MICROBLADING-MIN ERFARING

Annonse/Rabattkode

 

Hallo!

Dere har gjerne sett en forskjell på bryna mine i det siste? Om dere har det, er det ikke innbilt. Jeg har tatt microblading hos Maxi velvære i Sandnes, og jeg er super duper fornøyd! Jeg tenkte å dele min erfaring her med dere:

Selve behandlingen tok under 2 timer, og begynte med at min flinke behandler Lizbeth spurte meg ut om hvordan jeg ville ha dem. Jeg viste henne bilder av hvordan jeg normalt tegner dem selv, og hun begynte å tegne. Dette var bare med en brynspenn, slik at vi kunne gjøre justeringer om jeg ville endre på noe. De ble helt symmetriske og perfekte på første forsøk, da hun tok seg god tid og målet opp såpass nøye. Ble helt gira, og hun begynte behandlingen veldig raskt.

Hun begynte uten bedøvelse, og forklarte at hun kom til å ta på bedøvelse underveis. Rammen på bryna måtte lages først, slik at ting ikke skulle skli ut (som det kan gjøre om man tar på bedøvelse med en gang).Det var ikke vondt, men det minnet litt om følelsen man får når man napper bryna. Det gikk fort å lage selve rammen, og før jeg visste ordet av det tok hun på bedøvelse. Etter ca en time var hun ferdig, og jeg følte at det gikk veldig fort!
Hadde gruet meg litt på forhånd fordi jeg trodde det skulle være vondt, men det var det ikke! Det gikk som en drøm, og jeg elsker hvordan de ser ut! Her ser dere før, underveis og etter:

Fikk beskjed om at jeg skulle være forsiktig de første dagene når det gjaldt sol og vann. Man må også regne med at bryna flasser litt den første uka, men det merket jeg lite av. Det eneste jeg merket, var at bryna ble litt lysere etter noen dager. De kan nemlig se ganske mørke ut de første dagene.
Etter ca 4-6 uker er det normalt å ta påfyll, og det har jeg allerede fått time til. Påfyll går fort, og da går man bare igjennom bryna en siste gang for å sjekke at alt ser ut som det skal.

Dette er en av de beste avgjørelsene jeg har tatt, for nå sparer jeg masse tid! I tillegg ser bryna mine alltid symmetriske ut, noe jeg synes kan være vanskelig å ta til på meg selv.

Jeg anbefaler Maxi velvære på det varmeste, og har fått et eget tilbud til dere! Om dere oppgir mitt navn, får dere hele 30% på behandlingen(gjelder ikke påfyll)! Klikk dere inn her for å se priser og bestille time!

 

Thea <3

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg