodd var at jeg kom til å gjøre var å holde en, men det gjorde jeg i dag!
Oliver og jeg skulle gå oss en tur for å besøke farmoren hans på sykehjemmet, og stoppet innom en dyrebutikk på veien. Vi skulle egentlig bare handle litt hundesnacks, men det glemte vi fort da vi kom inn! Vi ble møtt av alle slags dyr, og noen skilpadder vekket min oppmerksomhet. De hadde både små og store skilpadder, og nå har jeg bestemt meg for å få meg skilpadde. Håper at jeg får en snart! Ønsker meg en til jul.

Etter et hyggelig møte med skilpaddene så vi noen store edderkopper, og det syntes Oliver var veldig skummelt. Jeg er ikke så redd for de, men hjertet slo fort da vi oppdaget at de hadde slanger også! Vi så sikkert helt vettskremte ut, og vi ble tilbudt å holde den. Trodde først betjeningen sa det på tull, men de mente det. Hun ene i betjeningen tok den opp, og jeg fikk ta på den. Til slutt følte jeg meg så sikker at jeg faktisk turte å holde den! Den var jo absolutt ikke så skummel som jeg hadde trodd først! Er så glad for at jeg fikk muligheten til å gjøre det så spontant! Hadde nok ikke gjort det om jeg fikk masse betenkningstid, men jeg bare hoppet i det! Føler meg så letta nå og er skikkelig stolt over meg selv! Nå er det sjekket av lista, og jeg kunne nok vurdert å gjøre det igjen om jeg fikk muligheten.


Tenk at jeg frivillig har gjort noe som jeg i går ville sagt at jeg skulle hatt 1 million for å gjøre! Det er sykt det!

Til slutt – tusen takk til Pets Nordfjordeid for at dere var så snille!

Hva er deres største frykt? Mine er sykdom, krig og det å miste noen jeg er glad i. Etter det kommer slanger og haier. Slanger er enda en av mine største frykter i verden, for alle slanger er jo ikke som den jeg holdt i dag.

Thea <3

1 kommentar
  1. Hej, jeg hedder “Tina Petersen” Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

   Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse … Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

   Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med … Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg … Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter … Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

   Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder … Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hastende hjælp af enhver art, skal du kontakte doktor Zuzu nu via hans e-mail: [email protected] eller WhatsApp ham på +2347013499818 og også kontakte doktor Zuzu på Viber via +2347013499818

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg