SØKNADEN MIN TIL PH

Hallo!
Nå er jeg i Florø av alle plasser på besøk hos kjæresten min Oliver. Tok båten over fra Bergen i går, og skal være her en uke. Endelig får vi litt tid sammen igjen! Det er ikke bare enkelt å være i et avstandsforhold pga savnet, men heldigvis skal det ikke være sånn for alltid! I dag møtte jeg litt av familien hans for første gang, og det var koselig! Var litt spent på forhånd da jeg ville gi et bra inntrykk, men det gikk veldig fint.

I dag fikk jeg foresten et spørsmål som fortjener et eget innlegg her på bloggen. Det var noen som lurte på hva jeg skrev i søknaden min til Paradise! Kan tenke meg at flere synes dette kan være interessant. Kommer til å skrive litt om hele prosessen fra jeg sendte inn søknaden til jeg fikk vite at jeg kom med.

Husker ikke ordrett hva jeg skrev, men skal prøve å gjenfortelle så godt jeg kan! Må begynne med å si at det jeg skrev i søknaden min stemmer veldig godt over ens med hva jeg leverte inne på hotellet. Har ikke fått høre dette av noen, men føler det selv. Var veldig ærlig hele veien, og det tror jeg var en av grunnene til at de tok meg med. Det er jo 2 intervju, og produksjonen merker nok fort om man er oppriktig.

Skrev søknaden min på fylla den 11 oktober i fjor. Snakket med ei av jentene vorsjet, og hun hadde allerede meldt seg på. Vi fantaserte om at vi skulle komme med sammen, og jeg skrev søknaden min på stedet. Hadde tenkt tanken før denne kvelden om at jeg ville melde meg på, men jeg hadde bare ikke hat guts nok til å gjøre det.

I søknaden skrev jeg at jeg har en sterk personlighet, og at jeg ikke er redd for å ta upopulære valg. Skrev også at jeg var villig til å spille hardt, og at det var perfekt for meg med tanke på at dette skulle være spillernes sesong. Etter noen uker ble jeg innkalt til intervju i Oslo, da jeg ikke kunne møte i Stavanger. Var nemlig i USA under denne perioden. Før intervjuet i Oslo fikk jeg enda et skjema å fylle ut. Her var det mange spørsmål om hvordan jeg var som person osv. Dette sendte jeg inn før jeg dro på intervjuet. Svarte bare ærlig og konkret på dette skjemaet, og tok det ikke så seriøst. Hater å fylle ut skjema, haha!

Første intervju var på et hotell i Oslo, og der møtte jeg mange andre søkere. Tipper vi var rundt 30 stk, og de fleste var gutter. Vi hadde først gruppeintervju, og der skilte jeg meg allerede ut med å være veldig uredd, og ta ordet. Etter dette intervjuet gikk alle på gangen, og de ropte så opp en og en. Jeg merket at de første som var inne var der inne veldig kort, og at folk var der lengre og lengre jo færre vi ble. Jeg var den siste jenta som ble ropt opp, og jeg var der inne ganske lenge. Det som er litt morsomt er at jeg husker absolutt 0 av hva vi snakket om! Det gikk så fort, og før jeg visste ordet av det var jeg ute derfra. Jeg hadde en veldig god følelse, og var rimelig sikker på at jeg kom til å komme videre.

Dette bildet ble tatt på vei hjem fra mitt første intervju i Oslo!

Tiden gikk, og jeg fikk en telefon om at jeg kom videre til siste intervju. Jeg dro tilbake til Oslo, og vet dere hvem jeg møtte på vei inn i bygningen? Adele! Jeg visste hvem hun var fra før, men jeg hadde ganske dårlig tid, og måtte bare komme meg inn. Da jeg kom inn tok de nattbordsbildet mitt med en gang. Dette er visst vanlig å gjøre på dette intervjuet. Fikk litt babyolje, og smilte fint til kamera. Etter dette bildet ble tatt, ble jeg ført inn på et venterom. Alle venterommene var dekket med sorte søppelsekker slik at vi ikke kunne se inn til hverandre. Det var nemlig andre søkere til stede også. Jeg ble hentet etter en liten stund, og jeg gikk inn på intervjuet. Der var det 4 personer. Kjente at jeg var veldig nervøs, og følte egentlig ikke at det gikk så bra. Ble deretter vist til et rom med en psykolog, og hun gravde litt i fortiden min. Hun skulle nemlig vurdere om jeg var mentalt sterk nok for å være med. Som sagt følte jeg ikke intervjuet gikk så veldig bra da jeg var nervøs, men jeg håpet på det beste.

Denne snappen sendte jeg til noen nære venner som visste jeg var på intervjuet. Fant en krone på venterommet og tok bilde med den mens jeg kjedet meg! Vant gjerne ikke Paradise, men jeg vant Miss Paradise! De som vinner PH får ikke krone, men det fikk jeg da jeg vant Miss Paradise! hehehe

Etter intervjuet dro jeg hjem, og ventet håpefullt på telefonen som skulle endre livet mitt. Den fikk jeg på vei hjem fra jobb en fredags ettermiddag. Dere aner ikke hvor glad jeg ble! Holdt på å sprekke av glede! Min største utfordring nå var å fortelle mamma og pappa at jeg kom med! Hadde allerede sagt ja, og hadde fått vite at jeg var en av starterne. Dette er en historie for seg selv1 Sto litt om dette i avisene faktisk. For å si det kort, begynte mamma å gråte mens pappa lo.

Smiler litt når jeg tenker tilbake på dette, og blir skikkelig gira på andres vegne når jeg hører at de har søkt. Unner alle denne opplevelsen. Det var et eventyr selv om det var tøft til tider. Alt i alt er jeg veldig glad for at jeg ble med.

Ønsker alle som har søkt lykke til; og mitt beste tips er å være deg selv! Jo særere du er jo bedre tror jeg. Bare kjør på og vis masse personlighet.

Thea <3

 

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg