SPØRSMÅL OG SVAR

Hei dere!

Nå er det lenge siden jeg har blogget! Det er over en uke siden sist, men jeg tenker at det ikke er vits i å bombardere dere med uinteressante innlegg heller! Den siste uka har vært litt tung, for vi mistet en i familien. Har vært i begravelse og brukt mye tid med mamma spesielt. Det var ikke en veldig nær person for meg som gikk bort, men der var veldig trist uansett. Ellers har jeg trent litt, og hatt et lite personlig prosjekt på gang som har tatt litt krefter også. Nå er jeg motivert til å blogge igjen, og jeg spurte dere på Instagram i går om dere hadde noen spørsmål til meg! Det hadde dere:

Hvorfor gidder du å blogge og være i media? Veldig godt spørsmål! Funderte veldig over dette spørsmålet i går da jeg fikk det, og må si at det har med at jeg liker å bli hørt, og få meningene mine ut til et større publikum. Jeg vil gjøre en forskjell for andre, og målet mitt med alt er å en dag få ut boken min som jeg har snakket så mye om. Bloggen og Instagram har også vært levebrødet mitt det siste året, men det er ikke hovedgrunnen til at jeg “gidder”. Mange ganger trekker jeg meg litt bort også, som jeg har gjort denne uken for eksempel. Sånn jeg har det nå er helt perfekt. Ser ikke på meg selv som en kjendis, men jeg har nok følgere til at jeg føler at jeg har en stemme som blir hørt om det er noe spesielt jeg vil rette lys mot.

Hvem heiet du på i Skal vi danse? Kunne du vært med selv? Jeg så ikke så mye på, men jeg ble litt skuffet når Adrian røk ut fordi jeg kjenner både han og dansepartneren. Synes at begge to er flotte mennesker!

Har du jobb? Nå har jeg ingen vanlig jobb, men jeg leter low-key etter noe mer normalt. Er også inne på tanken med å studere igjen. Mangler 2 fag fra vgs, men neste år er jeg 23. Når man er 23 kommer det inn en regel som gjør at du kan få fritak for enkelte fag (de jeg mangler), og da gjør det studie mer aktuelt for min del.

Unner du deg godteri, sjokolade, kaker og brus i helgene? Ja! Brus drikker jeg nesten hver dag, og det er brus med sukker! Er ikke så veldig stor fan av lettbrus.

Hvordan er ditt syn på kropp når det kommer til å se tynn/tykk ut i dine øyne? I mine øyne er man for tynn eller tykk når det går ut over helsen.

Spiser du vanlig eller passer du veldig på hva du spiser? Har ikke det beste kostholdet for å være ærlig. Er ikke så glad i middag, så det går mye i brød! Så svarer blir vel nei på det spørsmålet. Har som mål å bli enda flinkere til å tenke over hva jeg spiser, slik at jeg får i meg nok næring.

Når meldte du deg på Paradise? Har skrevet et helt innlegg om det her, men meldte meg på for ca 1 år siden.

Hvem har du kontakt med fra PH? Har de fleste på sosiale medier, og kunne kontaktet hvem som helst uten at det ville føltes unaturlig. Snakker mest med Jamilla, Marthe, Adele, og er nær Bettina selv om vi ikke snakker så mye! Av guttene snakker jeg mest med Mario og Walid vil jeg si! Kunne ønske at jeg hadde overskudd til å snakke mye mer med alle fra PH, for det er en fantastisk gjeng! Føler at vi har fått et sånn bånd som kan ligne på det man har med de fra barneskolen. Det er trygge og gode personer som man alltid kan ta opp kontakten med.

Heier du på Erik på farmen siden han er broren til Oliver? Ja, men hadde nok heiet på han uansett! Digger at han spiller, og spillerstilen hans er jo egentlig litt til å sammenligne med min på PH. Han er der for spillet, og setter seg selv først. Akkurat som meg inne på PH.

Er du venn med Siv fra ex enda? Nei.

Du sier du svarer alle på bloggen, men når jeg trykker inn så finner jeg ikke svarene: Så rart! Beklager det, har sikkert skjedd en feil med linken.

Hvordan tør du å være så ærlig? Fordi jeg er sikker på det jeg ytrer meg om, og da kan ingen “ta” meg på det. Det er jo mine meninger som mesteparten av tiden er nøye gjennomtenkt. Er ikke redd for at folk ikke skal like meg. Det er bedre å ha noen få som liker deg pga meningene dine, enn litt flere som liker deg uten å kjenne deg om det gir mening?

Har du silikon? I såfall hvor tok du det? Svarte helt ærlig på dette på snapchat i dag. Kom med en lengre forklaring på det der, og hvis dere vil høre den kan dere legge meg til. Heter snillethea1 på snap. Har fått så utrolig mange spørsmål om det, og valgte å svare utfyllende på det i dag. Har lenge sagt at jeg ikke ønsker å snakke om det, men dere gir dere aldri, haha! Vil jo ikke bidra til noe kroppspress, men samtidig tenkte jeg at jeg ikke ville gjøre det med den forklaringen jeg kom med heller.

Sandnes eller Stavanger? Liker begge plassene, så det er vanskelig å svare på! Om jeg må svare blir det Stavanger siden jeg er veldig glad i min bydel her.

Venstrehendt? Ja! Skriver og gjør alt med venstre.

Takk for at du satt Sophie Elise på plass! Skulle bare mangle! Ble provosert selv, så måtte rett og slett bare få det ut her på bloggen.

Følger du et spesielt treningsprogram? Nei.Trener fordi jeg synes det er gøy, og hvis jeg er sint for å få ut aggresjon. Liker best løping og magetrening, men bare litt enkle øvelser som ikke er noe hokus pokus.

Hvor liker du å kjøpe treningstøy? Kjøper nesten aldri treningstøy, men i fremtiden skal jeg handle på gmax og ikke XXL. Har lest litt om XXL i media den siste tiden, og vil ikke støtte dem lengre pga det som har kommet frem i media. Det er mange som har spurt hvor det rosa settet mitt er fra, og det er fra Strong not Skinny. Fikk det fra min gode venn og fotograf Joachim.

Kan du adde meg på snap? Alle kan adde meg, men det blir litt mye om jeg skal ha alle som personlige venner der. Er sykt dårlig på å svare folk, og foretrekker å legge ut ting på mystory i stede. Er flinkere til å svare folk på Instagram.

Når mistet du jomfrudommen? Jeg var 17,5 år.

Hvordan har du det om dagen? Takk som spør! Har det ok vil jeg si. Ikke veldig bra, men heller ikke veldig dårlig. Er litt personlige greier som har plaget meg den siste tiden, men det tar jeg tak i. Man er sin egen lykkes smed 🙂

Det var spørsmålene for denne gang! Håper at dere fikk svar på det dere lurte på. Det var noen spørsmål jeg ikke tok med som omhandlet litt ting jeg ikke vil legge meg borti, og noen spørsmål som var veldig seksuelt ladde. Alltid noen griser der ute som spør om sex posisjoner osv, haha! Noe mer dere lurer på?

 

 

Thea <3 

 

4 kommentarer
   1. Følger ikke henne heller så det kom ikke som en bombe 🙂 Det går fint med meg <3 Takk som spør!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg