JEG LOVET DERE DETTE

Innlegget inneholder annonselenker og rabattkode fra Nelly. 

 

Hei dere 🙂

Dagen i dag har for det meste gått i reising! Er på vei til kjæresten min Oliver, og det er en reise på nesten 16 timer. Sykt, ikke sant? Han bør føle seg spesiell som får meg til å reise så langt. Kunne jo tatt fly, men det er mye dyrere, og så kan jeg jo også skyte inn at båt er mer miljøvennlig. Først tar jeg båten fra Stavanger til Bergen, og den går kl 07.00 på morgenen. Det er såpass tidlig at jeg klarer å sove på båten som er fremme i Bergen kl 12:30. Så venter jeg i Bergen til klokken er 16:30, og tar båten videre til Florø. Den tar ca 3.5 time. Har gjennomført denne reisen en del ganger nå, så er vandt til det. Dette blir forhåpentlig siste tur da jeg håper at Oliver kommer seg ut av den lille byen sin snart.

I går lovet jeg dere en rabattkode på Nelly, og koden er Thea25 !! Har klikket hjem litt nye klær, og her er noe av det jeg bestilte:

Top: her  Bukse: her  Boots: her 

Pappa har så mye rart, haha! Skal snart til Vegas da, og varmer opp på pappas automat.

Bukse: her  Sko: her  Jakke: utsolgt. Strømpebuksen hadde jeg fra før, men dere finner tilsvarene her. Som dere ser, har jeg dratt strømpebuksen veldig langt opp. Det ser jo nesten ut som at toppen er sånn, men det er den altså ikke. Syntes at det ble ganske kult, og jeg har gjort det før også. Det er også kult å ha en slik strømpebukse under hullete jeans. Liker da å dra den opp til midten av magen. Når man først kjøper en slik strømpebukse er det gøy å utnytte den til det fulleste! Sånne strømpebukser er min lille obsession for tiden.

Har alltid elsket Nelly, og bestiller mye fra siden! Alt fra kjoler til sesongen vi står ovenfor, til bikinier om sommeren! De fleste bikiniene jeg brukte på PH er derfra. Nå er det bare å benytte seg av rabattkoden og kjøpe inn kjoler til julebordsesongen og litt fine klær til høsten! Det er alltid kjekt å unne seg litt fine klær! Klær dekker jo mesteparten av oss, og derfor er det en fin måte å uttrykke seg på! Selv er jeg ikke en person som følger så mye med på nye moter osv, men jeg kler meg i det jeg liker! Noen ganger vil jeg være en rosa barbie, andre ganger mer rocka, og mesteparten av tiden ganske chill. Elsker myke plagg, og teddy stoff er en stor favoritt hos meg! Nelly har noe for alle, og jeg er sikker på at dere finner noe dere liker der inne! Problemet ligger vel i andre enden! Nelly har nesten for mye fint, haha! Vil jo ha alt!

Til slutt tenkte jeg å vise dere hvordan man legger til rabattkoden. Ikke alle som vet det!

Si at du vil ha denne kjolen. Først legger du den i handlekurven:

Så klikker du der jeg har markert, og skriver inn koden.

Veldig enkelt! Rabatten kommer opp med en gang koden er skrevet inn som dere ser nedenfor her.

Happy shopping og happy halloween!

 

Thea <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg